selam kizlar...
dokturmussunuz 15 dakkadir okumaya ugrasiyorum gecmisi
bende doktordaydim bgn 3317 gr 53 cm olmus bizim kisce
nehircim slkma canini bak 10 gunde tam 400 gr almis bizim kiz bence balik etkiledi 2 gunde bir balik yedim cunku...
canhaycim cok istiyosun ins yarin dogurursun
bestenecim slkma canini gelip gitcekler zaman cok cabuk geciyo oyle dusun bak nasi gecti 9 ay en fazla 1 ay kalirlar omu gecmicek
kızlar bugün gittim dra çatı muayenesi yaptı,hiç acımadı ,açıklık var biraz dedi ama alttan biraz kesmemiz gerekiyor normal doğum için,günün bittti sancında yok bebeği vakumlada alabiliriz ama tavsiye etmem alttan keseceğime göbeğinden kesip spinal epidural yapalım dedi,yarın sabah 9da yatış yapıcaz 10:30 da kollarıma alıcam inş. Beren Su yu,ilk kasım annesi bu topikte ben olucam galiba:))))ama çok karmaşık duygularım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim!!!!dua edin bana iyi hisedince kendimi yazarım size doğum hikayemi ve bebeğimle yaşadığım dakikaları:))))))
kızlar bugün gittim dra çatı muayenesi yaptı,hiç acımadı ,açıklık var biraz dedi ama alttan biraz kesmemiz gerekiyor normal doğum için,günün bittti sancında yok bebeği vakumlada alabiliriz ama tavsiye etmem alttan keseceğime göbeğinden kesip spinal epidural yapalım dedi,yarın sabah 9da yatış yapıcaz 10:30 da kollarıma alıcam inş. Beren Su yu,ilk kasım annesi bu topikte ben olucam galiba:))))ama çok karmaşık duygularım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim!!!!dua edin bana iyi hisedince kendimi yazarım size doğum hikayemi ve bebeğimle yaşadığım dakikaları:))))))
kızlar ben pazar günü doğum yaptım,sancılarım tuttu sabah gazım var sandım ilk :) sonra dayanılmaz oldu doğuma gittik,bebeğin kafası basık durduğu için doğmaz diye sezeryana aldılar beni br saat sonra,haber verim dedim arkadaşlar çok mutluyum tüm ağrılarıma rağmen allah hepinize bebişlerinizi sağlıklısı ile kucağınıza almanızı nasip eylesin
aa bugün kimse ugramamış buralara yaww yoksa dogurdunuz mu kızlarrr :):)
ben doguramadım bugün nst ye girdim sancım yok çatı muayenesi oldum açılmam yok muayene olurken hiç kasmadım kendimi son derece rahattım canım da yanmadı zati ogluşum 3700 gr olmuş kanala girmiş 9 kasıma kadar beklicez hala bi ses çıkmazsa 10 kasım da gitcez dr.a bakıcak artık bebişim sürekli büyüdügünden normal dogum şansın biraz düşük dedi epiduralım sordum zaten senin isteğine baglı dedi dogum zamanında karar veririz dedi sezeryana pek yanaşmıyo benim dr normale bakıcak önce sancılarıma fln eğer olmuyosa sezeryana yönlendircek bakalım hayırlısı olsun artık ..
kızlar ben pazar günü doğum yaptım,sancılarım tuttu sabah gazım var sandım ilk :) sonra dayanılmaz oldu doğuma gittik,bebeğin kafası basık durduğu için doğmaz diye sezeryana aldılar beni br saat sonra,haber verim dedim arkadaşlar çok mutluyum tüm ağrılarıma rağmen allah hepinize bebişlerinizi sağlıklısı ile kucağınıza almanızı nasip eylesin
dr sana dinlen diyo nehir sen ayakta dolaşıyosunnn aaa bırak yapsın kaynanan babaanne diil mii :)
öyle valla bebişim bu gidişle 4 kilodan fazla dogucak :)
aa çok iyi yaptın paylaşıp ben görmemiştimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?