Şubatta hamile kalanlar buraya..

tşk ediyorum kızlar,annelik zor ve güzel bir duyguymuş ama çok yorgunum,ağrılarım devam ediyor,sık sık giremiyorum hepinize dua ediyorum,hep aklımdasınız,sağlıklı doğumlar diliyorum Beren Su dan fırsat buldukça yazarım size, doğum hikayemi siz doğurduktan sonra yazsam daha iyi:))))))

fahriyecim hayırlı olsun canım. Allah kızınla birlikte güzel bir ömür nasip etsin size. darısı bize. doğurmayan az kişi kaldık zaten. bu gidişle bizim sonumuz da sezeryan...bebişlerimizin gelmeye niyeti yok çünkü.

merhaba kızlar bugün eşimle gezdik dolaştık akşamda annemdeydik giremedim hiç... yarın yeni bir haftaya başlıyoruz belkide hepimiz bu hafta bebeklerimize kavuşucaz,yarın sabah 11'de doktor kontrolüm var ve temizlik var bende o yüzden gelir gelmez yazamayabilirim...bugün hafif hafif kasılmalarım oldu sanırım sancılar başladı artık vücudumda,belden aşağım düşücek sanki bakalım doktorum ne diyecek...

canancım o hafif sancılar bir an gelecek ve sıklaşacak doğurucaz :))) bende canım çok istedimi nesquikli süt içiyorum bayılırım..

fahriyecim allah bağışlasın kızına kavuşmussun gelmeyince anladık zaten doğurduğunu darısı başımıza canım...

bestecim bu hafta bizde patır patır başlarız doğurmaya merak etme :)))

kızlar en önce ben dogurcam heralde bugün sancım hiç geçmedii hala da var oyüzden uyuyamıyrm yatamıyrm bu gidişle yarın ben giderim heralde doguma :)
sanki karnımda gaz var gibi bi agrı oluyo sonra belim agrıyo bugün hiiiç iyi diildim hala da iyi değilimm
biran önce şiddetlense de agrılarım dogursam yaa ..

fahriyecim hayırlı ugurlu olsunn darısı bizim başımıza
lkya niye anlatmıyon hikayeni kötü müydü yoksaa ?

benimde agrilarim ugruyor, gidip geliyor ama siddetlenmiyor yahu

kimse gelmemiş dahaa
bugün bende gittim dr.a agrılarım dinmedi hiç hala da agrıyo açılmam yok hiç ama ogluşum iyicene aşağı inmiş o yüzden agrılarım oluyomuş çarşamba günü tekrar gidicem ama baya agrılaırm var ne yapcem bilmiyorm

yaa bende film koptu şimdi kimler doğum yaptı kimler hala bekliyo iice kafam karıştı kızlar :78:

selam kızlarrr

bugün temizlik vardı evim ev olalı böyle temizlik görmemiştir,dip temel herşey temizlendi..sabah 8'den bu saate kadar devam etti,ben fazla yorulmadım çünkü hiçbirşey yapmadım...
Doktoruma gittim oğluşum çok iyi,çok sevmiş rahatmış gelmeye niyeti yok bayramda olabilir dedi napim dedim artık kendi bilir...sancım çıkmadı yine,arada kasılmalarım oluyor dedim onlar rahim kasılmalarıdır dedi hadi birde rahim kısalmış mı bakalım dedi doğum çalışmalarının başladığını gösteriyormuş aletle baktı ve hiç kısalmamış hazırlık yok dedi canım hiç acımadı ona bakmışken çatıyada bakalım dedi,hiç sevmedim :S canım çok acımadı ama kastım kendimi biraz aaaa dedim yaniii...çatımada çok iyi dedi normal doğuma müsait dedi ama oğlum gelmiyorrrr
Bende durumlar böyle kızlar herşey hazır oğluşumu bekliyoruz perşembe tekrar gidicem hayırlısı olsun ne diyeyim,beklemeye devam

doktordaydım bugün öğleden sonra. nst de sancı çıkmayınca rahim açılmasına bakmadı. çarşamba günün doluyor dedi. perşembeye tekrar çağırdı. sabah çok az yiyip gitmemi istedi anladığım kadarıyla müdahale etmeye başlayacak. çünkü 40 haftayı çok geçirmek istemiyorum dedi.bebeğin iyice inmeye başlamış dedi. başkada bi atraksiyon yok.
ama benim sabahtan beri gaz ağrısı gibi ağrılarım vardı. kısmet artık. ben normal doğum için elimden geleni yapmış olucam oğluşum gelmiyor bu seferde.

nehircim temiz temiz gelsin oğluşun evine bakalım. benim evi görsen darmaduman...

senin daha bir haftan var canım. umarım normal doğum için herşey yolunda gider. sen ben normal doğurmazsak kim normal doğurcak vallahi.

rahim açılmasıyle çatı kontolü arasında fark var mı acaba bugün beni bayağ hırpaladı çünkü doktor bastırdı bişiler yaptı beste canımı açıttı yani...

aynen bestene benim de öyle sancılarım oluyo bizim oglanlar gelmeye hazırlanıyolar heralde :)
ben çarşamba gidicem sen perşembe hadi bakalım benim günüm yarın doluyo sancı görünmedi nst de açılmam da hiç yok agrılar normal dedi bakalım kısmet artıkk

ohh iyi yapmışsın nehir tertemiz eve gelicek bebişin desenee :)

saolun kızlar evim tertemiz vallahi yarın oğlumun odasının resimlerini koyucam size...
bu kadar bbekledik kızlar yaa gerçekten de normal için elimizden geleni yaptık allahım gönlümüze göre versin fazla bekletmesin annelerini bebişlerimizi su gibi gelsinler aminnnn.

nehircim bana iki kez açılma için baktı. benim de canım acıdı vallahi. çünkü çok bastırdı. hem karnıma hemde parmaklarıyla. perşembe tekrar bakacak. sanırsam açıklık varsa suni sancı verilir. açıklık yoksa napar bilmiyorum.

koy cnmm bende bebişimin beşiğinin resmini koyarım biz odamıza koyduk beşiği daha iyi olur diye ..
bana da baktı çatı açılması var mı diye ama canım acımadı hafif bi agrı kendimi hiç kasmadım ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…