- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Ben bugun gittim tup bebek icin. Doktor moralimizi yerin dibine soktu birakticanım çok üzüldüm ...Ne desek boş şuanda ben atlattım biraz inşallah sende atlatırsın kendine vakit ver biraz sonra bize güzel topikler aç ordan konuşalımm aşamalarımızı haberdar olalım birbirmizden hepimizin diğer adımı tüp bebek gibi görünüyor paylaşcagımız çok şey var :):)
ne dedikiBen bugun gittim tup bebek icin. Doktor moralimizi yerin dibine soktu birakti
nasıl yani buna ne hakkı var ki ne dedi canımBen bugun gittim tup bebek icin. Doktor moralimizi yerin dibine soktu birakti
Aynen canim syle bi karar aldim medipole gdicem on gorusmeye yani bilmedigim biseymi var acaba dyorum kendi kendime burda okudum birinin rahmi saga yatikmis kmse onemli degl demis ve gercektende onemli bsimis benmde rahmn hafif saga yatk icin rahat olsun dye bi muayne olcam ona gore bi yol cizicem tabi smdi tek sans tup bebrkcanım çok üzüldüm ...Ne desek boş şuanda ben atlattım biraz inşallah sende atlatırsın kendine vakit ver biraz sonra bize güzel topikler aç ordan konuşalımm aşamalarımızı haberdar olalım birbirmizden hepimizin diğer adımı tüp bebek gibi görünüyor paylaşcagımız çok şey var :):)
öncelikle dna hasarı varsa iyi bir birimle görüşmeni tavsiye derim . Hatta bunda kaan aydos inanılmaz iiyi bir doktormuş. Kesinlikle onunla irtibata geç mail yoluyla gerekli bilgileri ver geridönüş yapar mutlaka. çokta iyi bir doktor. ona göre o size ne yapmanız gerektiğini söylerEsimde dna hasari vardi. Asilamada da sperm sayisi sinirdaydi. Sans denicez dedi. Iki asilamada sans denedik iste. Simdi 7000 tlyi sadece dusuk ihtimal icin mi verelim. Dna hasari olayi baya zorlastiriyomus
daha öncesinde rahim filmi çekilmişmiydin canım. Elbette aklına takılan şeyleri mutlaka araştır ama çok gereksiz ayrintılarada takılma. Ben okudukça kafayı yiorum bende sebepsiz infertilide var yok spermler rahimde kendini eritiomuş yumurtayla birleşince ay daha sayamayacagım şeyler okudum ve inanılmaz moralim bozulmuştu. ama şuan okumuorum araştırmıyorum .Sende gönlüne yatan bir doktora git ve inşallah hayırlı haberle dön canımAynen canim syle bi karar aldim medipole gdicem on gorusmeye yani bilmedigim biseymi var acaba dyorum kendi kendime burda okudum birinin rahmi saga yatikmis kmse onemli degl demis ve gercektende onemli bsimis benmde rahmn hafif saga yatk icin rahat olsun dye bi muayne olcam ona gore bi yol cizicem tabi smdi tek sans tup bebrk
Canim o istedi de yaptirdik zaten dna hasar testini. Aralik sonunda randevu icin aramistim, 30 marta randevu verdi. Bu arada maillesiyoruz tabi. Sayi frna degil ama dna hasari yuksek tedavi gerek demisti. Ilac kullaniyoruz simdi. Doktor da bugun boyle modu dusuk olunca tup bebegi ertelesek mi acaba diyorumöncelikle dna hasarı varsa iyi bir birimle görüşmeni tavsiye derim . Hatta bunda kaan aydos inanılmaz iiyi bir doktormuş. Kesinlikle onunla irtibata geç mail yoluyla gerekli bilgileri ver geridönüş yapar mutlaka. çokta iyi bir doktor. ona göre o size ne yapmanız gerektiğini söyler
hocayla göürüşün ondan sonra devam edin tüp bebeğe . bu ay için başlayım diosun değilmi tüp bebek için . eğer öyleyse zaten bişey kalmamış bu arada biraz rahatlamış olursun ard arda çok yıpratıcı...Canim o istedi de yaptirdik zaten dna hasar testini. Aralik sonunda randevu icin aramistim, 30 marta randevu verdi. Bu arada maillesiyoruz tabi. Sayi frna degil ama dna hasari yuksek tedavi gerek demisti. Ilac kullaniyoruz simdi. Doktor da bugun boyle modu dusuk olunca tup bebegi ertelesek mi acaba diyorum
Cektirdim canim aynen okudumca kafayi yicem valla acaba bulent tirasami gtsem ay bilemedm ya kafam karisti nasl baslanr bu ise blmiyrmdaha öncesinde rahim filmi çekilmişmiydin canım. Elbette aklına takılan şeyleri mutlaka araştır ama çok gereksiz ayrintılarada takılma. Ben okudukça kafayı yiorum bende sebepsiz infertilide var yok spermler rahimde kendini eritiomuş yumurtayla birleşince ay daha sayamayacagım şeyler okudum ve inanılmaz moralim bozulmuştu. ama şuan okumuorum araştırmıyorum .Sende gönlüne yatan bir doktora git ve inşallah hayırlı haberle dön canım
istanbuldasın sanırım değilmi. Yani orda çok iyi merkezler var . biraz araştır istersen ona gör git.Cektirdim canim aynen okudumca kafayi yicem valla acaba bulent tirasami gtsem ay bilemedm ya kafam karisti nasl baslanr bu ise blmiyrm
dna hasarı hangi durumda yapılıyo. eşimdede varikosel var değerler kötü değil hatta normale yakınEsimde dna hasari vardi. Asilamada da sperm sayisi sinirdaydi. Sans denicez dedi. Iki asilamada sans denedik iste. Simdi 7000 tlyi sadece dusuk ihtimal icin mi verelim. Dna hasari olayi baya zorlastiriyomus
Yok canim kirklarelindeym ani bi kararla ulun ulug medikalparka randevu aldmistanbuldasın sanırım değilmi. Yani orda çok iyi merkezler var . biraz araştır istersen ona gör git.
Annemler istanbulda yasiyo bulent beye dusundum orasi biraz ters kalicak o yden medikalparkta halam yaptirmisti ilk denemede kaldi su anda ikizleri 7 yasinda o yzden medikalpark dedmistanbuldasın sanırım değilmi. Yani orda çok iyi merkezler var . biraz araştır istersen ona gör git.
Aynen canim syle bi karar aldim medipole gdicem on gorusmeye yani bilmedigim biseymi var acaba dyorum kendi kendime burda okudum birinin rahmi saga yatikmis kmse onemli degl demis ve gercektende onemli bsimis benmde rahmn hafif saga yatk icin rahat olsun dye bi muayne olcam ona gore bi yol cizicem tabi smdi tek sans tup bebrk
canım allah korusun keşke dinlenseydin bugün çok yorma kendini allahın izniyle birşey olmazKızlar moralim yerlerde elim kolun dökülüyor üstelik yemekli misafirim var bu akşam değerim 13.gün 59,16.gün 145 23.gün 161 çıktı Dr u aradim herşeye hazırlıklı ol sağlıksız gebelik kanama olunca acile git dedi.öyle üzgünüm ki anlatamam bu akşamı hayirlisiyla atlatıp misafir lere rezil olmayaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?