Şubatta hamile kalanlar buraya..

naber canım napıyorsun,bizde eşimle oturuyoruz o maç izliyor ben soluma yatmış buralarda dolanıyom

yaa ben çok rahat ediyorum yan yatınca pc de önümde,bugün yere oturdum bağdaş kurdum nefes egzersizi yaptım hem bacaklarımı açtım eşim şaşkın bir şekilde beni izliyordu hatun kafayı yedi diye

varmı sancı belirti bi işaret?

karnım arada kasılıyor gibi oluyor sertleşiyor doktoruma sormuştum sancı onlar yokluyor demişti onun haricinde belirgin birşey yok,yine aşağı kemiklerim ağrıyor yürürken baskı hissediyorum aşağıda o kadar adet sancısı gibi şeyler hissetmiyorum yani pazartesi gidicem bakalım nst'ne çıkıcak...
sen 39+3 olmuşsun maşallah yaa bu hafta doğurursun sen gibi geliyor bana

kusura bakma telefon geldi de biraz uzun sürdü.
inşallah doğururum canım ya. yoksa bayrama denk geliyor ya. devlet hastanesi sonuçta. başka sıkıntılar olursa ya diye korkuyorum.

ayrıca ben de adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum ama. geçenlerde de hissetmiştim. hiç sancım çıkmadı nst de.

adet sancıları baştan yalancı oluyor geliyor geçiyor sonra geldiğimi gitmiyor doğuruyorsun zaten onu da zamandan anlıcan...evet senin inşallah bayrama denk gelmez canım epidural yapacak mı doktorun ?

mesai saatleri içinde olursa olur dedi ama ben kendimi epidualsiz olacak ve çok acı çekicem diye şartlandırdım. çünkü en kötüye alıştırıyorum kendimi. kolay olursa da şansıma.
seninki de bayrama denk geliyor dimi?

epidural çok rahat canım yaa dilerim faydalanırsın sende hayırlısı olsun...benim beklenen günüm 15 kasım arefe günü o zamana kadar gelecek oğlum diye umut ediyorum,en son o gün muayene edicem seni dedi kanala girmezse sezo der herhalde ama kanala girmiş olursa bayramdan sonraki haftaya kadar bekleriz dedi bayramda bile sancın gelse ben burdayım dedi bakalım...ama dua ediyorum bayrama kadar gelsin diye pazartesi inşallah kanala girmiş der

bugünde acayip tuvalete giriyorum ve aşağı tarafımda baskı hissediyorum daha fazla,girdi mi acaba yada psikolojik bilmiyorum :S

Son düzenleme:
ben de öyle canım. aşağıya doğru baskı hissediyorum.. inşallah sen de bu hafta doğurursun. zaten az kişi kaldık doğurmadık:))
ayrıca ben göğüslerime bakıyordum ara sıra. gelmiyodu bişey. bugün geldi. doğumyaklaştıkça gelirmiş sanırsam. sen hiç denedin mi?

inşallah canım...ben her akşam yatarken krem sürüyorum göğüs uçlarıma hem bakıyorum öyle sıvı gelmiyor ama beyazlık oluyor bazen uçlarında...eczanemede humana still çay ısmarladım gelince ona başlıcam şimdiden sütümüze hazırlık yapalım birde tahin helvası almıştım balığın üzerine çok severiz biz o da süt yapıyormuş acayip bilmiyordum sende al eve bol bol....

tahin helvası süt mü yapıyor muş. duymamıştım. ben de ayva aldım bugün. kayınvalideme reçel yaptırcam. ayrıca rezene ve anason almıştım. dün de onu içmeye başladım. belki onun etkisi ile gelmeye başladı sıvı bilmiyorum.

ayrıca balığın üzerine helva gerçekten süper oluyor.. bugün de her yerde hamsi vardı. 2 liraya düşmüş.bedava ya.bi kaç hafta önce 12 liraydı.

Son düzenleme:
reçel yerine kompostoda yaptırabilirsin hem daha az kalorili olur gerçi ayva reçelini bende çok severim kayınvaldem yaptı verdi banada,kompostoyuda doğum yapınca yaptırıcam bol bol ayvalarımı stokladım...
benimde yarın balık günüm annem bir hamsi tava yapar süper karnımız açıktı galiba bizim :)))

kompostoyuda doğumdan sonra yaparım. şimdi reçellerimi kavanozlatayım ilerisi için.ben de yarın yapıcam hamsiyi. ama ızgarada.

ben pazartesi gidicem doktora sen ne zaman gidiceksin şimdi,en son gittiğinde kanala girmiş demişmiydi sana?

ben de pazartesi gidicem. bana doğum başlayacağı zaman kanala girer demişti. bakalım bu sefer ne diyecek. inşallah açıklık başlamıştır da. suni sancı da olsa razıyım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…