- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Ben 14. Gune kadar asla dayanamazdim. Bi de ins hamissindir 14. Gune kadar regl olunuyo geneldeHerkesin mi genelde 12. Gun sokermis adeti.hani doktor demis ya bril.benim yarin 14 .gun ya:)
Hayirlisi olsun canm inslh bakalim pazartesiye kadar beklicemBen 14. Gune kadar asla dayanamazdim. Bi de ins hamissindir 14. Gune kadar regl olunuyo genelde
Genelde igneden dolayi evet canm 12.gunde benm hic aksamadi hep 12.gunde sokuldum tabi byle dedim ya smdi gecerHerkesin mi genelde 12. Gun sokermis adeti.hani doktor demis ya bril.benim yarin 14 .gun ya:)
erken gebelik aldım pazar gününü beklicem bakalımGenelde igneden dolayi evet canm 12.gunde benm hic aksamadi hep 12.gunde sokuldum tabi byle dedim ya smdi gecer
İnşallah pozitif çıkar canimerken gebelik aldım pazar gününü beklicem bakalım
İnşallahhhİnşallah pozitif çıkar canim
ay ilk defa duyuorum hadi bakalım inşallahhhh :)Esimin yasli bi akrabasi cuma gunu sela verilirken kapi esigine gecip merak ettigim bi seyle olacak mi olmicak mi diye sordugunda duygudun ilk sey sana olup olmicagini soyler demisti. Kendi kizi birini istiyodu vermiyolardi kizi, kiz yapmis tv de duydugu ilk ses daha zaman var bunun icin olmus. Ben de ilk asilamamdan once denemistim tv yi actim, dizideki kiz henuz uygun degil demisti.
Bugun de ogle. Tam isyerinin kapisindan cikarken sela veriliyodu hemen gectim kapiya Allahim hamile miyim acaba diye sordum. Sonra arabanin radyosunu acti radyocu " sevenlerine hediye ettik" dedi:))) esime anlattim o da kendini cok heveslendirme sonra uzuluyosun dedi kursagimda birakti ama ihtimali bile ohle mutlu oyle mutlu ediyo ki
Benim de aklimda yoktu tan kapidan cikarken sela veriliyodu aa dedim boyle demisti hemen yaptim sonra ilk duydugum cumle guzel olunca kaptirdim kendimi. Olumsuz olunca unutmustum hemen aman sanki gercek mi diye:)ay ilk defa duyuorum hadi bakalım inşallahhhh :)
ay agzından bal damlıoıo arkadasım ınsallah tutar cok heyecanlıyım umutlanmak ıstemıorm ama ınsllah olur yaaaHAdi bakalım inşalalh güzel haberler alırız:) İlki en zoru ne oldugunu bilmiosun bir sürü soru işaretleri :) Ama ilkinde çok var tutan :)
aynen şartlama kendini sonrası üzücü oluo ciddenay agzından bal damlıoıo arkadasım ınsallah tutar cok heyecanlıyım umutlanmak ıstemıorm ama ınsllah olur yaaa
benim ses yok ama bu sefer aşılamamı biraz geç yaptı doktor yani ilk aşılamam tam ovulasyonuma denk gelmişti. Bunda 2 gün geçti belki o yüzden adette gecikcektir. kendimi şartlamayımGenelde igneden dolayi evet canm 12.gunde benm hic aksamadi hep 12.gunde sokuldum tabi byle dedim ya smdi gecer
Esimin yasli bi akrabasi cuma gunu sela verilirken kapi esigine gecip merak ettigim bi seyle olacak mi olmicak mi diye sordugunda duygudun ilk sey sana olup olmicagini soyler demisti. Kendi kizi birini istiyodu vermiyolardi kizi, kiz yapmis tv de duydugu ilk ses daha zaman var bunun icin olmus. Ben de ilk asilamamdan once denemistim tv yi actim, dizideki kiz henuz uygun degil demisti.
Bugun de ogle. Tam isyerinin kapisindan cikarken sela veriliyodu hemen gectim kapiya Allahim hamile miyim acaba diye sordum. Sonra arabanin radyosunu acti radyocu " sevenlerine hediye ettik" dedi:))) esime anlattim o da kendini cok heveslendirme sonra uzuluyosun dedi kursagimda birakti ama ihtimali bile ohle mutlu oyle mutlu ediyo ki
ya benım doktorum ultrasonda catlamam oldmu olmadmı dıe bakmadı bıle dırek enjekte ettı catlama ıgnesı vuruldugum ıcın mı bakmadı acaba anlamadm catladmmı bılmıorum da kafamı o karıstırıyo sadceceaynen şartlama kendini sonrası üzücü oluo ciddenama inşallah olurr haftaya herkesten güzel haberleri alcaz Allah'ın izniyle:)
ya benım doktorum ultrasonda catlamam oldmu olmadmı dıe bakmadı bıle dırek enjekte ettı catlama ıgnesı vuruldugum ıcın mı bakmadı acaba anlamadm catladmmı bılmıorum da kafamı o karıstırıyo sadcece
Ayy nasil yani ram sela okunurken kapi esigine gecip allahim hamilemiyim diyosun sonra radyo yadatv yi aciyosun oylemi kuzumEsimin yasli bi akrabasi cuma gunu sela verilirken kapi esigine gecip merak ettigim bi seyle olacak mi olmicak mi diye sordugunda duygudun ilk sey sana olup olmicagini soyler demisti. Kendi kizi birini istiyodu vermiyolardi kizi, kiz yapmis tv de duydugu ilk ses daha zaman var bunun icin olmus. Ben de ilk asilamamdan once denemistim tv yi actim, dizideki kiz henuz uygun degil demisti.
gercektenmı normal yanı.senın tuttumu pekı hamılemısın :)Benimde bakilmadi canım
Evet canım çok sukur tuttu.gercektenmı normal yanı.senın tuttumu pekı hamılemısın :)
ayyy cok sevındım ve umutlandımm allahım kucagına almayı nasıp etsın hayrlı ugrlu olsun ınsallaaah sag salım dogar :)Evet canım çok sukur tuttu.
belirtilerin var mıydı benım dun yapıldı belırtı ıcın erken ama oyle kendımı dınlıyorum :)Evet canım çok sukur tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?