Şubatta hamile kalanlar buraya..

Amin Tsiraacım..

niye izleyemiyosun ben kafamı dagıtıyrm vakit geçiyo bide iyi oluyoo

öyle bir geçer zaman ki yi izledim agladım oğluşum hemen tepki verdii tekmeledi :)

şimdide korku adası diye bi film başladı onu izliyrm

ayy gördüm bende o filmi izleyemem ben korku filmi sende izleme gerilmemen lazım,bizim bol bol komedi izlememiz gerek geçen gün eyvah eyvah izlerken gülmekten doğurcaktım çok keyif aldım...

:):) eşim geldi zati bugün öglenciydi yıl dönümümüz ya çiçek almış sıpaa onla ilgilenmem lazım şimcik görüşürükk

günaydınnlarrrrrr

kalktım kahvaltımı yaptım,hurmamı sütümü aldım elime size bakayım dedim kimsecikler gelmemiş henüz,sağlıklı güzel bir gün diliyorum herkese...
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygıyla anıyoruz
annem 10 kasımda gelsin ne güzel deyip duruyordu aman annee o gün gelmesin dedim bende

canan beste ikinizde gelmediniz bu sabah doğurmaya mı gittiniz yoksaa?
yalnız mı kaldım ben bekleyen gebeş olarak:26:

kizlar gecmisi okuyamadim bugun geldim eve...kizim pazar sabahi sezaryenle 3200 dogdu...daha genis zamanda gelirim doguranlarin gozu aydin allah anali babali buyutsun bekleyenler tez zamanda saglikla kucaklasinlar yavrularini insallah...

kizlar mide yanmasi sikayeti olan varmi hala? ben gece uyuyamiyorum ya 40 hafta oldu hala var

benim hiç olmadı canım ama herkes gaviscon şurup içiyordu,birde yüksek yastıkta yatmak...biraz önce aklımdan seni geçirdim bugün görmedim hiç doğurdu mu acaba diye??

kizlar gecmisi okuyamadim bugun geldim eve...kizim pazar sabahi sezaryenle 3200 dogdu...daha genis zamanda gelirim doguranlarin gozu aydin allah anali babali buyutsun bekleyenler tez zamanda saglikla kucaklasinlar yavrularini insallah...

canım çok sevindim gözünaydınn...
sancıların vardı nasıl oldu doğumun ani sezeryana aldılar sanırım,bebişin nasıl en kısa zamanda bekliyoruz canım gel bize doğum hikayeni anlat,maşallah bebişine sağlıkla,sevgiyle büyüt canım

canan ve beste artık kesin doğurduğunuzu düşünüyorum hiç gelmediniz,güzel haberlerinizi bekliyorum...

nuraycım, gözün aydın canım. nasıl oldu? Allah analı babalı büyütsün canım. tez zamanda hikayeni dinleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…