Şubatta hamile kalanlar buraya..

evet özellikle sezeryanda süt gelmemesi çok oluyormuş. 2 günde ancak geliyormuş. ben de rezene ve anason aldım aktardan. anasonu incirin içine koy ye dedi. ben de incir de aldım. tesadüf eczaneden ilaç alırken eczaneye sordum humana still tea yi. varmış orda. lazım olursa aldırırım.

ne bileyim canım. ben doktor öyle dedi. bugün ben de idrar sıkıntısı vardı.biraz açıklık olsa suni sancı istiycem. umarım pztesiki kontolde bişeyler çıkar. hatta öğlen bacağımın ağrısına rağmen hızlı hızlı yürüyüş yaptım ki bebişim gelsin artık.

ben hala günde 2 litre su içiyorum emzirirkende bol bol içmeliyiz,ayva kompostosu da çok faydalıymış canım aklında bulunsun,ben ayvayı kuru üzümü inciri kayısıyı stok yaptım...

ben hala günde 2 litre su içiyorum emzirirkende bol bol içmeliyiz,ayva kompostosu da çok faydalıymış canım aklında bulunsun,ben ayvayı kuru üzümü inciri kayısıyı stok yaptım...

süper vallahi..ayva kompostusunu ben de duydum. yaş ayvadan yapılıyor mu? yoksa kuru ayva mı olması gerekiyor.

hayatım 3-4 cm açıklık olacak epidural yaptırıp suni sancıyla açılmayı beklemek mantıklı ama açılma yoksa yada çok az ise suni sancıya gerek yok yani o zorlamak demek bence hakkımızda hayırlısı olsun hep en hayırlısı diyoruz öyle olsun canım...

süper vallahi..ayva kompostusunu ben de duydum. yaş ayvadan yapılıyor mu? yoksa kuru ayva mı olması gerekiyor.

taze ayvadan canım bak tam şimdi mevsimi annemin bahçesinde olmuş oradan topladık bizde hem kolay kolay bozulmaz her yolu denicez süt için :)))

taze ayvadan canım bak tam şimdi mevsimi annemin bahçesinde olmuş oradan topladık bizde hem kolay kolay bozulmaz her yolu denicez süt için :)))

süper vallahi. dediğin gibi tam da mevsimi..
bu arada kasım bebeklerinde 19 da 2 normal doğum var. bizim topikte de 7 sezeryan var..ne kadar çok sezeryan var di mi?

evet yaa herkes sezeryan...yok bebeğin suyu azalmış kalp atışları zayıflamış hopp sezeryann annemler nasıl normal doğuruyormuş tabi o zaman imkan yok seçenek yok mecbur normal,sezeryan binde birmiş..hayırlısı tatlım yaa doktorlarımız ne derse itaat edicez başka çaremiz yok kimse bebeğini riske atmak istemez...

tabi ki canım.. bebeğin ve bizim sağlığımız herşeyden önemli. herşeyin hayırlısı.. canım uykum geldi benim. ondan dolayı çıkıyorum..yarın öğlen fırsatım olursa girerim.
iyi geceler....

iyi geceler canım,gündüzleri girmeye çalış sohbetler güzel oluyor sonra bebişlerden hiç giremicez

slm kızlarrr

ooo gece burdaymışsınız bilseydim gelirdim baktım ben bi ara kimse yok çıktım film izledik kocişle bilseydim gelirdimmm :)
neyse ne yaptınız bakalım gece agrısı sancısı olann var mıı
buarada bi arkadaşımla konuştum bugün 5 aylık bebişi var onun dogum günü bi haftaya yakın geçti kocasıyla ilişkiyi yasaklamıştı doktor ilişkiye girmişler onlar da 4-5 saat sonra sancıyla hastaneye gittik dedi bana sende yap dedi ama cesaret edemiyorz biz hem kocam korkuyo hem ben ...

merhaba kızlar size arada kuzenimden bahsediyorum aramızda bir hafta var diye,sabah telefonla uyandık 7'de doğum yaaptı hemde normal doğum ve acayip kolay oldu şimdi hastaneden geldim nasıl cesaretlendim anlatamam allah bizede öyle kolay bir doğum nasip etsin kızlar maşallah...

ay evett bahsediyodunn süper yaa aminn aminn Allah analı babalı büyütsünn mutlu huzurlu yuvaları olsunn :)

ay canhay inanamazsın yaa nasıl güzel bir bebek ve kuzeniminde maşallahı var hatta bu akşam taburcu bile olabilecekler yani o kadar rahat bir doğum yaptı ki,allah yardımcısı oldu yaa hastaneye gittiğinde 8cm olmuş düşünebiliyor musun çoğunu evde çekmiş sancının ve bu doğum sancısı mı bu acaba diyormuş darısı bizim başımıza

anamm ne güzel yaaa hep öyle diyolar zaten hemen gitmeyin hastaneye evde çekin sancınızı daha kolay olur diyolarr ama o anlamadıgı için gitmemiş hastaneye :)
aynı doktor mu sizin ?

ağrı eşiğin yüksek demiş doktoru beklemiş yani panik yapmamış bencede hemen hastaneye koşturmanın bir anlamı yok,suyu gelince doktorunu aramış...hayır onun doktoru farklı,allah herkesi bir avazda kurtarsın vallahi gözümle gördüm inanamadım çok dua ettim allahım banada normal nasip et diye
allahım isteyen herkese nasip etsin...

canım hayırlı uğurlu olsun.. Allah Analı babalı büyütsün...günü tam dolmuşmuydu? ama senin için önünde böyle bir örneğin olması süper olmuş..inşallah bi aksilik çıkmazda sen de normal doğum yaparsın.

ben de alt komşuma gittim. onunla da 2 hafta var aramızda. geçen çarşamba doğum yaptı. 3 gün günü geçmişti. akşam 6 da yatmış hastaneye. nst de kalp atışları zayıf çıkmış. açıklık da ilk başta yok dedi sonra 3 santim dedi. tam anlamadım. suni sancı vermirşler. saat 11 de doğum yapmış. ama zor oldu diyor. 2. doğumu olmasına rağmen.inanır mısın hala dikişleri iyileşmemiş. ben de tırstım ama. herkesin bünyesi bir değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…