Şubatta hamile kalanlar buraya..

hı iyi cnm sveindim burda olmana ama şimdide yemek yicezz :)
ne oldu misafirlerin yok um bugün rahatsın heraldee :):)

var canım. bilgisayarı mutfağa açtım. onlar içerde uyuyakalmışlar. şimdi de eşime yemek ypıyorum bi yandan..arasıra sinirlerim zıplıyor ama napayım artık yapacak bişey yok..rezene çayı içtim biraz rahatlatsın diye.

geldim bile :)
canım yaa boşver takma gecici nede olsa bende sinirleniyorm görümceme bazn aman diyorum ne halleri varsa görsünlerr diyip sallamaya çalışıyrm en iyisi uzak olmak valla bi şehir kadar uzak olmak istiyrm bende ...

ben çıkıyordum gelmişsin.
öyle canım ya.. aslında benim hazmedemediğim benim sözüm geçmedi ya. eşim hiç birşey yapmadı ya bu konuda. ben sadece kendimi üzdüm. adamın umrunda değil. seninle aram bozulmasın da ailemlemi bozulsun diyor. düşünebiliyor musun. ama ben son sözümü söyledim. ben doğumdan sonra istemiyorum. o zamanda çekip konuşmazsa kendi bilir.

doğuran arkadaşlar burda hislerimizi paylaşmak ne güzel,dilerim rabbimiz henüz doğurmamış arkadaşlarımızıda bizim yaşadığımız mutluluğa kavuştursun,insan doğumdan sonra nasıl bir sorumluluk altına girdiğini daha iyi anlıyor,bebeklerimizin ilk 3 ayı elbette zor olacak sabretmemiz lazım,ben bu gün bebişime banyo yaptrdım tek başına,çok korkuyorum ona bişey olacak diye,allah korusun,onu emzirmek gözlerine bakmak okadar muhteşem bir duygu ki,eşimde büyülenmiş durumda ikimizde çocuğumuza aşık olduk,ya çok mutluyum ben yaaaa allah daim etsin

canım ama oda ne yapsın bi yerde ailesi nassı gidin desin biraz kalablık gelmişler ama ne yapacaksın birz alttan al takma eninde sonunda gidicekler bu erkekler hep böyle yane kendi kafalarına göre davranıyolar sıkma canını...

auyy aminnnn ne guzeklllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…