canım ama oda ne yapsın bi yerde ailesi nassı gidin desin biraz kalablık gelmişler ama ne yapacaksın birz alttan al takma eninde sonunda gidicekler bu erkekler hep böyle yane kendi kafalarına göre davranıyolar sıkma canını...
kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
canım hayırlı uğurlu olsun.. Allah Analı babalı büyütsün...günü tam dolmuşmuydu? ama senin için önünde böyle bir örneğin olması süper olmuş..inşallah bi aksilik çıkmazda sen de normal doğum yaparsın.
saol canım inşallah çok istiyorum bende isteyen herkese nasip etsin allah...39+4'dü bugün
evet ya acayip cesaretlendim bende,inşallah hepimiz sular seller gibi yapalım doğumlarımızı...
kimse yok mu ben burdayım....
ben bütün gün evdeydim ama beklemekten sıkılıyorum o yüzden girmedim...
yani suyun gelmesinimi beklememis lazim?
merhaba canım yani sancının başında hastaneye gitmek orada beklemek demek dayanabildiğin yere kadar evde çekmek sancıyı en mantıklısı kuzenimde öyle yapmış,beklemiş suyu gelmiş doktorunu aramış ılık banyosunu yapmış öyle gitmiş...
kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla,sevgiyle büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?