Şubatta hamile kalanlar buraya..

öyle canım.. kendimiz mi ettik normal doğumu zorlamakla bilmiyorum. yoksa 2 hafta önce kucaklarımızdaydı bebişler...

bekliyorum hala.. ama oğluşum bana inat yapıyor diye düşünüyorum. gelse de şu karmaşıklık bitse ne iyi olacak.

hurma ye hayatım önüme aldım kavanozu başladım yemeğe yine...verdiğim linke baktın mı çok ilginç,kuranda bile geçiyormuş rahman süresi çok ilginç yaa

canım vallahi geçen hafta doğururum diye az aldırmıştım. bugün eşime sipariş vedim. sanırsam şimdiye kadar 5 kilo hurma yedim.

öyle canım.. kendimiz mi ettik normal doğumu zorlamakla bilmiyorum. yoksa 2 hafta önce kucaklarımızdaydı bebişler...

bence zorlamak değil canım bu doğal bir süreç yaşıyoruz...sonuçta doktorlarımızda bize sezeryandan bahsetmedi yani benim doktorum bahsetmedi herşey normal gidiyor çünkü neden sezoyu tercih edelim,doktorum böyle birşeye gerek görür o ayrı ben kendi kendime beni sezeryan yapın diyemem,bu kadar bekledik gelmezlerse de çaresi var nasip canım...

haklısın biz normali bekliyoruz. öbür türlüde acaba normal olur muydu diye düşünürdük. ben kendimi sanki sezeryan olacakmış gibi hazırlıyorum

hı hı doktor da dedi zatn artık son günlerin böyle agrıların olucak dedi

haklısın biz normali bekliyoruz. öbür türlüde acaba normal olur muydu diye düşünürdük. ben kendimi sanki sezeryan olacakmış gibi hazırlıyorum

verdiğim linkteki kızın doğum hikayesi işte ne kadar ilginç,doktoru iri bir bebek doğuramazsın diyor ameliyathaneye alıyorlar en son ne zaman birşey yedin diyor hurma yedim diyor 3-4 saati geçmediği için bekliyorlar kızın sancıları sıklaşıyor ve çok kolay bir normal doğum yapıyor şaka gibi yaniii

bende hurma yeyim bari ya yiyodum ama çok diil rabbim yardımcımız olsunn
bi avazda kurtuluruz inşallahh takdir ilahi kızlar ya bebğimizin rızkı 2 hafta önce olsaydı 2 hafta önce gelirdi demek ki daha bu dünya da daha rızkı yok zamanı varr bekleyelim ve görelimm :)

evet canım o doğum hikayesini ben de okumuştum. canancım haklısın canım vakti zamanı var bebişlerin demekki. takdiri ilahi..
akşam eşim eve gelince var mı bugün doğuran diyor.. o da o kadar alıştı ki foruma.

haklısın canancım...

bugün markette kasiyer kız ne kadarım kaldığını sordu. ben de son iki gün dedim. kız şok oldu. son iki gününüz kalmış hala buralardasınız diyor.. yollarda doğurucam dedim ben de.

bende yemek yapıyorum bir yandan üstelik eşimde erken geldi,adama erken gel dedim doğum yapan kuzenimize gidicez diye birde oturmuş lak lak yapıyorum burada
benimde alt komşum her çıkarken yakalıyor beni sokakta doğurucan diyor aman sanki sancı gelince fırt diyee doğuruyorsun :)))...

neyse kızlar...eşim gelmek üzere.. sofrayı hazırlayayyım.. akşam görüşürüz... nasılsa doğuramıyouz :)))

kızlar nazelladan heber alanınız varmı? ben sayfaları kontrol ettim ama yazmamış hiç bebeğinde problem var demişlerdi inş bir sıkıntı çıkmamıştır

Canım en son msglaştığımızda nazela da bebeği de iyiydi hatta hepinize selamı vardı ama ben bir türlü oğlumdan fırsat bulup giremedim :78:

canım ben 39 haftalıkken yaptım doğumu SAT 15 ocaktı benim :82:

Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah bizler gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi kızlar

hı satın ocakmış seninn benim 2 şubat dogum tarihi 9 kasım bugündü yani ama bi tepki yok :)
amin aminn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…