Şubatta hamile kalanlar buraya..

benim kontrolüm çarşamba canım. aslında yarında gitsem de olur ama 39. hafta bitsin öyle gideyim dedim.

hepimiz sıraya dizilmişiz yalnız,sende bizi habersiz bırakma gelince yazarsın,bu haftada böyle sakin geçer haftaya başlarız gibi geliyor bana doğurmaya :S

bebek ilk dogdugunda yanımda olacaklarmış işte biri yemek işlerine bakıcak biri de gelen gidene hizmet eder heralde baktık olmuyo annemi yollarım artık bi yolunu buluruzz valla ben biraz sinirliyim çıkın derim dinlemem kimseyi kırılır fln diye sanırsam bilmiyorum da ...

benimde yarın bitiyo 39.haftam

ayy evet bi de çocuklar bebeği kıskanırsa.. vay haline canhaycım...

şimdiden kıskanıyo görümcemin oglu 10 yaşında dana gibi hep metin oktaydan söz ediyosunuz daha dogmamaış çocuga oyuncak alıyosunuz diyip duruyo kıskançlıgından ölücek görümcem de diyo ki onun kıskançlık hastalığı varrrr :) o zaman götürün hastaneye tedavi ettirin dedimm kıskançlıkta hastalık olurmuymuş yaaa cahillik iştee :):)

kızlar inşallah bu hafta doğururum ya... alt komşumun 2 hafta büyüktü. duydum doğum yapmış.. darısı bana..

benim eşiminde kız kardeşinin kızı var 5 yaşında ailenin ilk torunu,herkesin göz bebeği şimdi oğlum geliyor herkes onunla ilgili işte bebek odamız,eşyalarımız falan baktık ki kıskanıyor ama hiç çaktırmıyor geçen gün önlüğünü takmış ama ben hiç tepki vermiyorum ona seni çok seviyor bak sana atıyor sesini duydu gibi motive edici şeylerden bahsediyorum benimsesin diye eğer çok zorlanırsak yardım alıcaz yapacak bişi yok alışmak zorunda yani...

canhay çocuğun yaşı da küçük değilmiş.. ufacık bebek kıskanılır mı? benim yiğenim 8 yaşında harçlıklarından bizim bebeğe çorap çamaşır almış. düşünsene.

tabi canım büyük çocuklar kıskanacak diye aileler yeni bebişlerle ilgilenemeyecekmi yani..
bir hal çaresi bulunması lazım..

kızlar ben çıkıyorum.. sonra görüşürüz.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

senin çarşamba gelli olur bestene suyuna ve kalp atışlarına göre sancına göre karar verir herşey yolundaysa bir hafta daha bekler bence,hayırlısı tatlım...

işte yetiştirmeden yetiştirmeye fark var kızlar ben çocuga karşı bişi demiyorum anası babası söylemesi lazım çok sorun olursa gelmesinler bize çokta tınnnn :)
bestene bende yarın olur inşallah diyorum dogum ama hayırlısıı
bu hafta olmadı haftaya kesin olur artık dogumlarımızz :)

inşallah canım. kontrolde açılma başlamış olsa bari. herşeyin hayırlısı canım.

inşallah canım...görüşürüz iyi akşamlar...

bende çıkıyorum...canım un çorbası istedi yapim bari hem protein yarasın oğluşuma,görüşürüzz boş bırakmayın burayı merak ediyorum sonra sizi :))

kizlar merhaba.uzun zamandir giremiyorum net yok evde.ne var ne yok nasilsiniz.bebisleriniz nasil dunyaya geldiler mi bilmiyorum.okuma firsatim yok.ev tasimayla ugrasiyoruz.canim cikti kac gundur.36 haftadayim bakalim bebeis ne zaman gelcek.suan hala acilmam olmadi.doktorum normal dogum dedi ama durum ne gosterir bilmiyorum.kisa zamanda internet baglattircam.kendinize ve bebeislerinize iyi bakin...

selam kizlar...
dokturmussunuz 15 dakkadir okumaya ugrasiyorum gecmisi
bende doktordaydim bgn 3317 gr 53 cm olmus bizim kisce
nehircim slkma canini bak 10 gunde tam 400 gr almis bizim kiz bence balik etkiledi 2 gunde bir balik yedim cunku...
canhaycim cok istiyosun ins yarin dogurursun
bestenecim slkma canini gelip gitcekler zaman cok cabuk geciyo oyle dusun bak nasi gecti 9 ay en fazla 1 ay kalirlar omu gecmicek

ya bide kizlar midem duzelmiyo berbat yaniyo gaviscon iciyodum o bile kesmedi simdi napcam ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…