Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de bugun 10. Gun sabah yaptim negatif cikti. Zaten artik belirti falan da kalmadi agri sizi akinti vs yok. Baslarda umutluydum da simdi kalmadi umut
Bende yaptm negatif canim ben kasik agrisi ilk gunden beri var bugunde akintim var ama brnmde umudum kalmadi

Hayirlisi olsun bakalim canim. Ben de tup bebekten once 3. Yu mu denesem diye dusunuyorum da bilemedim
tüp bebek için 2 iğneli aşılama gerekiyomuş. benim ilk aşılamam hapla, 2.si iğneliydi.o yüzden mecbur 3.yüde yaptrdım. bunu bilseydim en başından hiç hap falan istemezdim. yani senin durumun benim gibi değilse hiç uğraşma 3. için. aşılama boşa zaman kaybı

Benim ikisi de igneli oldu ama bizim daha 3 sene dolmadi, 2 sene oldu. Zaten tutmuyo sartlar ama ben endometriozis icin ameliyat oldum bi sorcam bakalim duymustum ameliyat olunca 3 sene sarti aranmiyo diye. Rapor da cikmazsa artik napalim yaptircaz mecbur

Bende yaptm negatif canim ben kasik agrisi ilk gunden beri var bugunde akintim var ama brnmde umudum kalmadi
Bende de bel agrim cok var, kasik agrilarim dun kesildi. Akintim hic olmadi. Regl olacaksam pzt baslar agrilarim da

doktor bana 3 sene şartı yok demişti

Bende de bel agrim cok var, kasik agrilarim dun kesildi. Akintim hic olmadi. Regl olacaksam pzt baslar agrilarim da
Benm bugun daha 9.gunum ck erken yaptm neyse saliyi beklicem persembe gunune doktora randevu aldm bitane daha test var onuda persembe sabahi yaparm

Kizlarrrr hamileyim tabiki diyemicem:)daha test yapmadan adet oldum ve de bugun 15. Gunum cok uzuldim ama hayirlisi olsun Takdir Rabbimin

Kizlarrrr hamileyim tabiki diyemicem:)daha test yapmadan adet oldum ve de bugun 15. Gunum cok uzuldim ama hayirlisi olsun Takdir Rabbimin
Canim hayirlisi olsun, okumaya baslayinca heycanladim ben de hamilesin diye. Bundan sonraki surec ne sizin? Ilk asilama miydi bu

Ben
Benm bugun daha 9.gunum ck erken yaptm neyse saliyi beklicem persembe gunune doktora randevu aldm bitane daha test var onuda persembe sabahi yaparm
benim de 1 test daha kaldi. Pzt sabah yapcam. Sali cars zaten adet olurum ben de heralde

Bi de size bisey danismak istiyorm arkadaslar,hani eslerin spermi yikama tahlili var ya hani bi tarafta bazal degerler var diger tarafta yikama sonrasi degerler var.esimizin herzamanki degerleri bazal degerlerimi yoksa olmasi gereken deger mi bazal deger?Ben bi turlu anlamadim ve de doktora da soramadim biturlu

Benim 13 yillik bir evliligim var canm .anlatmistim ama yukarilarda tekrar anlatayim.7yil sonra oglum oldu sukurler olsun su an 5.5 yasinda ve oglumdan once asilama yaptirdm olmamisti 2 ay sonra hamile kaldim.neyse oglumdan sonra 2 dusuk yasadim 1.sinde 6 haftalikken kalbi durdu .2.cisi bos gebelikti.simdi yine asilama yaptirdm olmadi kismet degilmis.Ama oglum acaip derecede kardes istiyor agliyor surekli neden benim kardesim olcak anne diyor,olmayacak deme bana diyor.

canım sana çatlatma iğnesi olarak ne yapıldı. bende senle aynı gün aşılama oldum ama hala idrarda hcg çıkıyor

evet silik çizgi var ama ben pregnyl 10.000 ünite oldum ovitrellede 7.000 ünite var o yüzden benim vücuttan tam atılmamış daha

evet silik çizgi var ama ben pregnyl 10.000 ünite oldum ovitrellede 7.000 ünite var o yüzden benim vücuttan tam atılmamış daha
Seninde bugun 9.gunmu canim 12.gunu bekleyelm bakalm ben zaten 12.de sokuluyorum olmadi 13.de yapicam test

Seninde bugun 9.gunmu canim 12.gunu bekleyelm bakalm ben zaten 12.de sokuluyorum olmadi 13.de yapicam test

banada doktor 14. gün yap dedi ama dayanamam o güne kadar heralde 12. gün yapmayı düşünüyorum inşallah mutlu haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…