Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar asilama adet tarihini degistirirmi benim asilamam 25 subatta oldu regl takvimim 16 mart diyo adet tarihini anlamadim.

Benimde bugun 14.gunum erken gebelik testi sordum 40 tl ne kadar pahali kan testi 50 tl vazgectim almadim ama sanki oldum olucam gibi

Ben de 27 Şubatta aşılama yaptırdım. Bu bizim 2. denememizdi. O günden itibaren foruma yazamadım ama gün gün takip ettim sizi benzer heyecanlarla. Az önce de ben öğrendim bu denememizin de hüsranla sonuçlandığını. Her ne kadar insan bu sefer kendimi üzmeyececeğim sonuç ne olursa olsun diye yola çıksa da hayal kırıklığı çok can yakıyor. Ama hayat devam ediyor. Umarım çabuk atlatıp önümüze bakabiliriz. Herkese iyi akşamlar.

Bizim de oyle. Yaptirmicam diyodum da sakinlestim dune gore daha iyiyim. Kocaman bi ucugum oldu uzuntuden ama. Herkes de sizin ikiz olacak icimiEnoyle doguyo falan diyo iyice uzuluyorum. Cunku bana artik hic olmicak gibi geliyo
Bana da öyle geliyor hiç olmucak gibi

Bdaha tup bebek canim
canım çok üzüldüm ...Ne desek boş şuanda ben atlattım biraz inşallah sende atlatırsın kendine vakit ver biraz sonra bize güzel topikler aç ordan konuşalımm aşamalarımızı haberdar olalım birbirmizden hepimizin diğer adımı tüp bebek gibi görünüyor paylaşcagımız çok şey var :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…