tünaydın kızlarrr
valla ben cesaret edip içemedim nehir ama şimdi içicemm :)
ohh kızlar ya şekerleri ayarlamışsınız ben daha hazırlatmadım mevlütü hemen yapmayız heralde ben vucudum kendine gelsin güzel bişi giyim diyorum ama bilmiyrm oyüzden şekeri acele etmedik eve gelenlere de ikram yapılcak annem adana yörelerini yapıcak kaynanamda amasya yörelerini o yüzden şeker düşünmedik :)
çok güzel sakine yaa rabbim biran önce bize de bu anları yaşatsın inşallahh bana da hiç vakit geçmiyo günler geçmiyo hayırlısıyla bebişimizi alalım kucagımıza inşallahh snein gibi
dogumunu anlatmadın sanırım sakine anlatsana dinleyelim duygulanalım zati paso aglıyrum da senin hikayenle de aglayalımm :)
doğum yapan arkadaşlar nerelerdesiniz..tsiraa, nazela, ıkya..unuttuğum diğer arkadaşlar..artık bebişlerimize bakarken neler yapıyoruz yazmaya başlayalım.hem doğumu heyacanla bekleyen arkadaşlara fikir olur:))
bende gece gündüz ayrımı kalmadı diyebilirim.gece uykumdan uyanmak çok zor geliyor.oğluşum geceleri 1,5 saate bir uyanıyor.gündüzde bıraksan 3 saat uyuyacak. bu dönemde çevrenizdekilerin çok anlayışlı olması lazım onu anladım.eşlerin, anne ve kayınvalidelerin..benim saolsunlar herkes yardımcı bana.ama birden uykusuz kalmaya başlayınca ve sürekli süt verme mücadelesine girince sinirleri yıpranıyor insanın. gerçekten değişik bir psikoloji imiş bu durum.bir yandan bebiş emzirmekten ona bakmaktan sonsuz bir mutluluk duyarken, öbür yandan çok büyük bir sorumluluk altına girmiş olduğunun farkına varıp, ürküyor insan.karnındaki kıpırtıların birden gerçeğe dönüştüğünü görüyorsun.
çok mu karamsar yazdım.ama hissettiklerim bu.yeni anneler nerelerdesiniz.10 dk.ayırıp yazalım birbirimizi yalnız bırakmayalım.bebişlerin sarılıkları ne durumda? işitme testi yaptırdınız mı?
ben geldim...ama doğuramadan geldim..
nehircim maşallah kuzuna..çok iyi kilosu. ayrıca sen normal istiyosun ondan dolay çok da kilolu olmasın bebiş...
ben misafirlerden dolayı giremiyorum..şimdi de eşimden kaçırdım bilgisayarı.
ben dün doktora doğum kanalına girmesini sordum. dedi ki: doğum başlayacağı zaman kanala girermiş. kafam karıştı açıkçası. doğrusu nasıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?