Şubatta hamile kalanlar buraya..

selam millettt
bende burdayım ama kimse yok sanırsamm
benim sancılarım devam ediyo şiddetlenmedenn dün gece deneme yaptık ama bi fark olmadı ne bi sancı ne bişi :)

kızlar nazelladan heber alanınız varmı? ben sayfaları kontrol ettim ama yazmamış hiç bebeğinde problem var demişlerdi inş bir sıkıntı çıkmamıştır

merhaba kızlar... malum misafir durumlarından anca girebiliyorum.. şimdi onla dışarı çıktılarda ben de nete bir bakayım dedim. gerçi birazdan ben de yürüyüşe gidicem...

sakinecim.. geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine. bizim hastanede yapıştırma yapıyorlarmış. sen dikişlerinden bahsetmişsin. aynı şey mi yoksa?

nazela yazmadı hiç ama, tsiraa ve joysdan aldığımız haberler doğrultusunda bebekte bir sıkıntı yokmuş.

bu arada joys da doğum yaptı ama hiç yazmadı. umarım onda bir sıkıntı yoktur.

bebişler geldikten sonra kimsecikler olmıycak sanırsam.. ama gerçekten ilk bi kaç ay işimiz zor..nehir şanslı anneanne babaanne bırakmaz biri gider biri gelir..
canan seni bilmiyorum...
kendimi de şöyle tahmin ediyorum. ilk 1 hafta babaanne burda olur sonra da kırkımız çıkana kadar anneanne gelir sanırsam. gerçi bayramdan sona eşiminde 2 hafta izni var.toparlanır gideriz. sonrasına da Allah kerim. bu arada biz daha doğurucaz ama Tsiraanın bebişinin ayı dolcak vallahi...vay tembel bizimoğluşlara ya...

tsira kaç haftalık yaptı ki dogumunu satı bizlemiydii
benimde kayınvalidem ve annem yanımda oluck 1 hafta fln ablam yakınımda oturuyo görümcem öyle onlar yardımcı olurlar bana oyüzden biraz rahat olurum gibime geliyo eşiminde 5 gün izni var bugün yle diyo ogluşum dogsun artık da onla ilgilenim tatilim de diyo ama gelmiyo :):)

tsiraa yanlış hatırlamıyorsam 38.haftasında doğum yaptı ama benimle arasında yaklaşık 3 hafta vardı bir ay oldu bebişi maşallahhh,biz halaa bekliyoruzz

bestecim evet annem kayınvalidem bırakmazlar beni saolsunlar,bende en az 2 ay yalnız kalmam birde eşimin ailesi çok kalabalık kuzenler falan hergün biri gelir zaten o sürede de alışırız bebeklerimize ayy ben o kadar gelen gidenden sıkılabilirim bile vallahi sıkıntılıyımdır ben biraz yalnızlığı severim yani çokta bunaltmasınlar alıştıktan sonra kocalarımız yeter bize...

Son düzenleme:
:) uyumamıştı daha eşim dedim bilimsel olarak kanıtlanmış şöyle böyle artık bilimle mi yaklaşıyon bana dedi :) dedim başka türlü kandıramıyrm ne yapim :) ama hiiiççç bi hareket yok herkes arıyo bugün laf yetiştiremiyorum millete artıkk :,)

evet benimde telim durmuyor hala doğurmadın mı diye herkese laf anlatmaktan telef oldum...
gittim yürüdüm geldim bende hareket olsun diye,yavaş yavaş yürüyorum iyice ağır vasıta olduk,yürürken düşücek sanıyorum altım :))) bu kadar harekete gelseler bari...
kasım anneleri topiğinde bafo vardı kız 41.haftaya kadar bekledi dün normal doğum yapmış ne güzel yaa o kadar beklediğine değmiş maşallah darısı bizim başımıza

ay aminn ben evin içinde yürüyüş yapıyom dışarı çıkmaya üşeniyrm :) birz tembel kişiliğe sahibimm :)
ay ne güzel yaaa bu hafta dogurmam lazm yaa haftaya bayram zor olurrr

çamaşır astım geldim...sağlıkla gelsinler canım napalım bekliyoruz baksana senin kontrolün yarın di mi

hem istiyor insan doğurmak hem tedirgin oluyor karmaşık duygular yaşıyoruz o yüzden ben zamana bıraktım artık ne zaman isterse gelsin,onun kendiliğinden gelmeside müthiş birşey yani bakalım ne dicek yarın doktorun gelince haber ver hemen bende her gidişimde doğum başlamış falan der diye bekliyorum,hayırlısı tatlım yaa

aynen öyle yaaa dün hastaneye giderken belki de bu halimi son görüşüm artık kucamda mı olucak yani diye gittim dr.un yanına girdigimde inşallah dogum diildir daha hazır diilim fln derken yakaladım kendimi düşünn ama bi tarafımda herşeyden çok istiyo işte kısmet
öglen gidicem dr.a 4-5 gibi gelirim büyük ihtimal yazarım eger dogum olmazsa olmaz gibi geliyo ama bakalım artık kısmet hakkımızdan hayırlısı sağlıklı bi şekilde alim de kucagıma ne zaman alırsam alım zatn bugün de gelmedi artık ne zaman gelirse gelsinn bananee :):))

sancıyla gitmediğin sürece olmaz açılman varsada yarın sabah gel falan der yani,hayırlısı olsun canım...
vallahi ya kasmaya gerek yok kendimizi en güzeli sakin ve sabırla beklemek...

bana göre sancı ama nst de bişi çıkmadı bebiş aşağı indiği için agrıyomuş bende dogum sancısı zannediyodum bakalım artık ne kadar cekşcez bu agrıları ..
beklemekten başka bişi yapamıyrz bu anlarımızın keyfini sürelim bariii :)

tatlım benim karnımda arada bir sertleşiyorr kasıklarıma sancı giriyor birkaç saniye sürüp geçiyor sordum doktoruma sancı onlar dedi sonra kontrol yapınca sancı falan çıkmayınca,rahim kasılmaları onlar hazırlık yok dedi ama benim sürekli değil tabiki senin gibi bence doğum yaklaşıyor senin o yüzden o sancılar

bekliyorum hala.. ama oğluşum bana inat yapıyor diye düşünüyorum. gelse de şu karmaşıklık bitse ne iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…