Şubatta hamile kalanlar buraya..

çok güzel sakine yaa rabbim biran önce bize de bu anları yaşatsın inşallahh bana da hiç vakit geçmiyo günler geçmiyo hayırlısıyla bebişimizi alalım kucagımıza inşallahh snein gibi
dogumunu anlatmadın sanırım sakine anlatsana dinleyelim duygulanalım zati paso aglıyrum da senin hikayenle de aglayalımm :)

haklısın nehircim, pitosu unuttum. 7 bebişimiz var.
evet bugün kontrole gittim. bebeğim 3400 çıktı ama nst de ağrı çıkmadı. çok enteresan.doktorumuz 41. hafta sonuna kadar bekleyelim kendi gelmezse başka durumlara bakarız dedi. ama benim canım sıkıldı. kaç hafta öncesinden erken gelecek diye bi dolu ilaç verdiler. ama şimdi de gelmiyor.
evdeki durumu kabullenmek zorundayım. napayım. dediğiniz gibi kendime ve bebişime zarar veriyorum.

nehircim ben de arasıra görüyorum rüyamda bebişimi kollarımda öyle güzel bir duygu ki. bakalım gerçeği nasıl olacak...
inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza.

canım dün geceden beri bende de aynı ağrılar var. aynı adet ağrıları gibi. hatta dün gece uykudan uyandım kesin bugün nst de bişey çıkar dedim ama bugün nst de ağrı çıkmadı.

bestene ogluşun benimki gibi tosuncuk olucak galiba :) 41 haftaya kadar bekliyo he benim ki 9 kasıma kadar bekle dedi sancı fln olmazsa 10 kasım da gel heralde duruma bakıcak sezeryanla alır gibime geliyo çünkü 3700 bi hafta sonra 4000 olur heralde cesaretim kırılıyo normal dogum için ama sancılarım devam ediyo hafif hafif bugün hediyeler geldi ogluma teyzesi fln bir sürü şey almışlar oturmuş onları severken aglıyrm delimiyim neyim biran önce kucagıma almak istiyorum diyorum boşver diyolar bu iyi zamanın dogdugunda aglıcak sürekli şimdinin keyfini sür diyolar olsun ya aglasın ama gözümün önünde olsun komşunun kızı c.tesi sezeryana giricekti bugün gitmişler hastaneye heralde sancısı fln oldu darısı benim başımaa inşallahhhh dedim apartmanın önünde herkes güldüü :) o kadar çok istiyorum yaneee :):)

yan komşumun 6 aylık bebişi var geçen gün o kadar çok agladı ki bebiş annesi susturamadı heralde çığlık çığlığa oda aglamaya başladı kafayı yedi heralde kız dedim zavallım çocugu alıştırmışlar kucaga alıp evin içinde gezdirmeye sürekli onu istiyo heralde yoksa bi hastalığı faln yokmuş fena aglıyo benim bebeğim öyle olmaz inşallah tabi bana baglı o kadar kucakta dolaştırmazsak alışmaz ama bilmiyorummm ...

canım benimkinin süresi de 10 kasımda doluyor. ama doktor normal istiyorsan 41. hafta sonuna kadar bekleyelim dedi. ama araya da bayram giriyor.nasıl olacak bilemiyorum. ben de en fazla 12 kasıma kadar beklerim gibime geliyor. ya da 10 kasımda gider sezeryan olurum.

canım haklısın ya nasıl alıştırırsak öyle. çevremde bana da herkes öyle diyor. bu daha iyi günlerin diye. ama ben bu belirsizlik bitsin istiyorum. arkadaşlarım senin her işin planlı diyordu. bunu nasıl normal doğum beklemeye karar verdin diyorlar.
evde de kayınvalidem diğer torunu için gözünüzü korkutmasın demeye başladı. ben de nasıl saydırdıysam başladım saydırmaya. yani öyle diyince ne oluyor. bu vakitten sonra bebeğime zarar gelsin ister miyim. napacaksın doğuracağım ve en iyi şekilde bakacağım..eşim ve ben bakıcaz.muhakkak sıkıntı olacak. ama herkesin çocuğu var. herkes nasıl yapıyorsa ben de öyle yaparım.

bestene maşallah canım bebişine,sende de bir hareket yok desene bizimkiler yerlerini çok sevdi...benimde 15 kasımda doluyor doktorum bekleyelim diyor 41.haftaya kadar seninki de aynı konuşmuş ama dediğin gibi araya bayram giriyor bizimde kafamız karıştı, doktorum korkma ben bayramda burdayım deyince eşim bekleyelim madem dedi bakalım bundan sonraki kontrollere göre davranıcaz çok istiyorum gününü kendi seçip gelmesini nasip nasıl hayırlıysa öyle olsun canım hakkımızda...

kızlar benim oğlum biraz önce itibariyle kanala girdi sanırım sürekli idrarım var gibi gidiyorum damla damla yapıyorum sinir geldi çok merak ettim,yarın saat 3'te randevum var bakalım son durumlar ne :S

evet araya bayram girmesi kötü oluyo oyüzden ben bayramdan önce sezeryanla olurum gibime geliyo ama bakalım kısmet artık
nehirin direk bayram yalnız ayın 16sında bayram çünkü dr.unun olması iyi ama benimki olmaz büyük ihtimal kısmet artıkk ...
evt bestene bi şekilde bu çlocuklar doğacak ve büyücek öyle ya da böyle ne laf söylerler ki anlamam he amann bi kulaktan girip bi kulaktan çıkmalı aslında ama yapamıyrz işte

nehir snein neden bu kadar sık randevuların benim son günlerim olmasına rağmen hafta da bir hiç 3 günde gitmedim dr.a

son haftaların olduğu için bebeği takip etmeliyiz o yüzden artık üç günde geleceksin dedi,kalp atışlarına suyuna ve sancıya bakacakmış kuzenimde aynı aramızda bir hafta var o da 3 günde gidiyor burda herkes öyle canım...

özge doğum yapacaktı bugün IKYA...yapmıştır hatta kavuşmuştur bebeğine darısı bizim başımıza sağlıkla...

tatlım geç geldik eve sütümü içtim şimdi acayip uyku bastı dayanamıyorum iyi geceler sana yarın evdeyim öğlene kadar girerim,allah rahatlık versin...

amin inşallah darısı başımızaa

tamam canım rahat uykularr allah rahatlık versinn

benimde canım süt içmek istiyo ama balık yedim oyüzden cesaret edip içemiyrm neyse sabah kalkınca içerim artık ...

kontrolden gelince yaz detayları muhakkakk ..

bende balık yemiştim hep içiyorum ben üzerine sütümü kaç saat geçiyor hiçbişi olmaz tatlım...

herkese kocaman tünaydınnnn

Hava kaç gündür ne kadar güzel yaa insan evde durmak istemiyor,ben öğleden sonra çıkıcam zaten doktora...kimse girmemiş henüz hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum...

bende kocisle geziyom 2 gundur...degerlendirmek lazim bu gunleri ama dogurmak istiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk of of bu kiz nasi keyfine duskun olcak simdiden belli...
dun sekerlerimizi seker sepetimizi lokumumuzu aldik...bi kizimiz kaldi simdilik saglikla gelsin baskada bise istemiyorum...

ohh ne güzel şeker işleride hallolmuş,bizimde hazırlanıyor şekerlerimiz çok güzel olacak...
ben resmen yaşlı teyzeler gibiyim şu an alt kemiklerim açıyor kanallar açılıyor aman açılsın :)))

biz kemal kutucudan aldik canim 2 model biri mevlutte komsulara falan verilcek olan uygun fiyatli bide yakinlara verilecek olan daha guselleri ama icime cok sindi iste bebislerimizde gelse bian evvel...
allah saglikla kucaklamayi nasip etsin

benim 2 haftadir ole agrilarim var gece gene kalktim bebis zaten kanalda ama makattada baski hissediyorum bugun.. icime doguyo yaklasiyo galiba buyuk gun:18:...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…