Şubatta hamile kalanlar buraya..

canım eminim doğduğunda yüzüne baktığınız an,bu isim çok yakışıcak diyiceksiniz ve o isim ona çok yakışcak isimleriyle yaşasınlar,ayrıca bilgilendirdiğin için tşk ederim:))))

canım eminim doğduğunda yüzüne baktığınız an,bu isim çok yakışıcak diyiceksiniz ve o isim ona çok yakışcak isimleriyle yaşasınlar,ayrıca bilgilendirdiğin için tşk ederim:))))

ayy düşündükce çok heyecanlanıyorum özge insan nasıl merak ediyor değil mi,kime benzicek nasıl olacak,allahım sağlıcakla kavuştursun...

kendine dikaktt emii...dogum yaptıgında burdan taki p edrim bana yaz olurmuu canım..hayırlı dogumalrrr

saol canım inşallah...tamam yazarıma.s.

kızlar benim bu gün 38+2 oldu,bu gün kontrole gittim doktor 3700gr dedi ok üzüldüm ya ben normal doğum yapmak istiyorum,4 ün üstindekilere yaptırmıyorlar sanırım,inş bebişim haftaya doğar artık,sizin bebişlerin kilosu kaç söylendi acaba yazarmısınız

ben daha gitmedim canım pazartesi gidicem,maşallah tosun olmuş ama bir daha ki gidişine almaz bence,son haftalar fazla kilo almıyorlar merak etme hem o kilodan 300gr az olma ihtimalide var sıkılma belli olmaz daha...

merhaba kızlar...
2 gündür giremedim... bi hayli muhabbet dönmüş...
pitos yazını okuyunca ben bile heyecanlandım ki sizler ne yaşadınız kimbilir...ama olsun.. ergeç gelecek. kimsenin içinde kalmamış dimi..
demek önümüzdeki hafta çok bebişi var topiğimizin...

nuraycım bence bebişin kilosu gayet iyi. ama eğer biraz daha kilo alsın dersen süt içip sol yana doğru yatmanı tavsiye ederim.

ben de dün gittim doktora.iki kontrol arası kısa sürdü ama doktorum sancıları görünce çağırma gereksinimi duyuyor. yine nst de sancı çıktı ve doktor yine açıklığa baktı. ve benim yine canım acıdı. ama asıl canımı acıtan sağ kalçamdaki ağrı. yürüyemiyorum resmen.ve doğumda sorun yaşatırsa bana diye de çok tedirginim. bu yüzden sezeryanı düşünmeye başladım. çünkü dün çatala çıktığımda kalçamın ağrısından hareket güçlüğü yaşadım. ya doğumda da öyle olurda ben ıkınmayı yapamazsam diye düşünmeye başladım.(

tsiraa ve elif haber gelmemiş sizden...elfin bebişini çok merak ediyorum. sağlığı nasıl acaba.

genel anestezi olacağım bir sorun çıkmazsa aynı gün doğuracağız seninle acaba ameliyat sonrası çok ağrımız olacakmı ?

Valla bilmiyorum birbirimiz için dua edelim bari, yolda birsürü bebekli insan görüyorum. amaaan bu yaptıysa bende yaparım diyorum :kedi:
paso doğuruyor millet.. şu vakit bi gelsede kurtulsak arkadaşım kaydirigubbakcemile

arkadaşlar nazella dan haber alanınız varmı merak ediyorum onu

sakinecim, nazela ile konuştum bugun ben. doğumdan sonra arayıp müjdesini kendi vermişti. "Her şeye değer sevinç" diyor :)

mis kokulu oğluşu sarılık olmuş doğduktan sonra ama şimdi iyi, elifte iyi, öncesine göre sesi daha çok yerine gelmiş buldum. evelsi gün sanırım dikişleri alınmış. Bebek bakmak cok zor saat başı uyanıyor diyor.. annesi yanındaymış çok yorgun düşüyorlarmış. gözüm korktu valla.. eyvahedigeldismile
işin özü ne olursa olsun herşeye değiyor :)

ay bizde inşallah alırız biran önce bebişlerimizi kucaklarımızaa :)
benimde sancılarım oluyo belim çok agrıyo bu aralarr bi kasılıyo bi kasılıyo ogluşumm durmuyo hiiçç :) bakalım p.tesine çok az kaldı oglumu görcem özledim valla :)

senin doğum pazartesi mi:) nerde yapacaksın?

kızlar acillllllllllllll 6.5 haftalık hamıleyım mıdemın bulantısı felc edıyor ne olur yardımm önereceğiniz bışe varmı dr um bulantı hapı da verdı ama etkısı pek fazla olmuyor

merhaba, nazeladan nihayet haber gelmiş, bebişi olan giremiyor kolay kolay demekki..en azından bi hafta değil mi? ondan sonra girelim haberdar edelim birbirimizi..biz oğluşumla iyiyiz. çok ağırlaştım yalnız.evde takılıyorum genelde.p.tesi tekrar nst ye girecem bakalım artık..

kızlar acillllllllllllll 6.5 haftalık hamıleyım mıdemın bulantısı felc edıyor ne olur yardımm önereceğiniz bışe varmı dr um bulantı hapı da verdı ama etkısı pek fazla olmuyor

az ve sık yemelisin. başucunda leblebi tutmak arada bir yemek iyi geliyor diye dymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…