benim kontrolüm yarın cnm ben ögleden sonra gitcem ablamla beraber anca akşama gelir yazarım size tabe dogum fln olmazsa :) sanki dogum olucakmış gibi geliyo :)
benim kontrolüm çarşamba canım. aslında yarında gitsem de olur ama 39. hafta bitsin öyle gideyim dedim.
evet haber ver merak ederiz gelmezsen anlarız o zaman bizim kız doğuruyor diye
ayy evet bi de çocuklar bebeği kıskanırsa.. vay haline canhaycım...
kızlar inşallah bu hafta doğururum ya... alt komşumun 2 hafta büyüktü. duydum doğum yapmış.. darısı bana..
benim eşiminde kız kardeşinin kızı var 5 yaşında ailenin ilk torunu,herkesin göz bebeği şimdi oğlum geliyor herkes onunla ilgili işte bebek odamız,eşyalarımız falan baktık ki kıskanıyor ama hiç çaktırmıyor geçen gün önlüğünü takmış ama ben hiç tepki vermiyorum ona seni çok seviyor bak sana atıyor sesini duydu gibi motive edici şeylerden bahsediyorum benimsesin diye eğer çok zorlanırsak yardım alıcaz yapacak bişi yok alışmak zorunda yani...
senin çarşamba gelli olur bestene suyuna ve kalp atışlarına göre sancına göre karar verir herşey yolundaysa bir hafta daha bekler bence,hayırlısı tatlım...
tabi canım büyük çocuklar kıskanacak diye aileler yeni bebişlerle ilgilenemeyecekmi yani..
bir hal çaresi bulunması lazım..
kızlar ben çıkıyorum.. sonra görüşürüz.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
inşallah canım. kontrolde açılma başlamış olsa bari. herşeyin hayırlısı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?