bende canan 22 yaşındayımm
9 kasımda 2 yılımızı doldurcaz evliliğimizde ve tam 2.yılımızda oğluşumu vericem inşallah kocamın kucağınaaa :):)
kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Darısı başıma .. Ben foruma ilk katılanlardanım epey bir ara vermiştim.Kimler doğum yaptı merak ettim.Şuan bende gün sayıyorum yaklaşık bir haftam kaldı.geçenhafta kızım 3,5 kiloymuş bu gidişle 4ü bulacak ve doktorum beni ısrarla normal doğuma teşvik ediyor.Çok korkuyorum Allah yardımcım olsun.Dua edin nolur
Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Darısı başıma .. Ben foruma ilk katılanlardanım epey bir ara vermiştim.Kimler doğum yaptı merak ettim.Şuan bende gün sayıyorum yaklaşık bir haftam kaldı.geçenhafta kızım 3,5 kiloymuş bu gidişle 4ü bulacak ve doktorum beni ısrarla normal doğuma teşvik ediyor.Çok korkuyorum Allah yardımcım olsun.Dua edin nolur
insallah canim ya allah yuzumuze baksin rahat rahat dedigin gibi su gibi dogumlar yapalim
ayyy çok güzel bi tesadüf olmuş canım ya. bizimde 5. senemiz evliliğimizde. araya başka sıkıntılar girince bebişi biraz ertelemek zorunda kalmıştık. sonra tam istediğimiz zamanda oğluşum bizi kırmadı gelmeye karar verdi.
eğer 9 kasımda gelmezse sezeryan düşünüyor musun? benim 40hafta 10 kasımda doluyor. eğer açılma olmaz suni sancı verilemezse sezeryana niyetleniyorum.çünkü sonrasında bayram var.
evt cnm bende 10 kasım da gitcem doktora öyle dedi dr.9 kasıma kadar bekle bi işaret olmazsa 10 kasım da gel dedi büyük ihtimalle sezeryan olur diye düşünüyrm kilosuna bakıcaz dogurabilirmiyim bilmiyrm korkuyorum bi yandan bi yandan yaparım ne olcak diyorum ama bakalım 10 kasım da belli olucak işte normal olmazsa 9 kasımdan sonra 1-2 günsonra sezeryan olur heralde ...
gorusuruz canim bende markete gittim geldim hakketten super hava degerlendirmek lazim:97:
pöff kaç saattir kimse yok ya sıkıldım heee ...
gidiyorm işte bende hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?