Şubatta hamile kalanlar buraya..

ben de pazartesi gidicem. bana doğum başlayacağı zaman kanala girer demişti. bakalım bu sefer ne diyecek. inşallah açıklık başlamıştır da. suni sancı da olsa razıyım artık.

sabahtan mı gideceksin.

benim sancı çıkmadığı için,kanala girmediği için,suyuda azalmadığı için yani doğum hazırlıkları başlamadığı için alttan muayene etmiyor bakalım pazartesi ne yapacak benim randevum sabahtan 11'de...
açıklık sancıyla başlıyor hiç açıklık yoksa suni sancı yapmaz bence,hem çok kötü yaa suni sancı ona gerek kalmasın inşallah canım..

tabi canım suni sancı verilmesi için açıklığın başlaması lazım da. bugün görümcem de belki benim gibi olur dedi. onunki doktor normal kontrole çağırmış sancı mancı yok. 3,5 santim açıklık. gece sancılanmazsan yarın gel demiş. ertesi gün gitmiş ama açıklık aynı. gece de sancılanmamış. suni sancı başlatmışlar. sonra da epidural takılmış. sonra bebeği gelmiş. belki benim ki de öyle olur. hayırlısı bakalım.
dün canana (canhay) da söyledim. bizim kadar doğurmaya meraklı kimse yok galiba. sen, ben bi de canan.

benim görümcemde aynı beste tesadüfe bak daha önce bahsetmiştim...doktor kontrolüne gidiyor 2cm açıklık şaşırıyor doktoru yarın doğum var diyor bir ilaç veriyor akşam iç yat diyor sabah gidiyorlar ne sancı var ne bişi epidural takılıyor suni sancı veriliyor bir saat sonra doğuma giriyor 10 dakikada doğuruyor süper bir doğum allah bizede öyle nasip etsin canım farketmeden açılalım :))))
evet yaa son haftalar böyle oluyormuş ama sabırsızlanıyor çok insan...

ohhh ne güzel arada kaybolsunlar böyle son rahat günlerimiz bebişler gelince kocalarımızla ilgilenemicez bir süre...

ne heyecanlı bekleyiş demi ama allah sabrını veriyor yaa ben son haftalar çok tırsarım diyordum ama üzerimde bir sakinlik var hep böyle sürsün inşallah...tamam canım yazarım hemen doktordan gelince sende haber verirsin,güzel haberlerle gelelim inşallahh

ben geldimmmmmmmmm

kızlar bacaklarım çok agrıyo yaa ayakta duramıyrm oglumun hareketleri de çok yavaşladı o hareket etsin diye sürekli tatlı mı yicem ben yaa

vallahi yatıp kalkıp dua ediyorum.hayırlı doğumlar olsun diye. insanın hayatında kaç kez başına gelir ki. güzel olsun. problemsiz olsun.
kocişler konusunda kesinlikle haklısın canım.. bebişler gelince onları belli bisüre rafa kaldırırız.
canan da gelmiş ama benim kociş bilgisayarı istiyor. çıkıyorum ben.. yarın inşallah yazabilirim. doğuma gitmezsem:))
size iyi geceler....

ben geldimmmmmmmmm

kızlar bacaklarım çok agrıyo yaa ayakta duramıyrm oglumun hareketleri de çok yavaşladı o hareket etsin diye sürekli tatlı mı yicem ben yaa

ayy biz sızıcaz şimdi sen geldin :)) hoşgeldin canım bende okanı bekliyorum başlasın diye
soluna yat konuş sesini duysun ben öyle yapıyorum,benimkide çok hareket etmiyor artık eskisi gibi,sabahtan sakindi mesela şimdi biraz hareketlendi normal artık yerleri daraldı...

ben geldimmmmmmmmm

hoş geldin canım..aklıma ne geldi. dün anne bebek kitabı okuyordum. bebek kanala inince hareketleriazalırmış. inşallah seninki de öyledir.
hadi kaçtım ben.. görüşürüz sonra...

iyi geceler canım,güzel haberlerle buluşalım hep

okşuyorm konuşuyrm yokk sadece görebiliyrm hareketlerinii ...
kanala girdi zaten benimki demek ki oyüzden yavaş harekleri geçen hafta alttan muayene etti kanala girdiği içinn .."
benim için hayat yeni başlıyo :) neyse hadi gidin bakalım bende namaz kılıp film izliyim barii....

günaydın kızlarrrrrrrrr
nassı bi gece geçirdiniz bakalımm
benim sancılıydı baya ama şiddetli diildi hafif hafif sancı vurup durdu kasıklarıma şiddetlenmesini bekledim ama malaseff şimdide belimde agrı var kahvaltımı yaptım kahvemi içicem içicem şimdi bi bardak süte azıcık nescafe koyup içiyorm kahve isteğimi gideriyrmm :)

merhaba kızlar.bebişim kzım dogdu carsamba gunu 4 gunluk oldu bugun.uyuyor simdi bende fırsattan istifade gireyim dedim nete.sizleri merak ettim.dogumum guzel gecti.epidural sezeryan oldum hiç birsey anlamadım.simdi biraz sancılarım var tabi ama zor degilmiş.bebişle kucaklasmak emzirmek omzuna yaslamak cok guzel bir duyguymus.allahım hayırlısıyla size de yasatsın bu duyguları.hepinize iyi dogumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…