bestene pitos var birde doğum yapan özge ile 7 bebiş oldu.
Allah kolaylık versin canım gelmiş misafirlerin canını sıkmamaya çalış bebeğine konsantre ol,bazen bende sinir oluyorum yok çok kıskanıcak napıcaz falan diyorlar ilk torunları için,sevmezsiniz bizim çocuğumuzu oğlumda bana kalır diyorum kayınvalidem olur mu öyle canım alışıcak diyor hemen,kendileri bilir eşimde bir relax ben sinir olurken onun hiç umurunda değil aman neyi kafana takıyon diyor :S
bugün kontrolün varmış hadi hayırlısı olsun bakalım bende yarın gidicem tekrar artık 3 günde bir gidiyorum ben,çok heyecanlı...
kızlar herkese günaydın bu arada...
Rüyamda oğlum gelmişti nasıl bir duygu yaşadım anlatamam gerçek gibi,kucağımda emziriyordum öyle keyifliydi ki o kadar gerçek gibiydi ki uyanmak istemedim...ay ne demek şimdi bu rüya doğum yakın mı acaba çok heyecanlandım
bestene canım takma boşverr onları sen hizmette etme ya kendini ıspatlamak zorunda diilsin benim umrumda bile diil valla ne derlerse desinlerr nehir sanırım bu hamilelikten bende en ufak işi de eşimin başının etini yiyorum ama gerçekten takmıyrm banane ya ne yaparlarsa yapsın ne derlerse desinler
sende takma bestene boşver
nehir ne güzel ya rabbim gerçeğini nasip eder inşallahhh
bende bugün bel agrısı ve kasık agılarıyla uyandım hala da devam ediyo adet sancısı gibi ama ara ara geliyo gidiyo öyle çok şiddetli de diil inşallah şiddetlenir :)
yan komşumun 6 aylık bebişi var geçen gün o kadar çok agladı ki bebiş annesi susturamadı heralde çığlık çığlığa oda aglamaya başladı kafayı yedi heralde kız dedim zavallım çocugu alıştırmışlar kucaga alıp evin içinde gezdirmeye sürekli onu istiyo heralde yoksa bi hastalığı faln yokmuş fena aglıyo benim bebeğim öyle olmaz inşallah tabi bana baglı o kadar kucakta dolaştırmazsak alışmaz ama bilmiyorummm ...
evet araya bayram girmesi kötü oluyo oyüzden ben bayramdan önce sezeryanla olurum gibime geliyo ama bakalım kısmet artık
nehirin direk bayram yalnız ayın 16sında bayram çünkü dr.unun olması iyi ama benimki olmaz büyük ihtimal kısmet artıkk ...
evt bestene bi şekilde bu çlocuklar doğacak ve büyücek öyle ya da böyle ne laf söylerler ki anlamam he amann bi kulaktan girip bi kulaktan çıkmalı aslında ama yapamıyrz işte
nehir snein neden bu kadar sık randevuların benim son günlerim olmasına rağmen hafta da bir hiç 3 günde gitmedim dr.a
amin inşallah darısı başımızaa
tamam canım rahat uykularr allah rahatlık versinn
benimde canım süt içmek istiyo ama balık yedim oyüzden cesaret edip içemiyrm neyse sabah kalkınca içerim artık ...
kontrolden gelince yaz detayları muhakkakk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?