merhaba kızlar..
joys tebrik ederim canım. allah analı babalı büyütsün.
nehircim umarım sen de almışsındır kuzunu kucağına...
benim oğluşumda sarılık riski olduğundan her 2 saatte bir kaldırıp emzirmem gerekiyor. aslında huysuz bir bebek değil ama maalesef uykusunu bölüp emzirmek zorunda kalıyoruz.
benim de meme uçlarım acıdı başlarda ama lonsinoh kremden sürdüm bi kaç kez. sonra acı vermeyince sürmedim. tsiraanın dediği gibi memenin tamamını kavraması lazım. ayrıca ablamlar saf zeytinyağını yakıp soğuttuktan sonra sürmüşler. sadece o çare olmuş.
tsiraacım demek işe başlıyorsun ya..izinlerde bitti. benimde 2 hafta gitti izinden. bakıcak kişiyi ayarladın mı?
hastanede kaldığımız dönemde oğluşumda normalin üstünde kilo kaybı olmuş. ondan dolayı emzirip ardından bir ölçü mama verdim. eve gelince de bi kaç kez denedim. ama sonra vermedim. senin dediğin gibi hepsini nerdeyse çıkarıyordu. dün sağlık ocağında tartıldı. gayet iyi kilo alımı var. ama 13 günlük oldu hale göbeği düşmedi. banyo yaptıramıyouz. siliyorum sadece.
herkesten iyi haberler almak dileğiyle...
merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
merhaba herkese
bende 25 ekimde doğum yaptım sütüm başta geldi sonra bir hafta kesildi ben boza ve maltanayı tavsiye ediyorum acaip işe yarıyo ve sac kurutma makinasını gögsünüze tutun bi 5 dk hem gögüs ucu yaralarına ii geliyo hemde sütün inmesine yardımcı oluyo :13::13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?