olur mu canım kuzenimin bir haftadır kanalda açılmasını bekliyorlar 2cm olmuş dün ki kontrolünde,kız sokağa çıkamıyor sürekli idrarı geliyor...kanala girecek ki baskı yapsın rahim açılsın benim doktorum bekliyor girsin diye işte kanala girmemiş henüz oğlum dün gece çok uğraştı teyzesi ama giremedi,bir daha ki denemesinde girer inşallahhhhhhh...
ben hala günde 2 litre su içiyorum emzirirkende bol bol içmeliyiz,ayva kompostosu da çok faydalıymış canım aklında bulunsun,ben ayvayı kuru üzümü inciri kayısıyı stok yaptım...
ne bileyim canım. ben doktor öyle dedi. bugün ben de idrar sıkıntısı vardı.biraz açıklık olsa suni sancı istiycem. umarım pztesiki kontolde bişeyler çıkar. hatta öğlen bacağımın ağrısına rağmen hızlı hızlı yürüyüş yaptım ki bebişim gelsin artık.
süper vallahi..ayva kompostusunu ben de duydum. yaş ayvadan yapılıyor mu? yoksa kuru ayva mı olması gerekiyor.
taze ayvadan canım bak tam şimdi mevsimi annemin bahçesinde olmuş oradan topladık bizde hem kolay kolay bozulmaz her yolu denicez süt için :)))
merhaba kızlar size arada kuzenimden bahsediyorum aramızda bir hafta var diye,sabah telefonla uyandık 7'de doğum yaaptı hemde normal doğum ve acayip kolay oldu şimdi hastaneden geldim nasıl cesaretlendim anlatamam allah bizede öyle kolay bir doğum nasip etsin kızlar maşallah...
merhaba kızlar size arada kuzenimden bahsediyorum aramızda bir hafta var diye,sabah telefonla uyandık 7'de doğum yaaptı hemde normal doğum ve acayip kolay oldu şimdi hastaneden geldim nasıl cesaretlendim anlatamam allah bizede öyle kolay bir doğum nasip etsin kızlar maşallah...
cnm komşu kahve içmeye çagırdı oraya gittim :)
inşallah ya bize de kolay dogum nasip etsin rabbimm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?