Şubatta hamile kalanlar buraya..

Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Darısı başıma .. Ben foruma ilk katılanlardanım epey bir ara vermiştim.Kimler doğum yaptı merak ettim.Şuan bende gün sayıyorum yaklaşık bir haftam kaldı.geçenhafta kızım 3,5 kiloymuş bu gidişle 4ü bulacak ve doktorum beni ısrarla normal doğuma teşvik ediyor.Çok korkuyorum Allah yardımcım olsun.Dua edin nolur

bende canan 22 yaşındayımm

9 kasımda 2 yılımızı doldurcaz evliliğimizde ve tam 2.yılımızda oğluşumu vericem inşallah kocamın kucağınaaa :):)

ayyy çok güzel bi tesadüf olmuş canım ya. bizimde 5. senemiz evliliğimizde. araya başka sıkıntılar girince bebişi biraz ertelemek zorunda kalmıştık. sonra tam istediğimiz zamanda oğluşum bizi kırmadı gelmeye karar verdi.
eğer 9 kasımda gelmezse sezeryan düşünüyor musun? benim 40hafta 10 kasımda doluyor. eğer açılma olmaz suni sancı verilemezse sezeryana niyetleniyorum.çünkü sonrasında bayram var.

özgecim, hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. inşallah akıllı uslu cimcime bi kızdır.fırsat bulunca doğum hikayeni bekliyoruz canım.

canım hoşgeldin. evet topiğin başlarında vardın sonradan göremedik seni. maşallah kuzuna kilosu oldukça iyi. ama normal doğuma yönlendiren bi doktor bulmak oldukça güç bu zamanda. herkes planlı iş yapmak istiyor. sezeryanda bunun için biçilmiş kaftan.
ben de son 4 gündeyim. ama oğlumun gelmeye niyeti yok. sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım..

ne güzel bu zamanda öyle teşvik edici bir doktor bulmak çook zor canım şanslısın,bu son hafta yediklerine dikkat et sorun olmaz bence,kuzenimede 3700 dediler normal doğuma girdi 3400 doğdu aşağı yukarı 200 300gr değişiyor kiloları,hayırlısı olsun korkma ben dün gözümle gördüm korkulacak hiçbirşey yok normal doğumda soğukkanlı olacaksın sadece ona bakarsan sezeryanda zor yani sonrasında ağrın sızın var..hakkımızda en doğru hangisi olacaksa o olsun canım...

gunaydin kizlar ii hafta sonlari...
dun gece biraz sancilandim artmasini bekledim ama artmadi
simdide basladi ince ince ama kimseye demicem yalanci cobana dondum

ozgecim hayirli ugurlu osun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin...
topigimizde yanlis hatirlamiyosam daha normal dogum yok demi kizlar hep sezercik bakalim biz napcas:78:

kimseye söylemeye gerek yok kendi kendine takip et canım zaman aralığı azaldı mı anlarsın zaten,hadi hayırlısı güzelcecik açılsın su gibi doğumlar yap inşallahhhh

Son düzenleme:
insallah canim ya allah yuzumuze baksin rahat rahat dedigin gibi su gibi dogumlar yapalim

ben gideyim biraz yavaş ve tempolu bir yürüyüş yapayım oğlumda aşağıya insin :)))) karpuz gibi yatıyorum dünden beri sıkıldım havada müthiş,hadi görüşürüz kızlar...

gorusuruz canim bende markete gittim geldim hakketten super hava degerlendirmek lazim:97:

kislar temislik yaptim ...agrim durmustu tekrar basladi ama bu sefer sag taraftan vuruyo bobrek sancisi gibi ayyy cokmu dinliyom ben kendimi...

dogum sancısı diilse önemli diil :):)
benimde her yerim agrıyo valla kollarım fln uyuşuyo durup dururken bende hareket ediyom bi tepki versin diye evde dört dönüyorm ama gelmiyoo ne yapalımm bekliyoruz çarşamba gününe az kaldıı :) dr.teyzeyle randevumuza :)

dün oğlum hiç oynamamıştı akşam tatlı yedim gece full hareket etti bugün hala devam ediyo ne kadar seviyo tatlıyı oğluşumm :)
bende önceden hiç sevmezdim pastanedeki tatlıları evde yapardım şimdi pastaneden aldırıyrm hep frenlemesem kendimi full yicem yaa hiç karnım doymuyo var ya duba gibi oldum iyicenee :):)

ayy bende tatlıyla kafayı bozmuş durumdayım eşimle dışarı çıktık ne yiyelim diyor supangle yicem ben diyorum yemek olarak ne yiyelim diyorum ne yemeği yaa yemek falan yemicem ben diyorumkilo almadım fazla derken son haftalarda şişecem hayırlısı...
benim oğlum tatlıdan çok meyvede ve balıkta çok hareket ediyor hayret yani onları mı sevecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…