Şubatta hamile kalanlar buraya..

çatı kontrolü falan yapalım demedi mi sana hiç normal doğuma müsait misin falan gibi direk açılmaya mı baktı?

inan kasmamak için elimden geleni yaptım,canım kıymetli değildir yani önce kocaman aleti soktu hiç sesim çıkmadı ama çatına bakalım dedi parmakla öyle bir bastırdı ki ses çıkarmadan duramadım yani çıktıktan sonra bile bir süre acıdı yani ama yinede çok kötü değil canım... o yüzden dedim belki çatı kontrolüyle açılma biraz farklı mı acaba birbirinden diye:26:

bana aletle bakmadı zaten ben agrım var diye gittim direkt çatıya baktı açılma yok dedi bu birz dogumu zorlaştırabilir dedi suyum fln artık sınırında dedi iyice aşağı inmiş bakalım çarşamba gününe çok az kaldı o zmn belli olucak aslında yarın dogsaydı süper olurdu yıl dönümümüz çünkü :)

belki yarına gelir annesi belli mi olur :))) sen bu hafta 40'ı bitiriyorsun di mi?

bestede sende bu hafta kırkı bitiriyorsunuz maşallah bayramda bebişleriniz kucağınızda olur,benim velet bayrama kalabilir annem sakın birinci günü doğurma diyor olur dedim sanki bana bağlı,yok yok bu hafta üçümüzde doğurcaz gibi geliyor bana kızlar hadi hayırlısı bakalım saat kaç olursa olsun gelip yazıcam buraya kızlar sancım sıklaştı diyeeee inşallahhhhh kuzenim gibi sancıların yarısına kolayca evde dayanabilelim aminnnnn

önceden hep kendimi normal doğurmaya şartlandırmıştım. daha doğrusu ona hazırlamıştım. hatta epiduralsiz olacak ve ben çok acı ekeceğim diye kabullendim. sezeryandan da korkuyorum ya. şimdiyse sezeryan olma ihtimali gündemde. ona da adapte etmeye başladım kendimi.

benim de kaynanam diyo bayrama kadar gelmicek heralde diye yok dedim o kadar uzun kalmaz en fazla 2-3 gün daha gecikir sonra sezeryan olur mecburenn inşallah ya kolayca dogum yaparız evde çekeriz sancımızı hastanede de hemencik dogururuz senin daha 1 haftan var gelmez heralde seninkii önce ben gibi görünüyorum tarihlerde siz durun oglum abi olsunn sizinkilere :)

bende çarşamba bitiriyorum kırk haftayı. doktor bayrama bırakmayalım dedi zaten..

bende pazartesi bitiriyorum aramızda 5 gün var ama benim doktorum bekleriz bayramdan sonrayı diyor herşey yolunda giderse allahın izniyle beklicem bende ama tabiki önceden gelmesini çok istiyorum...

ayy üçümüzde normal istiyrz inşallah normal olur yaa ben korkuyorum ya normalden de sezeryandan da dr.um hiç sezeryandn bahsetmiyo direkt normal dogum diyo birz zorlanırsın diyo açılma fln olmadığı için ams normal olur diyoo hakkımızdan hayırlısı...

evet canancım hayırlısı olsun hakkımızda allah dualarımızı kabul etsin bu kadar istiyoruz gönlümüze göre versin inşallahh,olmazsada en azından çabaladık bekledik ama nasip olmadı deriz napalım herşeyin hayırlısı...

aynen öyle ya arkadşım dedi ilişkiye gir eşinle gelir hemen çocuk dedi o öyle yapmış doğumu 2-3 gün geçmiş gece eşiyle ilişkiye girmiş sabah sancılanmış spermler çocugun dışarı çıkmasını sağlıyomuş denesem mi ne yapsamm :):)

Son düzenleme:
ona bakarsan çatı kontrolüde doğumu başlatabiliyor bilmiyorum ki ama eşim istemiyor benim öyle şey olmaz diyor bende duydum halbuki,spermin içindeki bir madde rahim ağzının gevşemesine ve doğumun başlamasına yardımcı oluyormuş dur sen ikna edersem bende bu hafta bir deneyim,doğum başlarsa doktor görür artık kalıntıları anlar

Ay Allah iyiliginizi versin çok komiksiniz bendemi denesem ne yapsam haha

ama bende ahududu çayinin dogumu baslattigini okudum bugun. evde olsa içecektimde yoktu

ama nehirin dedği gibi çatı kontrolüde başaltabiliyormuş. benim 4 hafta öncesinden yapıldı başlatsa benimkini başlatırdı.
kaç gündür deli gibi yürüyorum vallahi. bir an önce başlasın diye.

aynen ya benim eşim de istemiyo korkuyo çook :)
yarın olsa oğluşumuz süper olur yaa ikna etmeye çalışım bari belki olurr :)
herkes duymuş yanlış diildir dur bide netten bakalımm araştıralım hepimiz çalışmalara başlarız o zaman hahah :):)

Ay Allah iyiliginizi versin çok komiksiniz bendemi denesem ne yapsam haha

ama bende ahududu çayinin dogumu baslattigini okudum bugun. evde olsa içecektimde yoktu

yok öyle birşey dedi bana doktorum nane ve ıhlamurdan başka birşey içme dedi içindeki etken madde zararlı olabilir dedi...

bende çok hareketliyim hiç oturasım yok ama hazırlıkta yok hayret yani,vakitleri var demekki canım yaa annem beni 41.haftada doğurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…