- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
evett canım ya yarın 12:)) bilmiorum burda takıldıkça heycanlanıorum aslında o kadar değildimmYarindi dmi 12.gunu bende oyle oldum doktor 12. Gunde sokulursun igneden dolayi dedi
Esimde denedim bnim hepsi pozitfi onda negatif ama igneden dolayi pozitf dedmaaa çamaşır suyunu duydum ama diğerlerini duymadım :) sende poZitifmi hepsi ama bişey dicem bide gebe olmayan birinde denesen bende karbonatı yapmıştım pozitifti ama malesef olmamıştı o ay
Hamilesndr insallah adet olmazsn yarini atlatnca tamamdrevett canım ya yarın 12:)) bilmiorum burda takıldıkça heycanlanıorum aslında o kadar değildimm(
hahaha ayy canım çok hoşssun :) allahım inşallahhh hamilesindirrr inşallahhhhEsimde denedim bnim hepsi pozitfi onda negatif ama igneden dolayi pozitf dedm
aramıza hoşgeldin :) burda hep birlikte beklicezzz zaman zor geçer ama güzell umutla beklemek :)mrb kızlar benimde ilk aşılamam çok heyecanlıyım 7. günüm bugün bana doktor 14. gün kan testi yap dedi nasıl dayanacam bilmiyorum
Insallah hepimiz goruruz de bizim de bebislerimiz olur artik:))inşallahhh gerçek 2 çizgiyi görürsünn :)
inşallah ben umutluyum bu forumdan çıkcak allahın izniyleInsallah hepimiz goruruz de bizim de bebislerimiz olur artik:))
Bi tek deneyebilcegm o var napsin gariban deliyle deli olmuyo tamam dyo geciyohahaha ayy canım çok hoşssun :) allahım inşallahhh hamilesindirrr inşallahhhh
benimki günlerce dalga geçer benimle seninki maşallah :)))Bi tek deneyebilcegm o var napsin gariban deliyle deli olmuyo tamam dyo geciyo
Alisti benimki guluyo ilk. Basta camasir suyunu yapmistim aylaronce 3 tl parandami yk yazik dedi allah bdaha susmadi yazik inanma manyakmisin sen dye smdi. Demistr kadin siyirdi kafayibenimki günlerce dalga geçer benimle seninki maşallah :)))
sağol canım inşallah ilk mutlu haber senden gelsinaramıza hoşgeldin :) burda hep birlikte beklicezzz zaman zor geçer ama güzell umutla beklemek :)
inşallaaahhhh :))sağol canım inşallah ilk mutlu haber senden gelsin
ayy çok hoşsun yaa :))))Alisti benimki guluyo ilk. Basta camasir suyunu yapmistim aylaronce 3 tl parandami yk yazik dedi allah bdaha susmadi yazik inanma manyakmisin sen dye smdi. Demistr kadin siyirdi kafayi
Neyse kendimi oyaliyorum iste daha yarin 8.gun bide atesimide olcuyorum bu arada hep ayni gdiyo ne duyduysam yaptimayy çok hoşsun yaa :))))
Mantıklı açıklaması var mı ki acaba idrarda ki bi şey dolayı oluyor falanPardon canim
1.idrara yarim limon sikiyosun eger o siktign su totulasip dibe cokerse hamilrsn uste kalirsa degilsin
2.idrara seker dokuyosun erimezse hamilesin erirse degilsin
3.camasir suyu kopururse hamilesin kopurmezse degilsin
Ve en ilginci
4. Idrara dismacunu sikiyosun eger maviye donerse rengi hamilesin donmezse deglsn
Hamilelikte yukselen bi hormondan dolayi oyle oluyomus canim tabi dogrulukdegeri nedir bilemem gerci normal testlerde bile%100 dogruluk payi ykMantıklı açıklaması var mı ki acaba idrarda ki bi şey dolayı oluyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?