Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım geçmiş olsun. Gürkan bey evet çok iyi ama bu konu için hiç gitmemiştim ondan merak ettim :) umarım tedavinde olumlu sonuç alırsın kanuni de neden devam etmedin oraya gitmeyi düşünüyorum da endiselerim var

Kanuniden aslında çok memnundum infertilite bölümüne gidiyordum tahlillerim tamamlandı 2 ay kisten dolayı baslayamadik igne yle takip yapılacaktı randevu için baktığımda gonca hanımı göremedim aradım 2 ay yok deyinceler gitmek istemedim yerine başka doktor gelmiş ama o yüzden bi an da medipol de aşılamaya başladım. İnşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur canım.

Amin inşallah :) teşekkür ederim cevaplar için :)

Cocugun varmi ck soru soruyrm ksura bakma yani istemediniz sanirim ilk basta bizde istememistk sonra cabaliyrz 2 senedir
yok cnm 6 sendir istiyorm ama pek önemsemedim ben 18 dim eşim 23 dü evlendigimizde daha küçügüz diyip pek takmamıştım ama hiç korunmadım çnkü eşimde bende çocukları inanılmaz çok sevioruz ama kısmet işte ayrıca tabiki sor ne olcak sanki :)

yaren cnm şu anda gelen kanuniye doktor 2 Aylıgına geldi ve hepsinden daha ii goncadan bile gonca da hüseyinde 2 aylıgına izne çıktı

yaren cnm şu anda gelen kanuniye doktor 2 Aylıgına geldi ve hepsinden daha ii goncadan bile gonca da hüseyinde 2 aylıgına izne çıktı aynı yaştayız bide senle galiba bende 92 liyim

Benim hep 12.gunu geldi canim ama kimininki 15i buluyo kimide hamis oluyobekle bencede hep test yapnca adet oluyrz ya
inş hayırlı haberleri alırız, rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin :) salı günü ya da en geç cuma test yaptırınca yazarım inş

yaren cnm şu anda gelen kanuniye doktor 2 Aylıgına geldi ve hepsinden daha ii goncadan bile gonca da hüseyinde 2 aylıgına izne çıktı aynı yaştayız bide senle galiba bende 92 liyim

O zaman sansima kuseyim hayırlısı budur belki . inşallah asilamam tutarda gerek kalmaz tekrardan başlamak .. Evet canım 92liyim

iimi memnunmuydun

Takip sureci klasik. 3. Gün git klomene başla 12.gün kontrol bu kadardı. Ama daha sonra gittiğim doktor iyi takip yapılan gerekiyormus fazla tepki vermiş yumurtaların dedi. USG de bana da gösterdi bak bunlar diye. Gurkan bey iyi ama bu yüzden memnun kalmadim düzenli olan adetlerim 45 günü bulur oldu.

inş hayırlı haberleri alırız, rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin :) salı günü ya da en geç cuma test yaptırınca yazarım inş
Insallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acaba

Insallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acaba
Benim oyle agrim oldugunda bi kismi catlamisti canim bu ay da aynisini yasadim 11. Gun 2-3 tanesi kendiliginden catladi asilama kalanina yapildi

Slm kızlar 10 şubatta ikinci aşılamamı oldum dün 10.günümde erken gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı eşime söyleyemedim hayal kırıklığı olmasın diye ama bukez aşılama esnasında çok canım yanmıştı dr rahmi öne çekiyorum sonuç pozitif olsun demişti.inşallah isteyen keskeze nasip eder rabbim.sizce varmıdır bebiş yoksa iğnenin etkisindenmi pozitif çıktı

Yarin testini tekrarla canim koyulasirsa vardir

Kizlar merhabaalarr bende asilama tedavisi icin adet olmayi bekliyorum insallah gelecek aya baslicaz tedaviye.. Sureci biraz anlatabilirmisiniz ne kadar ilac veriyorlar igne mi yoksa hap seklinde mi adetin kacinci gunu basliyoruz ilaclara?? Cok heyecanliyimm asilama sansi yok yuksek degil biliyorum ama icim kipir kipir hem korkuyom hem heycanliyim

Se

Merhaba arkadaşlar.ben de 12 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım.bugün 9.günüm,kasıklarımda adet sancısına benzer bir sancı oldu sadece bugün ve geçti.yine olmadı galiba dedim ama insan umutlanmadan edemiyor.herkes için hayırlısı.

Merhaba canım. Öncelikle kendi surecimi anlatayım. Adetin 2. Günü doktora gittim muayene sonrası ignelere başladım.iğneler içinde rapor çıkardık . Hapla yaptiranlarda var aşılama benim iğneli oldu . dusuk dozlarla 6 gün kullandım kontrole gittim dozu artirdik ve 5 gün daha yaptım iğne. Bu 5 gün içerisinde 1 kere daha kontrol vardı. Son iğneyle koruyucu bir iğne daha vurdum sonraki gün çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra da asilamam yapıldı. 3 gün oldu yapilali hakkında hakkkimizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…