ben geldim...bi yandan yemek yapıyorum bi yandan da nete gireyim. kızlar burdadır belki dedim.
bekliyorum hala.. ama oğluşum bana inat yapıyor diye düşünüyorum. gelse de şu karmaşıklık bitse ne iyi olacak.
öyle canım.. kendimiz mi ettik normal doğumu zorlamakla bilmiyorum. yoksa 2 hafta önce kucaklarımızdaydı bebişler...
tatlım benim karnımda arada bir sertleşiyorr kasıklarıma sancı giriyor birkaç saniye sürüp geçiyor sordum doktoruma sancı onlar dedi sonra kontrol yapınca sancı falan çıkmayınca,rahim kasılmaları onlar hazırlık yok dedi ama benim sürekli değil tabiki senin gibi bence doğum yaklaşıyor senin o yüzden o sancılar
haklısın biz normali bekliyoruz. öbür türlüde acaba normal olur muydu diye düşünürdük. ben kendimi sanki sezeryan olacakmış gibi hazırlıyorum
bende hurma yeyim bari ya yiyodum ama çok diil rabbim yardımcımız olsunn
bi avazda kurtuluruz inşallahh takdir ilahi kızlar ya bebğimizin rızkı 2 hafta önce olsaydı 2 hafta önce gelirdi demek ki daha bu dünya da daha rızkı yok zamanı varr bekleyelim ve görelimm :)
kızlar nazelladan heber alanınız varmı? ben sayfaları kontrol ettim ama yazmamış hiçbebeğinde problem var demişlerdi inş bir sıkıntı çıkmamıştır
tsira kaç haftalık yaptı ki dogumunu satı bizlemiydii
benimde kayınvalidem ve annem yanımda oluck 1 hafta fln ablam yakınımda oturuyo görümcem öyle onlar yardımcı olurlar bana oyüzden biraz rahat olurum gibime geliyo eşiminde 5 gün izni var bugün yle diyo ogluşum dogsun artık da onla ilgilenim tatilim de diyo ama gelmiyo :):)
Canım en son msglaştığımızda nazela da bebeği de iyiydi hatta hepinize selamı vardı ama ben bir türlü oğlumdan fırsat bulup giremedim :78:
canım ben 39 haftalıkken yaptım doğumu SAT 15 ocaktı benim :82:
Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah bizler gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?