merhaba kızlar.bebişim kzım dogdu carsamba gunu 4 gunluk oldu bugun.uyuyor simdi bende fırsattan istifade gireyim dedim nete.sizleri merak ettim.dogumum guzel gecti.epidural sezeryan oldum hiç birsey anlamadım.simdi biraz sancılarım var tabi ama zor degilmiş.bebişle kucaklasmak emzirmek omzuna yaslamak cok guzel bir duyguymus.allahım hayırlısıyla size de yasatsın bu duyguları.hepinize iyi dogumlar.
kızlar en önce ben dogurcam heralde bugün sancım hiç geçmedii hala da var oyüzden uyuyamıyrm yatamıyrm bu gidişle yarın ben giderim heralde doguma :)
sanki karnımda gaz var gibi bi agrı oluyo sonra belim agrıyo bugün hiiiç iyi diildim hala da iyi değilimm
biran önce şiddetlense de agrılarım dogursam yaa ..
fahriyecim hayırlı ugurlu olsunn darısı bizim başımıza
lkya niye anlatmıyon hikayeni kötü müydü yoksaa ?
yaa bende film koptu şimdi kimler doğum yaptı kimler hala bekliyo iice kafam karıştı kızlar :78:
nehircim temiz temiz gelsin oğluşun evine bakalım. benim evi görsen darmaduman...
senin daha bir haftan var canım. umarım normal doğum için herşey yolunda gider. sen ben normal doğurmazsak kim normal doğurcak vallahi.
aynen bestene benim de öyle sancılarım oluyo bizim oglanlar gelmeye hazırlanıyolar heralde :)
ben çarşamba gidicem sen perşembe hadi bakalım benim günüm yarın doluyo sancı görünmedi nst de açılmam da hiç yok agrılar normal dedi bakalım kısmet artıkk
ohh iyi yapmışsın nehir tertemiz eve gelicek bebişin desenee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?