Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bugun gittim tup bebek icin. Doktor moralimizi yerin dibine soktu birakti

Esimde dna hasari vardi. Asilamada da sperm sayisi sinirdaydi. Sans denicez dedi. Iki asilamada sans denedik iste. Simdi 7000 tlyi sadece dusuk ihtimal icin mi verelim. Dna hasari olayi baya zorlastiriyomus

Aynen canim syle bi karar aldim medipole gdicem on gorusmeye yani bilmedigim biseymi var acaba dyorum kendi kendime burda okudum birinin rahmi saga yatikmis kmse onemli degl demis ve gercektende onemli bsimis benmde rahmn hafif saga yatk icin rahat olsun dye bi muayne olcam ona gore bi yol cizicem tabi smdi tek sans tup bebrk

Esimde dna hasari vardi. Asilamada da sperm sayisi sinirdaydi. Sans denicez dedi. Iki asilamada sans denedik iste. Simdi 7000 tlyi sadece dusuk ihtimal icin mi verelim. Dna hasari olayi baya zorlastiriyomus
öncelikle dna hasarı varsa iyi bir birimle görüşmeni tavsiye derim . Hatta bunda kaan aydos inanılmaz iiyi bir doktormuş. Kesinlikle onunla irtibata geç mail yoluyla gerekli bilgileri ver geridönüş yapar mutlaka. çokta iyi bir doktor. ona göre o size ne yapmanız gerektiğini söyler

daha öncesinde rahim filmi çekilmişmiydin canım. Elbette aklına takılan şeyleri mutlaka araştır ama çok gereksiz ayrintılarada takılma. Ben okudukça kafayı yiorum bende sebepsiz infertilide var yok spermler rahimde kendini eritiomuş yumurtayla birleşince ay daha sayamayacagım şeyler okudum ve inanılmaz moralim bozulmuştu. ama şuan okumuorum araştırmıyorum .Sende gönlüne yatan bir doktora git ve inşallah hayırlı haberle dön canım

Canim o istedi de yaptirdik zaten dna hasar testini. Aralik sonunda randevu icin aramistim, 30 marta randevu verdi. Bu arada maillesiyoruz tabi. Sayi frna degil ama dna hasari yuksek tedavi gerek demisti. Ilac kullaniyoruz simdi. Doktor da bugun boyle modu dusuk olunca tup bebegi ertelesek mi acaba diyorum

hocayla göürüşün ondan sonra devam edin tüp bebeğe . bu ay için başlayım diosun değilmi tüp bebek için . eğer öyleyse zaten bişey kalmamış bu arada biraz rahatlamış olursun ard arda çok yıpratıcı...

Cektirdim canim aynen okudumca kafayi yicem valla acaba bulent tirasami gtsem ay bilemedm ya kafam karisti nasl baslanr bu ise blmiyrm

Cektirdim canim aynen okudumca kafayi yicem valla acaba bulent tirasami gtsem ay bilemedm ya kafam karisti nasl baslanr bu ise blmiyrm
istanbuldasın sanırım değilmi. Yani orda çok iyi merkezler var . biraz araştır istersen ona gör git.

dna hasarı hangi durumda yapılıyo. eşimdede varikosel var değerler kötü değil hatta normale yakın

istanbuldasın sanırım değilmi. Yani orda çok iyi merkezler var . biraz araştır istersen ona gör git.
Annemler istanbulda yasiyo bulent beye dusundum orasi biraz ters kalicak o yden medikalparkta halam yaptirmisti ilk denemede kaldi su anda ikizleri 7 yasinda o yzden medikalpark dedm

Slm kızlar negatif sonuçlar için çok üzüldüm Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
Bende kendim için ne kadar ümitlenmiştim 4 ay oldu hsg çektireli aşılamadan önce gonal f kullandım menogon kullandım klomen kullandım rahim kalınlığı için fitil gece yatmadan deltacortril dedim Allah ın izniyle olcak inşallah ama hep negatif walla ümitsizliğe kapıldım ne yalan söyleyeyim bugün 9. günüm kasık ağrısından batmasından başka bişey yok hee bide midem yanıyor bunlar da belirti değil anladığım kadarıyla,, buruldum yaa :)

Hayırlısı allahtan ne deyim bilemedim ki sabır diyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Bende bu aksam erken gebelik testi yaptim negatif tup bebek icin kac ay beklemek lazim acaba

Canım merhaba. Bende de sağa yatıklık değil ama eğrilik vardı. Rahmin ters üçgen şeklinde olması gerekiyormuş benim iki kenarı içe doğru bombeliydi. Tüp bebek merkezine gittiğim ilk randevuda doktorum operasyon olmam gerektiğini söyledi. Çünkü hsgyi çektireli bir sene olmuştu ve doktorum filmin temiz bi sorun yok demişti. Hatta eğrilik haricinde sol tüpün de tıkalı görünüyor ama gerçek bir tıkanıklık olmayabilir film esnasında kendini kastığın bir anın görüntüsü olabilir sağ taraf açık o yüzden yine de sorun değil demişti ve ben şoka girdim dediğim gibi... Önceki gittiğim uzman doktor da aynı hastanenin doktoruydu o 4 ay takipten sonra yumurta oluşmayınca artık tüp bebek merkezine git demişti. Baya sinirlendim ama yapacak bir şey yktu. Doktor zaruri değil operasyon bu şekilde hamile kalan ve doğum yapan insanlar var ama bana güveniyorsan aşılama- tüp bebek sürecine gireceksin. Bu şekilde 8-12 hafta arasında düşük ihtimali yüksek bence olmalısın dedi. Gerçekten de doktkruma güvendiğim için operasyonu oldum. Farklı bir doktordan fikir almak her zaman için iyidir. Hiçbir şeyi riske atma. Bu operasyon yüzünden 3ay kadar ileei atıldı aşılamam. Ama her şeyin hayırlısı ekimde ameliyat olmuştum şubatta hamile kaldım inşallah senden de güzel haberler alırız.

Kızlar moralim yerlerde elim kolun dökülüyor üstelik yemekli misafirim var bu akşam değerim 13.gün 59,16.gün 145 23.gün 161 çıktı Dr u aradim herşeye hazırlıklı ol sağlıksız gebelik kanama olunca acile git dedi.öyle üzgünüm ki anlatamam bu akşamı hayirlisiyla atlatıp misafir lere rezil olmayaydim

canım allah korusun keşke dinlenseydin bugün çok yorma kendini allahın izniyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…