benim hiç olmadı canım ama herkes gaviscon şurup içiyordu,birde yüksek yastıkta yatmak...biraz önce aklımdan seni geçirdim bugün görmedim hiç doğurdu mu acaba diye??
nehircim geldim ben...
ama doğuramadan(
gaviscon bugun bi arkadas daha dedi, hiç kullanmadim ama bari alim napim. cuma randevum var bakalim dr ne dicek. hala doguramadim kizim oynuyor çok sukur ama gelmiyor :)
bugun kizimin besigini almaya gittik esimle onu urduk ; yatagini aldik. bi kaç banyo gerekleri aldim. lazim olur diye gogus kalkani aldim. onuda bafo'dan duydum. dutum olcakmi bilmiyorum ama. siz ne alemdesiniz?
merhaba kızlar... malum misafir durumlarından anca girebiliyorum.. şimdi onla dışarı çıktılarda ben de nete bir bakayım dedim. gerçi birazdan ben de yürüyüşe gidicem...
sakinecim.. geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine. bizim hastanede yapıştırma yapıyorlarmış. sen dikişlerinden bahsetmişsin. aynı şey mi yoksa?
nazela yazmadı hiç ama, tsiraa ve joysdan aldığımız haberler doğrultusunda bebekte bir sıkıntı yokmuş.
bu arada joys da doğum yaptı ama hiç yazmadı. umarım onda bir sıkıntı yoktur.
bebişler geldikten sonra kimsecikler olmıycak sanırsam.. ama gerçekten ilk bi kaç ay işimiz zor..nehir şanslı anneanne babaanne bırakmaz biri gider biri gelir..
canan seni bilmiyorum...
kendimi de şöyle tahmin ediyorum. ilk 1 hafta babaanne burda olur sonra da kırkımız çıkana kadar anneanne gelir sanırsam. gerçi bayramdan sona eşiminde 2 hafta izni var.toparlanır gideriz. sonrasına da Allah kerim. bu arada biz daha doğurucaz ama Tsiraanın bebişinin ayı dolcak vallahi...vay tembel bizimoğluşlara ya...
canhay, bebişine sağlıklı ömürler dilerim.o kadar akıcı yazmışsınki doğumu yaşar gibi oldum..
bende ikya ya katılıyorum.bebek bakmak gerçekten zor işmiş.hele benimki gibi gazı varsa..dün gündüz ve gece sürekli gaz çıkarmaya çalışıp ağladı.bir sürü yöntem denedik, damlalar, şuruplar vs.bugün biraz daha iyi gibi.o uyumayınca uyuyamıyorsunuz.sürekli emmek istiyor. geceleri sessizlikte sadece bebişim ve ben oluyoruz.bu paylaşım herşeye değer.ağlamadığı sürece tabii:))
yeni annelere seslenmiştim geçende girin artık nete diye.problemlerimizi birlikte çözelim.neler yememiz veya yemememiz gerek gaz olmaması için.ben ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.herşey gaz yapıyor.
nehir oğluşun gelmekte nazlanıyor mu nr..kilosu da gayet güzel olmuş.hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah.
günaydın arkadaşlar,nasılsınız doğuran var mı aranızda eskisi gibi takip edemiyorum beren su yla ilgileniyorum,çok zormuş çocuk büyütmek emzir yatır sürekli,en rahat dönemmiş hamilelik diyorum,nazeladan haber var mı nasıl gidiyormuş bebeğiyle artık yeni anneler sık sık giremiyor nete,sizleri öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?