Şubatta hamile kalanlar buraya..

canım haklısın da. ben onlar gelmeden önce söylemiştim. uygun bir dille uygun olmadığınısöylemesini. oda onu yapmadı. neyse artık düşünmiycem.

Son düzenleme:
ablam bebişin hareketi yo diye doktora gitmiş. korkmuş bayağı. ertesi gün sancılanıp doğum yapmış. fırtına öncesi sessizlik olmasın seninkinin.

tamam cnm eşime aldırım çikolata çok yavş hareket ediyo oda oynuyorm okşuyrm konuşyrm fln öyle anca yoksa kıpırdamıyo beyefendii tembel mi ne :)

sorma yaaa
ablama diyom snacım fln yok niye yaa diyom deli misin sen diyo millet sancı çekiyom diye aglıyo acı çekmek istemiyo sende acı çekmek için ölüyosun diyoo :) sabırsızlığımızdan kaylanıyo sanırım biran önce yavrularımızı kucagımıza almak istiyrz...

evet canım gerçekten de sabır işi. 40 haftayı doldurmaya sayılı gün kaldı. daha dün gibi 100 den saymaya ilk kim başlayacak demiştik.

bende canan 22 yaşındayımm

9 kasımda 2 yılımızı doldurcaz evliliğimizde ve tam 2.yılımızda oğluşumu vericem inşallah kocamın kucağınaaa :):)

kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....

Allah analı babalı büyütsün lkya çok sevindimm gel sonra hikayeni anlatt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…