Anladım geçmiş olsun. Gürkan bey evet çok iyi ama bu konu için hiç gitmemiştim ondan merak ettim :) umarım tedavinde olumlu sonuç alırsınEvet hala orada . 2 sene önce başlamıştım gurkan beye güler yüzlü bi doktor. İlk gebeligimde sorun oluşmuştu normalde başka hastaneye gidiyordum sonra kurtaji o yaptı sonra da gurkan beyle devam ettim. Normalde adetlerim çok düzenlidir günü güne olurdum fakat klomen takibi sonrası yumurta fazlalığı oluşup pko oluştu o yüzden son süreçten pek mutlu olmadım.. Sonra da kanuni ve medipolde devam ettim. Aşılama öncesi gittim fiyatları sordum pek fark olmayınca medipol daha iyi diye tercihim medipol oldu
Anladım geçmiş olsun. Gürkan bey evet çok iyi ama bu konu için hiç gitmemiştim ondan merak ettim :) umarım tedavinde olumlu sonuç alırsınkanuni de neden devam etmedin oraya gitmeyi düşünüyorum da endiselerim var
Amin inşallah :) teşekkür ederim cevaplar için :)Kanuniden aslında çok memnundum infertilite bölümüne gidiyordum tahlillerim tamamlandı 2 ay kısmen dolayı baslayamadik igne yle takip yapılacaktı randevu için baktığımda gonca hanımı göremedim aradım 2 ay yok deyinceler gitmek istemedim yerine başka doktor gelmiş ama o yüzden bi an da medipol de aşılamaya başladım. İnşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur canım.
Amin inşallah :) teşekkür ederim cevaplar için :)
iimi memnunmuydunBende gurkan da takip gormustum.
yok cnm 6 sendir istiyorm ama pek önemsemedim ben 18 dim eşim 23 dü evlendigimizde daha küçügüz diyip pek takmamıştım ama hiç korunmadım çnkü eşimde bende çocukları inanılmaz çok sevioruz ama kısmet işte ayrıca tabiki sor ne olcak sanki :)Cocugun varmi ck soru soruyrm ksura bakma yani istemediniz sanirim ilk basta bizde istememistk sonra cabaliyrz 2 senedir
yaren cnm şu anda gelen kanuniye doktor 2 Aylıgına geldi ve hepsinden daha ii goncadan bile gonca da hüseyinde 2 aylıgına izne çıktı aynı yaştayız bide senle galiba bende 92 liyimEvet hala orada . 2 sene önce başlamıştım gurkan beye güler yüzlü bi doktor. İlk gebeligimde sorun oluşmuştu normalde başka hastaneye gidiyordum sonra kurtaji o yaptı sonra da gurkan beyle devam ettim. Normalde adetlerim çok düzenlidir günü güne olurdum fakat klomen takibi sonrası yumurta fazlalığı oluşup pko oluştu o yüzden son süreçten pek mutlu olmadım.. Sonra da kanuni ve medipolde devam ettim. Aşılama öncesi gittim fiyatları sordum pek fark olmayınca medipol daha iyi diye tercihim medipol oldu
inş hayırlı haberleri alırız, rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin :) salı günü ya da en geç cuma test yaptırınca yazarım inşBenim hep 12.gunu geldi canim ama kimininki 15i buluyo kimide hamis oluyobekle bencede hep test yapnca adet oluyrz ya
salı yani bakalım belki o gün belki de cuma yaparım :)Benim de iyiydi sorun olmadi cok sukur. Biraz agrim var benim ama cok erken hic bi sebebe yoramiyorum
12.gun cikiyor canim genelde
yaren cnm şu anda gelen kanuniye doktor 2 Aylıgına geldi ve hepsinden daha ii goncadan bile gonca da hüseyinde 2 aylıgına izne çıktı aynı yaştayız bide senle galiba bende 92 liyim
iimi memnunmuydun
Insallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acabainş hayırlı haberleri alırız, rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin :) salı günü ya da en geç cuma test yaptırınca yazarım inş
Benim oyle agrim oldugunda bi kismi catlamisti canim bu ay da aynisini yasadim 11. Gun 2-3 tanesi kendiliginden catladi asilama kalanina yapildiInsallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acaba
Yarin testini tekrarla canim koyulasirsa vardirSlm kızlar 10 şubatta ikinci aşılamamı oldum dün 10.günümde erken gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı eşime söyleyemedim hayal kırıklığı olmasın diye ama bukez aşılama esnasında çok canım yanmıştı dr rahmi öne çekiyorum sonuç pozitif olsun demişti.inşallah isteyen keskeze nasip eder rabbim.sizce varmıdır bebiş yoksa iğnenin etkisindenmi pozitif çıktı
Insallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acaba[/QUOTE senin ne zaman belli oluyor ins, ağrıların hayirlara vesile olsun sen içini rahat tut, zira ağrı bebek olunca oluyormus
Kizlar merhabaalarr bende asilama tedavisi icin adet olmayi bekliyorum insallah gelecek aya baslicaz tedaviye.. Sureci biraz anlatabilirmisiniz ne kadar ilac veriyorlar igne mi yoksa hap seklinde mi adetin kacinci gunu basliyoruz ilaclara?? Cok heyecanliyimm asilama sansi yok yuksek degil biliyorum ama icim kipir kipir hem korkuyom hem heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?