bizde başından beri RÜZGAR istiyoruz canım ama herkes bir yorum yaptı,çok var bu isimden herkes koyuyor falan kafamızı karıştırdılar,yüzünü bir görelim dedik eşimle ona göre koyacağız bir tane daha yedek ismimiz var bakalım artık :))
bu arada çoklu alıntı yapmak için kimlerden alıntı yapacaksan alıntı yap'ın yanındaki HQ işaretine basıyorsun tek tek en son kişide alıntı yapa basıyorsun hepsi geliyor...
kendine dikaktt emii...dogum yaptıgında burdan taki p edrim bana yaz olurmuu canım..hayırlı dogumalrrr
canım eminim doğduğunda yüzüne baktığınız an,bu isim çok yakışıcak diyiceksiniz ve o isim ona çok yakışcak isimleriyle yaşasınlar,ayrıca bilgilendirdiğin için tşk ederim:))))
kendine dikaktt emii...dogum yaptıgında burdan taki p edrim bana yaz olurmuu canım..hayırlı dogumalrrr
genel anestezi olacağım bir sorun çıkmazsa aynı gün doğuracağız seninle acaba ameliyat sonrası çok ağrımız olacakmı ?
arkadaşlar nazella dan haber alanınız varmı merak ediyorum onu
ay bizde inşallah alırız biran önce bebişlerimizi kucaklarımızaa :)
benimde sancılarım oluyo belim çok agrıyo bu aralarr bi kasılıyo bi kasılıyo ogluşumm durmuyo hiiçç :) bakalım p.tesine çok az kaldı oglumu görcem özledim valla :)
kızlar acillllllllllllll 6.5 haftalık hamıleyım mıdemın bulantısı felc edıyor ne olur yardımm önereceğiniz bışe varmı dr um bulantı hapı da verdı ama etkısı pek fazla olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?