Şubatta hamile kalanlar buraya..

döktürdük vallahi günler yaklaştıkca heyecan çenemize vurdu
maşallah boyu ne kadar uzun çıkmış
saol canım bende balığa dikkat ettim nuray hatta demin aklıma geldi geçen hafta pasoo balık yemiştim doktor çok güzel kilo almış demişti bu hafta gelişimi çok güzel ama kilo almamış fazla balık yemedim,ben bu hafta balığa dadanayım yine :)))

kızlar bugün gittim dra çatı muayenesi yaptı,hiç acımadı ,açıklık var biraz dedi ama alttan biraz kesmemiz gerekiyor normal doğum için,günün bittti sancında yok bebeği vakumlada alabiliriz ama tavsiye etmem alttan keseceğime göbeğinden kesip spinal epidural yapalım dedi,yarın sabah 9da yatış yapıcaz 10:30 da kollarıma alıcam inş. Beren Su yu,ilk kasım annesi bu topikte ben olucam galiba:))))ama çok karmaşık duygularım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim!!!!dua edin bana iyi hisedince kendimi yazarım size doğum hikayemi ve bebeğimle yaşadığım dakikaları:))))))

hayırlı doğumlar olsun canım...herşey istediğin gibi olsun sağlıcakla kavuşun bebeğinle...

Son düzenleme:

hadi hayirlisi olsun canim...saglikla kucagina alirsin insallah Beren Su'yu

c_n sağol cnm inşallah içime öyle doğuyo ama bilmiyorum bakalım artık

lkya çok güzel cnm belli oloması bile güzel bence ben karasızım ya ondan sanırım inşallah hayırlısıyla kavuşursun kuzuna tatlım

aa bugün kimse ugramamış buralara yaww yoksa dogurdunuz mu kızlarrr :):)

ben doguramadım bugün nst ye girdim sancım yok çatı muayenesi oldum açılmam yok muayene olurken hiç kasmadım kendimi son derece rahattım canım da yanmadı zati ogluşum 3700 gr olmuş kanala girmiş 9 kasıma kadar beklicez hala bi ses çıkmazsa 10 kasım da gitcez dr.a bakıcak artık bebişim sürekli büyüdügünden normal dogum şansın biraz düşük dedi epiduralım sordum zaten senin isteğine baglı dedi dogum zamanında karar veririz dedi sezeryana pek yanaşmıyo benim dr normale bakıcak önce sancılarıma fln eğer olmuyosa sezeryana yönlendircek bakalım hayırlısı olsun artık ..

kızlar ben pazar günü doğum yaptım,sancılarım tuttu sabah gazım var sandım ilk :) sonra dayanılmaz oldu doğuma gittik,bebeğin kafası basık durduğu için doğmaz diye sezeryana aldılar beni br saat sonra,haber verim dedim arkadaşlar çok mutluyum tüm ağrılarıma rağmen allah hepinize bebişlerinizi sağlıklısı ile kucağınıza almanızı nasip eylesin

ayyy çok sevindim sakinecimm Allah analı babalı büyütsünn :)

canim bende girdim bi ara baktim yoktun dedim dogurdu kesin
insallah seni ve bebisi slklntiya sokmadan ne hayirliysa o olsun

sakinecim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah...darisi basimiza

selam kızlar

giremedim bugün çünkü mutfak dolaplarımı temizledik kayınvalidemle örtülerini değiştirdik,bebek odasını temizledik perdelerini astık hafta sonuda kadın gelicek...ben hiçbirşey yapmadım ama dolanmaktan acayip yoruldum...

canhay maşallah kilosuna kocaman olmuş,kanalada girmiş ohhh beklemeye devam diyorsun bakalım kendiliğinden gelecek mi annesi hep öyle vallahi bekliyoruz keyiflerini...

sakine kavuşmuşsun bebeğine gözünaydın canım,bir ara gel anlat bakalım epidural mi genel mi nasıl oldu...doğum yapan arkadaşlar doğum hikayenizi yazın fırsat bulduğunuzda bizde bu hormonlarda salya sümük olalım :)))kasım anneleri doğum hikayeleri diye bir topik var zaten takip ediyorum ben...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

dr sana dinlen diyo nehir sen ayakta dolaşıyosunnn aaa bırak yapsın kaynanan babaanne diil mii :)
öyle valla bebişim bu gidişle 4 kilodan fazla dogucak :)
aa çok iyi yaptın paylaşıp ben görmemiştimm

dr sana dinlen diyo nehir sen ayakta dolaşıyosunnn aaa bırak yapsın kaynanan babaanne diil mii :)
öyle valla bebişim bu gidişle 4 kilodan fazla dogucak :)
aa çok iyi yaptın paylaşıp ben görmemiştimm

ay canım yakalayamadım seni çıkmışsın laflardık azıcık giremedim sabahtan beri :S
yaptı zaten kadıncağız canı çıktı ben onu izlerken yoruldum bana elletmedi ama ben bağlasan duramıyorum yani sürekli aklıma bişi geliyor kalkıyorum onu yapıyorum başak burcuyum ben mükemmelliyetcilik var bende ne yazıkki birde çok kararsızım bu iki huyumu hiç sevmiyorum :S

merhaba kızlar...
doğurmadım henüz...ama topiğin 5. bebişi gelmiş. umarım yanlış saymıyorumdur, tsiraa, elif, angel, joys ve sakine. atladığım kalmadı di mi? ha bi de özgenin kide bugün geldi sanırsam. 6 bebiş oldu.
sakinecim hayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütsün. Allha sağlıklı ömürler nasip etsin. bahtı açık olsun.
bugün giremedim. malum önceden haber vermiştim misafirlerim geliyor diye.. geldiler. kayınvalide planı yapmış. doğuma kadar burdalarmış. ondan sonra kayınpeder annesinde, görümcemlerde teyzelere gidecekmiş. hiç sanmıyorum ya...ama inanır mısınız canım çıktı bugün. bakalım yarın ne olacak. 3 kişiler bir çocuğun peşindeler. doğumdan sonra da kalırsa benim öngürülerim çıkacak. sadece o çocukla ilgilenilecek. ama o zaman da ben diyicem ki ya çocuğu da alın teyzelere gidin ya da ben annemlerde kalmaya gidiyorum. bi kaç gün daha bekleyelim bakalım. ama dayanılacak gibi değil. şu anda benim bebişim hakkında konuşulması gerekirken varsa yoksa çocuğun yaptığı ettiği konuşuluyor.insan sinir oluyor yani. ama olayın bir de iyi tarafı var. geçen cuma geleceklermiş kalmış. ayrıca haftaya da kaynım geliyormuş.
neyse yarın kontrolüm var. umarım doğumun başlaması ile ilgili bir belirti olur. komşum kontrole gitmiş. akşam doğum yapmış...darısı bize...
kaç kişi kaldık bebişini kucağına almayan...nehir, canhay, nuray, ben, dida, fahriye.

bestene pitos var birde doğum yapan özge ile 7 bebiş oldu.
Allah kolaylık versin canım gelmiş misafirlerin canını sıkmamaya çalış bebeğine konsantre ol,bazen bende sinir oluyorum yok çok kıskanıcak napıcaz falan diyorlar ilk torunları için,sevmezsiniz bizim çocuğumuzu oğlumda bana kalır diyorum kayınvalidem olur mu öyle canım alışıcak diyor hemen,kendileri bilir eşimde bir relax ben sinir olurken onun hiç umurunda değil aman neyi kafana takıyon diyor :S
bugün kontrolün varmış hadi hayırlısı olsun bakalım bende yarın gidicem tekrar artık 3 günde bir gidiyorum ben,çok heyecanlı...

kızlar herkese günaydın bu arada...

Rüyamda oğlum gelmişti nasıl bir duygu yaşadım anlatamam gerçek gibi,kucağımda emziriyordum öyle keyifliydi ki o kadar gerçek gibiydi ki uyanmak istemedim...ay ne demek şimdi bu rüya doğum yakın mı acaba çok heyecanlandım

bestene canım takma boşverr onları sen hizmette etme ya kendini ıspatlamak zorunda diilsin benim umrumda bile diil valla ne derlerse desinlerr nehir sanırım bu hamilelikten bende en ufak işi de eşimin başının etini yiyorum ama gerçekten takmıyrm banane ya ne yaparlarsa yapsın ne derlerse desinler
sende takma bestene boşver
nehir ne güzel ya rabbim gerçeğini nasip eder inşallahhh
bende bugün bel agrısı ve kasık agılarıyla uyandım hala da devam ediyo adet sancısı gibi ama ara ara geliyo gidiyo öyle çok şiddetli de diil inşallah şiddetlenir :)

tebrikte bulunan arkadaşlar teşşekkür edrm,rüya gibi gerçekten,onu kucağına almak,emzirmek,kokusunu içine çekmek,minik gözlerine bakmak tarif edilmez duygular yaşatıyor,yüce Allaha binlerce şükürler olsun kullarından birini dünyaa getirmekte ben ve aşkımı vesile kııldığı için,dilerim bebeğimiz onun çok sevdiği kullarındandır ve bu dünyada güzel şeyler yapar,dilerim hepimizin bebekleri öyle olur arkadaşlar,rabbim onlara uzun sağlıklı mutlu ömür nasip eylesin,ahirettede sevinenlerden eylesin,cennetini nasip eylesin inş,ya bana neler oluyo bilmiyorum kendi yarınımı bile düşünmezken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…