canım sen kahve içebiliyor musun? ben 9 aydır tadını unuttum.
kimse yok mu ben burdayım....
ne otuabiliyorum ne yatabiliyorum valla napcami bilemiyorum ya
geldim bile :)
canım yaa boşver takma gecici nede olsa bende sinirleniyorm görümceme bazn aman diyorum ne halleri varsa görsünlerr diyip sallamaya çalışıyrm en iyisi uzak olmak valla bi şehir kadar uzak olmak istiyrm bende ...
ben çıkıyordum gelmişsin.
öyle canım ya.. aslında benim hazmedemediğim benim sözüm geçmedi ya. eşim hiç birşey yapmadı ya bu konuda. ben sadece kendimi üzdüm. adamın umrunda değil. seninle aram bozulmasın da ailemlemi bozulsun diyor. düşünebiliyor musun. ama ben son sözümü söyledim. ben doğumdan sonra istemiyorum. o zamanda çekip konuşmazsa kendi bilir.
celisuenis hepimiz aynıyız ama dogum belirtisi bekliyoruz işte suydu kandı sancıydı bişi bekliyrz ama gelmiyooo :)
kaç haftalık seninkii:80:
doğuran arkadaşlar burda hislerimizi paylaşmak ne güzel,dilerim rabbimiz henüz doğurmamış arkadaşlarımızıda bizim yaşadığımız mutluluğa kavuştursun,insan doğumdan sonra nasıl bir sorumluluk altına girdiğini daha iyi anlıyor,bebeklerimizin ilk 3 ayı elbette zor olacak sabretmemiz lazım,ben bu gün bebişime banyo yaptrdım tek başına,çok korkuyorum ona bişey olacak diye,allah korusun,onu emzirmek gözlerine bakmak okadar muhteşem bir duygu ki,eşimde büyülenmiş durumda ikimizde çocuğumuza aşık olduk,ya çok mutluyum ben yaaaa allah daim etsin
aynen ya bekle bekle bi hal olduuk :) 39+3 canim
12 sinde dr a gitcem
çıkıyorum kızlar ben..eşim gelicek şimdi...akşam fırsat bulursam gelirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?