Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belirtilerin var mıydı benım dun yapıldı belırtı ıcın erken ama oyle kendımı dınlıyorum :)

Daha erken canım belirtilerin olsa da şuan iğne kaynaklı olabilir. Bende hiç belirti yoktu hatta tutmadı dedim belirti yok diye 2 ay dinlenip tekrar aşılama planları yaptım. 11. Gün ne olsa varsa çıkmaz diye idrar testi yaptım ve silik çizgi kan verdim pozitifti çok sukur. 12. Günden sonra gece ateş basması gece gogus agrisi bel kaşık ağrısı o kadar . he bi de gündüzleri atesim 37i falan çıkıyordu

ay inanmıyorum suan benı anlattın resmen tabıkı ılk baslarını :) bende dunden berı ne agrı ne bısı olmadı kesın tutmıcak onumuzdekı ay baska yerde yaptırayım dıe hastanerleri arastırıyordm cnm :) ama demekkı belırtı olmasına gerek yok ben bugun baya umutlandm sayende yaaa..bıde bısı merak edıyorm hangı yumurtalıgındaydı yumurtan yanı ne tarafta dollenmen olmus bılıo musun acaba

Sagdaydi canım . solda da gelişmekte olan vardı ama takip ettiğimiz sagdaydi . birde aşılama sonrası 2 kere iliski oldu doktor onerdiydi.

Sagdaydi canım . solda da gelişmekte olan vardı ama takip ettiğimiz sagdaydi . birde aşılama sonrası 2 kere iliski oldu doktor onerdiydi.
bana da aynısını soledı hatta dun asılamadan sonra bu gece bırlıktelık olsun onemlı dedı bana sacma geldı aslında ama mecbur dınledm ne cıkar dıe..sagdakı yumurtadan erkek oluyo dıolar kuzu :)

bana da aynısını soledı hatta dun asılamadan sonra bu gece bırlıktelık olsun onemlı dedı bana sacma geldı aslında ama mecbur dınledm ne cıkar dıe..sagdakı yumurtadan erkek oluyo dıolar kuzu :)

Nasip ediyelim :)) ya insan zarar gelir mi falan diye dusunuyor ama şansı sadece aşılamaya birakmiyorlar. Yumurta inatçı çıkar çatlaması diye galiba

Ayy nasil yani ram sela okunurken kapi esigine gecip allahim hamilemiyim diyosun sonra radyo yadatv yi aciyosun oylemi kuzum
Evet cuma selasinda ama. Neyi merak ediyosan icinden geciriyosun, sonra duydugun ilk cumleyi ona yoruyosun. Ben ilkinde evde kimse yoktu dilek tutup tv yi actim. Bunda da yine yanimda kimse yoktu radyoyu actim. Biriyle konusuyosan mesela onun ilk soyledigi seyi de iste yoruyosun. Benim ilk tuttugumda olumsuz cumle duymustum. Bunda cok guzel bi sey duydum bi keyfim yerine geldi. Ins tutar ya yoksa biz artik tup bebege geciyoruz

Canim benimki de bakmadi

Yaren 92 hayirli olsun canm inslh.kucagina saglikla alasin.darisi bizlere olsun.subatin kaciydi asilaman?benimki 20 subatti

Bugun 13.gunun deglmi 12.gunu atlatmissin bugunde bsi yk bence oylesin
İlk gunu sayarsak yarin 15 saymazsak 14gun olcak yarin hayirlisiysa Rabbim nasip etsin.ben cok test yapip hayal kirikligina ugradigim icin bu sefer rahat davrandm.Takdir Allahin diyorum inslh.Allahim isteyen herkese versin saglikla sihhatle inslh

İlk gunu sayarsak yarin 15 saymazsak 14gun olcak yarin hayirlisiysa Rabbim nasip etsin.ben cok test yapip hayal kirikligina ugradigim icin bu sefer rahat davrandm.Takdir Allahin diyorum inslh.Allahim isteyen herkese versin saglikla sihhatle inslh
Ilk gunu sayiyosun canim bak 15 gun

Amin canım inşallah 18 subattaydi asilamam
Seninle.aynı gunuz canım hayırlı olsun.allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah. Ben keseyi görmeden inanmıyorum bu sefer. İlk çocukta hiç bisey bilmiyorum gittiğimde 5haftalikti zaten direkt keseyi gormustuk ertesi hafta da kalp atışını.bunda daha erken öğrendim ya bi garip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…