Valla bilmiyorum birbirimiz için dua edelim bari, yolda birsürü bebekli insan görüyorum. amaaan bu yaptıysa bende yaparım diyorum :kedi:
paso doğuruyor millet.. şu vakit bi gelsede kurtulsak arkadaşım kaydirigubbakcemile
Çok şanslısınız rabbim banada bu güzel haberi sizlerle paylaşmayı nasip eder inşallah
benimkide kız oluyor, Nisa olcak hayırlısıyla ismi.
o kadar reflü yüzünden yanma cekiyorumki kızlar anlatamam, ara ara kaburga ağrılarım devam ediyor, benim kız oldukca yukarıda duruyor midemin üzerinde geziniyor hala. varmı aranızda böyle durumlar yaşayan?
Merhaba arkadaslar ben pazartesi gunu ogleden sonra zorunlu sezeryan ile dogum yaptim, cok guzel ve saglikli bir kizim oldu. Dun taburcu olup eve geldim, su anda cok mutluyum, darisi subat'ta hamile kalan ve gun sayan sizlerin basina, ara sira firsat buldukca nete girip size yazarim. Allah'a emanet olun, hepinize hayirli dogumlar...
ay sinirlerim bozuk kizlar bugun kontrole gittim gene ama devlet hastanesinekaydirigubbakcemile
doktor moralimi bozdu bebek 10 gun geri dedi 2900 gr olmus nette bakiyorum normal gorunuyo galiba o haftami sasirdi cunku ultrasonun ustune 38 haftalik gebelik yazmisti ben 37deyimakannehir
neler yiyim kizlar bana yardim edin lutfeneyvahedigeldismilealsanaalsanasmile
çok geçmiş olsun canım umarım ağrın hafiflemiştir. a.s.ben de dün gittim doktora.iki kontrol arası kısa sürdü ama doktorum sancıları görünce çağırma gereksinimi duyuyor. yine nst de sancı çıktı ve doktor yine açıklığa baktı. ve benim yine canım acıdı. ama asıl canımı acıtan sağ kalçamdaki ağrı. yürüyemiyorum resmen.ve doğumda sorun yaşatırsa bana diye de çok tedirginim. bu yüzden sezeryanı düşünmeye başladım. çünkü dün çatala çıktığımda kalçamın ağrısından hareket güçlüğü yaşadım. ya doğumda da öyle olurda ben ıkınmayı yapamazsam diye düşünmeye başladım.(
tsiraa ve elif haber gelmemiş sizden...elfin bebişini çok merak ediyorum. sağlığı nasıl acaba.
merhaba, nazeladan nihayet haber gelmiş, bebişi olan giremiyor kolay kolay demekki..en azından bi hafta değil mi? ondan sonra girelim haberdar edelim birbirimizi..biz oğluşumla iyiyiz. çok ağırlaştım yalnız.evde takılıyorum genelde.p.tesi tekrar nst ye girecem bakalım artık..
sen nasılsın...var mı sancı ağrı...
gunaydın.bende giremedim birkac gundur.bilgisayarımız tamire gitti.iyi haberler duymak guzel dogum yapanlardan darısı bizim basımıza insallah.
bende zorlanıyorum aartık kısa mesafe yurume de bile zor oluyor.kalca kemikleri agrıyor insanın.bi de bebişimi coook merak ediyorum.nasıl kime benziyor diyeee
aynen öyle canım ya ama gelmiyolar iştee :)
daha vakitleri var demek ki ne yapalım sabırrrr dün gece baya sancılandım bende belime agrı girdi yatamıyrm öyle bi tekmeliyo ki çıkıcak gibi hastaneye gitcektik nerdeyse sonra uzandım birz uyumuşumm sinyalleri veriyo yani gelicm diye biran önce p.tesi olsa da gitsem kontrole çok merak ediyrm ne halde oldugunu ...
dün gece aynı durum bende de oldu,belime sancı vurdu ordanda karnıma ve kasıklarıma yayıldı,eşim hemen annesini aradı abisi fln da geldi milleti bir heyecan sardı,bense korkmaya başlamıştım çünkü ağrısı çok fenaydı,sonra geçti ama,demkki milleti velveleye veren heyecan yapan tek kişi ben değilmişim hihoyyyt
valla kaldıramayacağım yada eyvah geliyor galiba diyeceğim bir ağrıyla karşılaşmadım şimdiye kadar. 38+3 oldum ama ilk doğumlar geç gelir diyorlar.
sadece son 3 gündür kızım önceye nazaran daha ağır hareketlerle ve daha az oynuyor.
adım atarken bacaklarımın arası acıyor. mide kramplarım var. son zamanlarda kendini belli eden bunlar, bunlar dışındaki şikayetlerim zaten evvelden de var olanlar.
bende böyle, önceden gelmezse 27 si alacaklar.. son 3 gün, sabırsızlıkla bekliyorum..
merhaba kızlar... durulmuşuz yine... kimsecikler yok... artık ağırlaştık ondan mıdır.
joys, hayırlısı canım.. sayılı gün seninki...3 gün kalmış kavuşmaya...sezeryan olmayı seçseydim ben de 26 ekimde aldıracaktım kuzumu. babasının doğum gününde. ama kendi doğum tarihini kendi belirlesin dedim sonra... normali beklemeye başladım.
ben de çok sinyal yok.. erkek bebişin sancısı belden gelir diyor annem ve tatlı tatlı gelirmiş. ama ben de şimdilik bişey yok. kasılmalarımın saatlerini tuttum ondan bir düzen var. ama ağrı yok. kontrolüm çarşambaya. bakalım ne çıkacak.
canhay, yarın kontrolde iyi haberler gelir senden umarım..
özgecim anneler geldi..topiğe gelmez oldun...
arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim.ikinci hamileliğim.darısı isteyenlerin başına.
yediklerimizden kaynaklanabilirmiş şekerim gaz olma ihtimali yüksekmiş ben çiğ köfte yemiştim ama az acılıydı belki ondan öyle oldu diye düşündüm çünkü ertesi gün bi sorunum yoktu ama son zamanlar ya insan her sancıya telaşlanıyo çok sık tuvalete çıkıyrm onu bile acaba suyumu diye düşünüyrmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?