Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy kizlar hercan dorukta 7.gunum benim nasl gelicek sali blmiyrm

KıZlar benim bugün 9. Günüm ve şimdi idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi acaba ???

benimde öyle :):) Zaman yaklaştıkça fenalık basıo :):)
Bugun. Erken gebelk testi mi alsam dedm snra vazgectm zaten ignenin etkisinden pozitif cikar dye hadi senn az kaldi surda senn guzl haberini alalim snra sora bzde

Kızlar benim 3.günüm asilamada umarım tutar sizlerin de tutar güzel haberleriniZi okurum umut olur umarım

Bugun. Erken gebelk testi mi alsam dedm snra vazgectm zaten ignenin etkisinden pozitif cikar dye hadi senn az kaldi surda senn guzl haberini alalim snra sora bzde
Ooffff ben ilac etkisiyle de olsa o ikinci cizgiyi gormek istiyorum artik. Nerdeyse iki senedir hep tek hep tek. Bi gorsem o kirmizi ikinciyi

Evet ya benim yarin 14. Gun ama pazartesiyi yada adet gunumun gecmesini beklicem:)hic heyecan yok,adet sancim var sivilcelerim var ,goguserim sis bacaklarim hissiz bakalim hayirlisi ve de adetime var daha .Hayirlisi Rabbimden:)

Ooffff ben ilac etkisiyle de olsa o ikinci cizgiyi gormek istiyorum artik. Nerdeyse iki senedir hep tek hep tek. Bi gorsem o kirmizi ikinciyi
Gerci bende hic ilacin etksiinden bile kirmizi cozgiyi gormedim ama bana gulceksiniz eski zamanlarda kadinlar hamile oldugunu anlamak icin bi kac yontem kullanirlarmis bende onlari yaptim hepsi pozitif

Gerci bende hic ilacin etksiinden bile kirmizi cozgiyi gormedim ama bana gulceksiniz eski zamanlarda kadinlar hamile oldugunu anlamak icin bi kac yontem kullanirlarmis bende onlari yaptim hepsi pozitif
Nedir o yöntemler canım hamileliğin hayırlı olsun kaçıncı asilamandi

tut kendini bende zor tuttum alcaktım ama negatifi görürüm die durdum ama cuma alcam sanırım ki pazar günü yapıyım

Evet ya benim yarin 14. Gun ama pazartesiyi yada adet gunumun gecmesini beklicem:)hic heyecan yok,adet sancim var sivilcelerim var ,goguserim sis bacaklarim hissiz bakalim hayirlisi ve de adetime var daha .Hayirlisi Rabbimden:)
hadi bakalım güzel haberleri alalım ayy iyi sabır ben olsam yapardım sanırım

Nedir o yöntemler canım hamileliğin hayırlı olsun kaçıncı asilamandi
Pardon canim
1.idrara yarim limon sikiyosun eger o siktign su totulasip dibe cokerse hamilrsn uste kalirsa degilsin
2.idrara seker dokuyosun erimezse hamilesin erirse degilsin
3.camasir suyu kopururse hamilesin kopurmezse degilsin
Ve en ilginci
4. Idrara dismacunu sikiyosun eger maviye donerse rengi hamilesin donmezse deglsn

aaa çamaşır suyunu duydum ama diğerlerini duymadım :) sende poZitifmi hepsi ama bişey dicem bide gebe olmayan birinde denesen bende karbonatı yapmıştım pozitifti ama malesef olmamıştı o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…