benmde besıncıgunum bugun aynı belırtıler bndede var ama erken dıe dusunmustum sen bana umut oldn hamıs olrsn mtlaka yaz olrmuu inşllh hamılesındr bu arada :)Gaz var bende bı de bel ağrısı ara sira mide bulantisi bugün 5.gün başka belirti yok bunlar da belirti mi bilmiyorum ilk asilamam hiç umudum yok ama hadi bakalım hayirlisi
Benimde ayaktayken cok kasik agrim oluyo oturunca bsey yk aslinda benm bylr erkenden baslamazdi adet agrilarim olmadan yarm saat once baslardi yarn adet gunum okudum byle bel ve kask agrisi olup hamile olan varmis insallah oyledir cok umutluyumda umutsuzumdBenim de bugun yarin kirmizilar gorunecek galiba, 12. Gundeyim adet agrilari basladi. Kendi kendime de test yaptim negatif
Ben de gecen ay esime, adetime 4 gun var agrim basladi demistim. Dun adetime 4 gun vardi yine basladi. Ben az cok taniyorum vucudumu kesin adet olcam. Zaten tup bebek icin persembeye randevumu aldim bile. Bende bu sans varken o bile tutmicak gerci deBenimde ayaktayken cok kasik agrim oluyo oturunca bsey yk aslinda benm bylr erkenden baslamazdi adet agrilarim olmadan yarm saat once baslardi yarn adet gunum okudum byle bel ve kask agrisi olup hamile olan varmis insallah oyledir cok umutluyumda umutsuzumd
İnşallah canım umudum yok ama bakalım belki bir ihtimal olursa kesin yazarım sizlerebenmde besıncıgunum bugun aynı belırtıler bndede var ama erken dıe dusunmustum sen bana umut oldn hamıs olrsn mtlaka yaz olrmuu inşllh hamılesındr bu arada :)
Benm hic byle olmazdi dger forumlrda okudum hamileliktede kask agrisi oluyomus yne kismet tabide neden tutmasn tup bebekcanm nasip ettyse rabbmolurBen de gecen ay esime, adetime 4 gun var agrim basladi demistim. Dun adetime 4 gun vardi yine basladi. Ben az cok taniyorum vucudumu kesin adet olcam. Zaten tup bebek icin persembeye randevumu aldim bile. Bende bu sans varken o bile tutmicak gerci de
Yok canim ben o ne demek onu bile blmiyrmYa kizlar bi de bisey sordum ama yukarida kimse cevap yazmadi.esinde aglutinasyin sorunu olan var mi lutfen cevap yazin
konuda yaptır veya yaptırma diyemez ki bu senin kararınKızlar hadi bana da yardımcı olun adetimin ilk günü aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
Ya kizlar bi de bisey sordum ama yukarida kimse cevap yazmadi.esinde aglutinasyin sorunu olan var mi lutfen cevap yazin
Hiç denemediysen denenebilir. Normal bir ilişkiden çok da farklı değil öyle abartilcak bir şey değil yani .son karar senin.Kızlar hadi bana da yardımcı olun adetimin ilk günü aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
aşılama gereksiz aslında, normal bi ilişkiyle aynı şansı var. ama tüpbebek raporu için gerekli malesef. eğer çok zenginim param var dersen hiç uğraşma derim. ama sen niye kararsızsın ona göre yorum yapmak lazımBugün adet oldum ilk günü aşılama yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım bana yardımcı olur musnuz??
baştan üzüntüyle böyle düşünüyosun. sonra üstünden zaman geçince, boşa vakit kaybediyorum deyip tekrar doktor kapılarını aşındırıyosunBenim ikinci asilama da negatif. 13. Gunumde adet oldum. Birakcam ben artik tup falan da yaptirmicam. Olmuyosa olmasin. Kendimi parcaladim iki senedir
Canim benm 12.gunum henuz adet olmadim beklemedeym persembe gnune kdr olmazsm kan vericem[QUOTE="bril, post:
brıl ne durumdasın canım ben bugün 12. gün sabah kan verdim yarın sonuç çıkacak sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?