Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende toplamda 10 kilo almışım ama doktorum gelişimi çok iyi bizim içinde o önemli kafana takma dedi daha kolay olur doğum dedi ayrıca doktoruma hurmayı ve ahududu yaprağı çayını(böğürtlen yaprağı çayı)sordum tüketiyorum kolay doğum için diye,kahkaha attı ve nane ıhlamurdan başka birşey içme onlar safsata dedi,halk efsanesi yani öyle mi dedim evet dedi :S

ben de geen hafta bolca ıhlamur içtim.. ama sanki kasılmalarımı azalttı gibi geldi. ben de bu hafta içmeyeceğim dedim.

bugün poğaça yaptım dolaba koymak için.. bayağı uzun sürdü.. birazdan da kalkıp evi temizliycem...yarın önemli misafirlerim geliyor... gelin pismiş denmesin.

temizlikten nefret ediyorum benimde evim dip temel temizlencek bu hafta kadın gelecek...bu saatten sonra misafir mi geliyor sana gelen kendi yapsın hizmetini gebeş kadından iş mi beklenir aaa

yat canım ya ne kalkıyon boşversene keyfini sür bebişin kilo alsın çok yemiyomusun ki bebişin kilo almıyo valla ben hem çok yiyorum hem çok yatıyorum ondan iri bebek olma ihtimali yüksek dedi sanırım dr bana

valla ben hiç bişi içmiyrm dogumu kolaylaştırmak için sadece dua ediyrm bol bol
içtiğim tek şey süt sıcak sıcak bu soguk hava da çok iyi gidiyo valla bitki çayı hiç içmiyrm
temizlik bende yaptım öyle üstten temizledim derin temizliği yaptılar zatn annemler bende süpürdüm sildim viledayla üstten üsten şimdide cibinliği yıkadım ütülesem mi diye düşünüyrmm

bugün poğaça yaptım dolaba koymak için.. bayağı uzun sürdü.. birazdan da kalkıp evi temizliycem...yarın önemli misafirlerim geliyor... gelin pismiş denmesin.

şekerim, kayınvalidemler geliyor izmirden. görümcem, çocuğu, kayınvalidem ve kayınpederim.. eşim de onlar gelince temizlerler evi diyor ama... ben 5 yıldır evliyim. kayınvalidemin temizlikkonusunda bana yardım ettiğini görmedim.

tatlım keyfini sürdüğüm için geziyorum zaten alışveriş merkezlerine gidiyorum oğluma ciciler alıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum canım ne çekerse onu yiyorum,yeşilliklerin içinde bahçe aralarında yürüyüşler yapıyorum oğlumla ve çok keyif alıyorum ama işte yoruluyormuşum meğersem farkında olmadan o yüzden evde takılıcam bu hafta..

şaka gibi bir grup yani :)))
kolay gelsin o zaman ne diyim canım ama yinede çok yorma kendini senden beklentileri yüksek olmamalı sonuçta son haftaların gelsinler yapsınlar...

benim ablamlarda yaptı detaylı temizliği ama 2 ay önce. şimdi de dip köşe yapamam da en azından haftalık temizliğim olmuş olur.

bence de şaka gibi nehircim. 2 haftadır stresini yaşıyorum..eşimle bile tartışma konumuz oldu..çünkü ben evde tek başıma daha rahatım. yatıyorum kalkıyorum.yiyorum içiyorum... eee onlar gelince yatamıycam..bi de ev sahibisin sonuçta bişeyleri göstermek için bile dolaşmam gerekecek..sadece kayınvalidem gelse bu kadar sıkıntı değil...tek temennim görümcemin ve kayınpederin başka yerde kalması. inşallah düşünmüşlerdir.

hemde çocuğunla geliyor ilginç yani,ben senin yerinde olsam normal yaşantıma devam ederim kimse kusura bakmasın,sen ve bebeğin şu an herşeyden önemli geliyorlarsa kendi işlerinide kendileri yapsın...
annen nerede tatlım senin gelecek mi o da ?

annem burda da canım. annem yaşlı (75 yaşında) onun bana yardımından çok ben onun hizmetini görüyorum. durum böyle olunca anneme ben yalnız daha rahatım dedim o da anlayışla karşıladı. alınmadı. ama doğumdan sonra kalacak yanımda sanırsam.
tabi canım kalkıp ben onların işlerini yapmam ama evde kalabalık olunca hele bi de çocuk 1,5 yaşında. heryer altüst olur. eskiden boş odaya yerleştirirdim eşyalrını ıvır zıvırlarını ortalıkta olmazdı. ama şimdi boş odam da yok. ortalıkta valizler gani olacak. doğumdan sonra gelen giden de çok olur. inşallah psikolojim bozulmaz. çevremde görümcem de geliyor diyince herkes bir garipsiyor. ne işi varmış çocukla yeni doğum yapmış birinin yanına diye.

anladım canım...evet banada garip geldi hiç düşünceli değillermiş yani neyse eşini düşün ve kendini öyle avut tatlım huzurun kaçmasın,öylede yada böyle gidecekler sonunda tavrını koyarsın vaktiyle gelir giderler...

öyle canım...baktım kendimi üzmeye başladım.. artık düşünmemeye çalışıyorum. çünkü çözüm bulamadım bu duruma. eşime dedim söyle gelmesin. ben söyleyemem dedi. neyse...aklıma daha fazla getirmeyeyim. hayırlısı inşallah çıldırmam:))

öyle düşünme üstesinden gelirim ben diye düşün,sen bebişine bak onun tadını çıkar onlar yokmuş gibi davran zor biliyorum ama dediğin gibi çözümü yok sonuçta en iyisi bebeğinle en güzel zamanların tadını çıkar tatlım keyfini kaçırmalarına izin verme...
senin kontrolün yarın mıydı ?

bu kaynana görümceler var ya aman amannnn bende hiç istemiyrm ama mecbur ne yapacaksınız annemle kaynanam 1 hafta kalacaklar bende görümcem yakın zatn o da 24 saat çıkmaz bizden çocuklarıylaa bide bayram üstü ne olcaka halimizz bakalım Allah sabır versin bizee

benim kontrolüm yarın cnm ben ögleden sonra gitcem ablamla beraber anca akşama gelir yazarım size tabe dogum fln olmazsa :) sanki dogum olucakmış gibi geliyo :)

hele o çocuklar tepesine dikilir ya bebeğin en sinir olduğum şey,kapı bacada açamazsın gereksiz kalabalık odada :)))annen ayrı kalsın kayınvaliden ayrı neden aynı anda kalıyorlar bizimkiler dönüşümlü kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…