Şubatta hamile kalanlar buraya..

bugün anne ve bebek kitabında da okudum ahududu yaprağı çayının doğumu kolaylaştırdığını. bende hemen aktara gittim yokmuş orda. ne için arıyorsunuz dedi. bende doğumu kolaylaştırıyormuş dedim. hurma yiyin dedi bana. ben de 4,5 kg yedim dedim. devam edin o zaman dedi. yalnız sezeryan olursam vay yediğim hurmalara.

benim belim hiç ağrımıyor ama aşağı kemiklerim felaket ilk ayağa kalktım mı nineler gibiyim yürüdükce açılıyorum

aynı yaşlılık yaa allahtan geçici daha yaşlılığımıza var :))))
eşim yanımda uyudu benimde canım nasıl tatlı istedi bu saatte ne yenir yaa sütümle bişiler atıştırayım bari :S

ben de sütümü boş içiyorum. bugün malatya işi ürünleri doldurdum eve. kayısı çiri, üzüm kurusu, kuşburnu.. kendimize bakmamız lazım di mi ama.

ben sütü şekerli içemem ki,bişiler attım ağzıma sütümü içiyorum şimdi ne garip yaa bir kaç gün sonra küçücük bir bebek olacak hayatımızda böyle keyif yapamıcaz :S
iyi geceler beste...

sende benim gibi canan gece yatmak bilmiyorsun sabahta kalkmak bilmiyom ben..ay bebişlerimiz olunca bizim burası nasıl sessizleşir baksana yeni anneler yok meydanda hiç,bizde mi öyle olucaz...

napalım alışıcaz birbirimize ilk zamanlar zorlanıcaz ama düzenimiz oturunca alışırız...ben evliliğimin anca 4.yılında bebeğe karar verebildim zamanı gelmişti artık,tadını çıkarttık herşeyin birde yaşım otuza geldi yani artık yeterdi zevk-i sefa...

ooo baya beklemişsinizz biz dayanamadık vallaa zatn evlilikten önce 3 yıllık flört dönemimiz vardı evlendiktn 2 yıl sonra yaparz dedik öyle olduu :)

ben yatıyorum canım sabah 7 buçukta kalktım şimdi koltukta uyucam,gideyim yatim yarında bütün gün tembellik yapıcam,iyi geceler tatlı rüyalar...

kaynatmışsınız yine kızlar :) ben eskisi gibi istediğim zmn giremiyorum nete,sizde öyle olacaksınız bir kaç gün sonra :) oğlum gece uyutmuyo beni,kendi uyuyo ama hep meme ağzımda olsun diyo,beşiğe koyunca uyanıyor ne yapacağımı bilmiyorum valla,bazen çok bitkin düşüyorum,onu çok seviyorum varlığından öyle mutluyumki günde iki saat uyusamda dert değil bana ama sezeryan oldum ya vücudumun kendini toparlayamamsından korkuyorum iki gündür iltihap akıyor dikişlerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…