Şubatta hamile kalanlar buraya..

amin canım bizde iki model yaptırıyoruz,birisi hastanede ziyarete gelenler için diğeri mevlüt için...dediğin gibi herşey hazır onları bekliyoruz sağlıkla gelsinler

Son düzenleme:
tünaydın kızlarrr
valla ben cesaret edip içemedim nehir ama şimdi içicemm :)
ohh kızlar ya şekerleri ayarlamışsınız ben daha hazırlatmadım mevlütü hemen yapmayız heralde ben vucudum kendine gelsin güzel bişi giyim diyorum ama bilmiyrm oyüzden şekeri acele etmedik eve gelenlere de ikram yapılcak annem adana yörelerini yapıcak kaynanamda amasya yörelerini o yüzden şeker düşünmedik :)

bizim mevlütlerimizde anne bebeğinle odadan çıkmaz ve çok şık bir gecelik giyer sabahlıkla terlikleri falan bende aldım hatta resimlerini koymuştum aldığımda..yani bekleme gibi bir şansım yok benim 20 gün sonra yapılıyor hemen annemler beklemez..
ee o kadar az günde de fazla kilo vermem gibime geliyor boşuna kıyafete para vermeyim diyorum eğer ki ideal kiloma düşersem bende mevlütün sonunda giymek için hoş bir elbise alırım belki bakalım ayyy doğurduk da mevlüt kaldı

öylesi daha güzel ya kıyafet derdin yok bizde de öyle olsa keşkee :) alıcaz inşallah yavrularımızı da kucagımıza mevlütlerimizi de yapıcaz Allah iizn verirsee ...

yaw bi hafta kaldı dopguma hiç bişi hissetmiyorum ya ne bi sancı ne bişi deliricem insan biraz tepki verir dimi oğlum ya gelicem anne ben hazırlıkları yap der dimii nerdee beyefendi yerinden o kadar memnun kii hiiç gelmek istemiyo herkes tetikte kimi arasam dogurdun mu hastanede misin diyolar daha alo demeden :)
Türk filmi izliyom bende tarık akanı çok güzell :) nayırrr nolamazzzz :)
ya giriyorum bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum ne yapimm

nehir bak hala burdayım ama kimse yookk :)
sende gelmedin heralde daha kontroldenn gelsen yazardın yoksaa yoksaa doguma mı aldırlarrrrr :)

doğum yapan arkadaşlar nerelerdesiniz..tsiraa, nazela, ıkya..unuttuğum diğer arkadaşlar..artık bebişlerimize bakarken neler yapıyoruz yazmaya başlayalım.hem doğumu heyacanla bekleyen arkadaşlara fikir olur:))
bende gece gündüz ayrımı kalmadı diyebilirim.gece uykumdan uyanmak çok zor geliyor.oğluşum geceleri 1,5 saate bir uyanıyor.gündüzde bıraksan 3 saat uyuyacak. bu dönemde çevrenizdekilerin çok anlayışlı olması lazım onu anladım.eşlerin, anne ve kayınvalidelerin..benim saolsunlar herkes yardımcı bana.ama birden uykusuz kalmaya başlayınca ve sürekli süt verme mücadelesine girince sinirleri yıpranıyor insanın. gerçekten değişik bir psikoloji imiş bu durum.bir yandan bebiş emzirmekten ona bakmaktan sonsuz bir mutluluk duyarken, öbür yandan çok büyük bir sorumluluk altına girmiş olduğunun farkına varıp, ürküyor insan.karnındaki kıpırtıların birden gerçeğe dönüştüğünü görüyorsun.
çok mu karamsar yazdım.ama hissettiklerim bu.yeni anneler nerelerdesiniz.10 dk.ayırıp yazalım birbirimizi yalnız bırakmayalım.bebişlerin sarılıkları ne durumda? işitme testi yaptırdınız mı?

cnm sabah ağrım vardı gazım var sandım önce,gece uyuyamadım için uyumakta ısrar ettim,sonra baktım ağrım artıyor ve dayanıcak gibi değil kalktım yürüdüm evin içinde sonra sancı birden öyle keskinleşti ki sancı ile birlikte bebeğimin aşağı doğru itildiğini yani kasılmaları keskin hissettim,sonra eşimi aradım işten geri döndü hastahaneye gittik 1 saatlik sancıdan sonra 6 cm açılma olmasına rağmen bebeğimin kafasının basık durduğunu söylediler ve sezeryana aldılar ama şöyle söyleyeyimki normal doğum öncelikli tercih edilmeli,bebğim ağlıyo daha yazamıyom cnm görüşürüs

kaç haftalıktı cnm ben 40.cı haftaya girdim hala bi agrım sızım yok oluyo tabi ama öyle çok fazla diil ama sabırla bekliyoruzz inşallah seninki gibi kolay olur bizim dogumumuzda ...

oyy yerim ben onun aglayışınıı :)

ay canım yaaa her güzel şeyin zorluğu oluyo işte inşallah çevremizdekiler anlayışlı olur şimdi herkes diyo ki bu günlerinin kıymetini bil dogdugu zaman hiç rahat olamayacaksın diyolar senin yazını okuyunca haklı olduklaırnı düşündüm valla ...

geldim canımm doğuramadan :))) anneme gittim doktordan sonra o yüzden yazamadım size...

Oğluşum maşallah 3250gr olmuş çok iyi dedi birden hızlanmışsınız az yavaş dedi :)))tabi ben beslenmeye yüklendim farketti hemen 300gr almışım 3 günde hepside oğluma gitmiş maşallah...

evet teyzeleri malesef oğlum kanala girmemiş hala akşam kemiklerimin çok ağrıdığını ve sürekli idrarımın geldiğini söyledim kanala girmeye çalışmış ama girememiş dedi bizde tahmin ettik zaten dedim...suyu,kalp atışları sağlığı iyi çok şükür sadece gelmeye niyeti yok beklemeye devam dedi pazartesi yine gidicem eğer ki beklenen doğum tarihi 15 kasıma kadar (arefe günü)kanala girmez ise o gün ki duruma göre karar vericez dedi kanala girerse çatı kontrolü yapar bayram sonrasına kadar bekleriz dedi bakalım nasip kısmet ama ben dua ediyorum oğlum bayrama kadar kanala girsin diye inşalllahh
benden haberler böyle kızlar...

Son düzenleme:
hadi ya bende sevinmiştim dogurdun diye :)
neyse kısmet artık iyi iyi bebişini baya kilo almış benimki bi hafta da 200 almıştı seninki 3 günde 300 almış süper valla :) inşallah girer biran önce kuzum ..
benimki kanalda ben her dakka tuvalettte hele ki gece her saat kalkıyrm nassı bi idrar sancısıyla sanki saatlerce gitmemiş gibi neyse biran önce kucagımıza alalım yavrularımızı da başka bişi istemiyoruz bunlar geçer gider inşallahh neyse bugün de doguramadık valla bestene ne yaptı acaba bugün hiç girmedi gerçi misafirlerinden girememiştir ama 5 dk da olsa girerdi o dogurmadıysa tabii :)

ben geldim...ama doğuramadan geldim..
nehircim maşallah kuzuna..çok iyi kilosu. ayrıca sen normal istiyosun ondan dolay çok da kilolu olmasın bebiş...
ben misafirlerden dolayı giremiyorum..şimdi de eşimden kaçırdım bilgisayarı.

geçen hafta hiç kilo almamıştı biliyorsun o yüzden telaş ettim bu hafta beslenmeme ağırlık verdik çok şükür ki arayı kapatmış 3 günde bundan sonra dikkat ederim yine...

ben dün doktora doğum kanalına girmesini sordum. dedi ki: doğum başlayacağı zaman kanala girermiş. kafam karıştı açıkçası. doğrusu nasıl oluyor.

olsun hayatım seninkinin toplamda kilosu iyi önemli olan o zaten,arada geride kalıyorlar öne geçiyorlar belli olmuyor benim doktorum kilosundan çok gelişimine önem veriyor...sağlıkla gelsinler bol bol sütümüz olsun tosun gibi olur onlar inşallahhhh...ilk günler süt gelmiyormuş özellikle sezeryanda ben bugün eczaneme sipariş verdim humana still çay alıcam ne olur ne olmaz...

ben dün doktora doğum kanalına girmesini sordum. dedi ki: doğum başlayacağı zaman kanala girermiş. kafam karıştı açıkçası. doğrusu nasıl oluyor.

olur mu canım kuzenimin bir haftadır kanalda açılmasını bekliyorlar 2cm olmuş dün ki kontrolünde,kız sokağa çıkamıyor sürekli idrarı geliyor...kanala girecek ki baskı yapsın rahim açılsın benim doktorum bekliyor girsin diye işte kanala girmemiş henüz oğlum dün gece çok uğraştı teyzesi ama giremedi,bir daha ki denemesinde girer inşallahhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…