Şubatta hamile kalanlar buraya..

haklısın canım. ben de aynılarını düşünüyorum. herkes doğuruyor. öyle ya da böyle. ben de yaparım diyorum.

ayh günlerdir giremiyorum meraktan çatladım özledimde hem topiği hem sizleri :kedi:
kurbanımızı kestik, bebek mevlüdünü de okuttuk, kayınvalideyi gönderdik çok şükür kaydirigubbakcemile3
büyük telaşımız bitti artık daha sık girerim inşallah hepinize tek tek cevap vermek istiyorum ama ne mümkün benneyaptımki
ama hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Çok şanslısınız rabbim banada bu güzel haberi sizlerle paylaşmayı nasip eder inşallah

inşallah eder canım a.s.

bende doğuma girene kadar özellikle son bir hafta o yanmayı çektim canım ama doğumdan sonra hiçbirşey kalmıyor biraz daha sık dişini a.s.
gaviscon u atalımmı artık dedi bugün kocam yoo yoo dedim panikle sanki tekrar yaşayacakmışım gibi kaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu olsun canım a.s. allah analı babalı büyütsün inşallah..

ahh kuzum yha ne devlet hastanelerinin nesi normal ki sen bunu ciddiye alıyorsun hem bak benim bebeğim 28oo doğdu 1o günde 3.5 kg oldu bile sakın sakın takma kafaya a.s.

çok geçmiş olsun canım umarım ağrın hafiflemiştir. a.s.
bizler iyiyiz çok şükür elif ve bebeğide iyi ayrıntıları kendi en kısa zamanda gelir anlatır sanıyorum.. bebeği kilo kaybı yaşadığından onunla uğraşmışlar hastaneye git gel ama sağlıkları yerinde şimdi çok şükür :1hug: elif in dikişleride alınmış ağrılarımız devam ediyor ama bebekle ilgilenmekten pek kendini düşünemiyor insan kaydirigubbakcemile3

bu defa doğurmuş olabilirsin yada doğurmak üzere olabilirsin kaydirigubbakcemile3
dilerim kolay olur en hafif şekilde atlatırsın canım a.s.

tsiraacım, senden haber alamak çok iyi vallahi. maşallah kuzuna. Allah hayırlı uğurlu etsin canım.. kalabalığı atlatmışsın. bundan sonrası daha kolay olur canım. bizler için de dua et.

sen nasılsın...var mı sancı ağrı...

teşekkür ederim cnm,ben iyiyim sancım yok sadece bebişim bazen oynayınca canım çok yanıyor,aslında sancı olsa sevinicem artık:) doğumu heyecanla bekliyorum,joys sana da teşekkür edrm cnm mutlu haberler verdiğin için,nazellanın bebeği için asimetrik demişti doktorlar yazdıklarından anladığım kadarıyla bir sorun yokmuş,çok mutlu oldum,yüce yaradan hepimize bebişlerimizi sağlıklı ve mutlulukla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

aminnnn ..

bu sağ kalçamdan başlayıp bacagıma kadar süren bi ağrı varr ne sırt üstü yatabiliyom ne sağ tarafıma ne de sol tarafıma ne yapıcamı bilmiyrmmm

gunaydın.bende giremedim birkac gundur.bilgisayarımız tamire gitti.iyi haberler duymak guzel dogum yapanlardan darısı bizim basımıza insallah.
bende zorlanıyorum aartık kısa mesafe yurume de bile zor oluyor.kalca kemikleri agrıyor insanın.bi de bebişimi coook merak ediyorum.nasıl kime benziyor diyeee

en iyi arkadasımın bebişi 5 aylık oldu.o kadar tatlı ki.dogumdan sonrasını atlatınca daha guzel geliyor bazen ozeniyorum benımkı de dogsun sagsalim bende seveyim diye.öpüyosun dokunuyosun.cok guzel seyler yaaa

aynen ya bende çok merak ediyorum dün bende bebek görmeye gittim 6 aylıktı bi oğlu var sarışın mavi gözlü 2.si yine erkek ama epesmerrr hayatta kardeş demezsin :) Rabbim nassı yaratıyo ya bende şimdi diyorum eşim sarışın ben esmer bakalım hangimize çekicekk :)

merhaba kızlar...
sakinecim haklısın vallahi. ben de artık sancılanayım da gideyim diyorum. biran önce gelsin istiyorum.

canhay, canım 1 haftadır aynı ağrı bende de var. yürümekte zorlanıyorum artık. kendimi ağırlaşmış gibi görmüyorum ama bu ağrı yüzünden ağır ağır yürümek zorunda kalıyorum.

bebişlerin kime benzeyeceğini ben de çooook merak ediyorum. ultasondan anladığım kadarıyla yanaklar bana benzeyecek tombiş tombiş.

artık gelsin ya... gelsin de bu meraklı bekleyiş bitsin. kucağıma alayım onu.

aynen öyle canım ya ama gelmiyolar iştee :)
daha vakitleri var demek ki ne yapalım sabırrrr dün gece baya sancılandım bende belime agrı girdi yatamıyrm öyle bi tekmeliyo ki çıkıcak gibi hastaneye gitcektik nerdeyse sonra uzandım birz uyumuşumm sinyalleri veriyo yani gelicm diye biran önce p.tesi olsa da gitsem kontrole çok merak ediyrm ne halde oldugunu ...

dün gece aynı durum bende de oldu,belime sancı vurdu ordanda karnıma ve kasıklarıma yayıldı,eşim hemen annesini aradı abisi fln da geldi milleti bir heyecan sardı,bense korkmaya başlamıştım çünkü ağrısı çok fenaydı,sonra geçti ama,demkki milleti velveleye veren heyecan yapan tek kişi ben değilmişim hihoyyyt

valla kaldıramayacağım yada eyvah geliyor galiba diyeceğim bir ağrıyla karşılaşmadım şimdiye kadar. 38+3 oldum ama ilk doğumlar geç gelir diyorlar.

sadece son 3 gündür kızım önceye nazaran daha ağır hareketlerle ve daha az oynuyor.
adım atarken bacaklarımın arası acıyor. mide kramplarım var. son zamanlarda kendini belli eden bunlar, bunlar dışındaki şikayetlerim zaten evvelden de var olanlar.

bende böyle, önceden gelmezse 27 si alacaklar.. son 3 gün, sabırsızlıkla bekliyorum..

yediklerimizden kaynaklanabilirmiş şekerim gaz olma ihtimali yüksekmiş ben çiğ köfte yemiştim ama az acılıydı belki ondan öyle oldu diye düşündüm çünkü ertesi gün bi sorunum yoktu ama son zamanlar ya insan her sancıya telaşlanıyo çok sık tuvalete çıkıyrm onu bile acaba suyumu diye düşünüyrmm ...

neden sezeryan oluyosun joys ?
doğumdan sonra mutlaka gelmeye çalış buraya olur muu haberlerini ver bize mutlaka ...

merhaba kızlar... durulmuşuz yine... kimsecikler yok... artık ağırlaştık ondan mıdır.
joys, hayırlısı canım.. sayılı gün seninki...3 gün kalmış kavuşmaya...sezeryan olmayı seçseydim ben de 26 ekimde aldıracaktım kuzumu. babasının doğum gününde. ama kendi doğum tarihini kendi belirlesin dedim sonra... normali beklemeye başladım.
ben de çok sinyal yok.. erkek bebişin sancısı belden gelir diyor annem ve tatlı tatlı gelirmiş. ama ben de şimdilik bişey yok. kasılmalarımın saatlerini tuttum ondan bir düzen var. ama ağrı yok. kontrolüm çarşambaya. bakalım ne çıkacak.

canhay, yarın kontrolde iyi haberler gelir senden umarım..

özgecim anneler geldi..topiğe gelmez oldun...

evt bestene benim hep belim ağrıyo kasılmalarımı tam algılayamıyrm ya ben bebğin gerilmesinden mi bahsediyosunuz acaba ya da ben öyle mi hissediyrm kasılma olarak :)
inşallah cnm hastane gelince yazıcam hemen tabe dr.doğum falan demezse :)

bende daha sık gidiyorum her seferinde aynı şeyi düşünüyorum. geceleri 1 defa kalkardım. şimdi girip yattığım halde 2 defa daha tuvalete kalkıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…