Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gaz var bende bı de bel ağrısı ara sira mide bulantisi bugün 5.gün başka belirti yok bunlar da belirti mi bilmiyorum ilk asilamam hiç umudum yok ama hadi bakalım hayirlisi
benmde besıncıgunum bugun aynı belırtıler bndede var ama erken dıe dusunmustum sen bana umut oldn hamıs olrsn mtlaka yaz olrmuu inşllh hamılesındr bu arada :)

Benim de bugun yarin kirmizilar gorunecek galiba, 12. Gundeyim adet agrilari basladi. Kendi kendime de test yaptim negatif

Benim de bugun yarin kirmizilar gorunecek galiba, 12. Gundeyim adet agrilari basladi. Kendi kendime de test yaptim negatif
Benimde ayaktayken cok kasik agrim oluyo oturunca bsey yk aslinda benm bylr erkenden baslamazdi adet agrilarim olmadan yarm saat once baslardi yarn adet gunum okudum byle bel ve kask agrisi olup hamile olan varmis insallah oyledir cok umutluyumda umutsuzumd

Ben de gecen ay esime, adetime 4 gun var agrim basladi demistim. Dun adetime 4 gun vardi yine basladi. Ben az cok taniyorum vucudumu kesin adet olcam. Zaten tup bebek icin persembeye randevumu aldim bile. Bende bu sans varken o bile tutmicak gerci de

Ben de gecen ay esime, adetime 4 gun var agrim basladi demistim. Dun adetime 4 gun vardi yine basladi. Ben az cok taniyorum vucudumu kesin adet olcam. Zaten tup bebek icin persembeye randevumu aldim bile. Bende bu sans varken o bile tutmicak gerci de
Benm hic byle olmazdi dger forumlrda okudum hamileliktede kask agrisi oluyomus yne kismet tabide neden tutmasn tup bebekcanm nasip ettyse rabbmolur

Allah dilerse olur kizlar umitsiz olmayin.Ama kafaya da takmayin.Ben ne zaman artik olmicak dedigimde hamile kaldim.

Ya kizlar bi de bisey sordum ama yukarida kimse cevap yazmadi.esinde aglutinasyin sorunu olan var mi lutfen cevap yazin

Bugün adet oldum ilk günü aşılama yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım bana yardımcı olur musnuz??

Kızlar hadi bana da yardımcı olun adetimin ilk günü aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum

Ya kizlar bi de bisey sordum ama yukarida kimse cevap yazmadi.esinde aglutinasyin sorunu olan var mi lutfen cevap yazin
Kızlar hadi bana da yardımcı olun adetimin ilk günü aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
Hiç denemediysen denenebilir. Normal bir ilişkiden çok da farklı değil öyle abartilcak bir şey değil yani .son karar senin.

Bugün adet oldum ilk günü aşılama yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım bana yardımcı olur musnuz??
aşılama gereksiz aslında, normal bi ilişkiyle aynı şansı var. ama tüpbebek raporu için gerekli malesef. eğer çok zenginim param var dersen hiç uğraşma derim. ama sen niye kararsızsın ona göre yorum yapmak lazım

Benim ikinci asilama da negatif. 13. Gunumde adet oldum. Birakcam ben artik tup falan da yaptirmicam. Olmuyosa olmasin. Kendimi parcaladim iki senedir

[QUOTE="bril, post:

brıl ne durumdasın canım ben bugün 12. gün sabah kan verdim yarın sonuç çıkacak sen ne yaptın

Benim ikinci asilama da negatif. 13. Gunumde adet oldum. Birakcam ben artik tup falan da yaptirmicam. Olmuyosa olmasin. Kendimi parcaladim iki senedir
baştan üzüntüyle böyle düşünüyosun. sonra üstünden zaman geçince, boşa vakit kaybediyorum deyip tekrar doktor kapılarını aşındırıyosun hayırlısı

yaaa okadar iyi anlıyorum ki aşılaması tutmayan arkadaşları cumartesi üzüntüden hastanelik oldum mide agrısıyla . Kendimize eziyet ediyoruz . bundan sonraki aşama tüp bebek gibi görürünüo ama hemen istemiorum sonuçta negatif olmasına dayanacak pek kuvvetiim yok şuan biraz zaman belki kışa dogru rabbim izin verirse tabiki . Eşimle spora başladık bebek düşünmek dışında da sonuçta bi hayatımız var evlediğimiz den beri bebek bebek die kendimizi yedik . Ben eşimi özledim açıkcası bebek düşüncesi olmaksızın vakit geçirmek istiyorum :) Zaten Ne yaparsak yapalım olmazsa Allah 'ın takdiri...

Hic bir tedavi gereksiz değildir evet bazen boşa oyalayan doktorlar vardır. Ama tedavi süreçleri belli sıradadır yumurta takibi, aşılama ve tüp bebek. Ama duruma gore bazen sadece tüp bebek ya da aşılama sürecine geçilebilir. Ben 4 ay klomen takibi gördüm ama olmadı ama ilk ayında yada 2. 3. Ayında gebe kalanlar var o yüzden gereksiz diyemem. 1. Asilamada hamile kalan da 2. 3 asilamada kalan da daha da olmadı 1. Tüp bebekte tudanda var 8. Aşılama sında tutanda. Bize hangi tedavi vesile olur bunu doktor yardımıyla öğrenebilir iz. Bunların tutma oranları farklıdır ama hiç biri %100 değildir ama Rabbim ol dediğinde tüp bebekle olmayan da olur . bu süreçte sürekli aşılama gereksiz dendiği için yazmak istedim inşallah bu süreçlere gelmeden herkese nasip olur bu süreçlere gelindiysede tedavimiz vesilemiz olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…