enteresan canım vallahi. ama moralini bozma..sonuçta ölçümlerle alakalı. hurmaya devam ediyorsun sanırım.o da kilo aldırması lazım.
benim ki de biraz daha büyürse normal doğum zorlaşırsa diyoum. 3 hafta önce 3 kiloydu.. haftada 300-500alıyomuş son zamanlarda. düşünsene şimdi ne olmuştur. gerçi ben de ok yemiyorum. 9 kilo almışım toplamda. anca olsa olsa 3000-3200 gelir diye düşünüyordum.
geldim kızlarrr herkese selam
sabah kontrole gittim bu saate kadar da gezdim:)))
Bizim veletin geleceği yok,sancı çıkmadı nst de kalp atışları iyi çıktı,pelvise yerleşmemiş henüz,suyuda iyimiş gelecek gibi değil dedi,çatı muayenesi ise yapmamıza gerek yok şu an dedi biraz daha bekleyelim riske girmeye gerek yok dedi...kuzum bir haftada hiç kilo almamış o yüzden doktorum kızdı artık yürüyüş yok dinleniceksin dedi ama ben duramıyorum sıkılıyorum enerji patlamam var dedim ben anlamam dinleniceksin zayıf kalmış dedi üzüldüm o kadar da süt içiyorum ceviz yiyorum neler yapıyorum...
neyse dinlenicem bir kaç gün artık perşembe günü tekrar gidicem artık 3 günde görmek istiyorum sizi dedi benden bu kadar kızlar şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum
bugün poğaça yaptım dolaba koymak için.. bayağı uzun sürdü.. birazdan da kalkıp evi temizliycem...yarın önemli misafirlerim geliyor... gelin pismiş denmesin.
yat canım ya ne kalkıyon boşversene keyfini sür bebişin kilo alsın çok yemiyomusun ki bebişin kilo almıyo valla ben hem çok yiyorum hem çok yatıyorum ondan iri bebek olma ihtimali yüksek dedi sanırım dr bana
şekerim, kayınvalidemler geliyor izmirden. görümcem, çocuğu, kayınvalidem ve kayınpederim.. eşim de onlar gelince temizlerler evi diyor ama... ben 5 yıldır evliyim. kayınvalidemin temizlikkonusunda bana yardım ettiğini görmedim.
valla ben hiç bişi içmiyrm dogumu kolaylaştırmak için sadece dua ediyrm bol bol
içtiğim tek şey süt sıcak sıcak bu soguk hava da çok iyi gidiyo valla bitki çayı hiç içmiyrm
temizlik bende yaptım öyle üstten temizledim derin temizliği yaptılar zatn annemler bende süpürdüm sildim viledayla üstten üsten şimdide cibinliği yıkadım ütülesem mi diye düşünüyrmm
annem burda da canım. annem yaşlı (75 yaşında) onun bana yardımından çok ben onun hizmetini görüyorum. durum böyle olunca anneme ben yalnız daha rahatım dedim o da anlayışla karşıladı. alınmadı. ama doğumdan sonra kalacak yanımda sanırsam.
tabi canım kalkıp ben onların işlerini yapmam ama evde kalabalık olunca hele bi de çocuk 1,5 yaşında. heryer altüst olur. eskiden boş odaya yerleştirirdim eşyalrını ıvır zıvırlarını ortalıkta olmazdı. ama şimdi boş odam da yok. ortalıkta valizler gani olacak. doğumdan sonra gelen giden de çok olur. inşallah psikolojim bozulmaz. çevremde görümcem de geliyor diyince herkes bir garipsiyor. ne işi varmış çocukla yeni doğum yapmış birinin yanına diye.
bu kaynana görümceler var ya aman amannnn bende hiç istemiyrm ama mecbur ne yapacaksınız annemle kaynanam 1 hafta kalacaklar bende görümcem yakın zatn o da 24 saat çıkmaz bizden çocuklarıylaa bide bayram üstü ne olcaka halimizz bakalım Allah sabır versin bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?