benim kolostrum hep vardi zaten dogumdan once ama erçek süt dogumdan üç gun sonra geldi. simdide hala var Alaha sukur ama kizim geceleri dymuyor galiba. çunku gunduz uyudugu gibi gece ayni sekilde uyumuyor. o yuzden sadece gece hazir sut veriyorum sonra iki kez falan uyaniyor oda normal.
Gogus uçlarim yara oldu çok aiyor benimde , kan topladi. kremde suruyorum ama hiçbir ise yaramiyor. bugun dutum çok aktigi için kalkan kullanmaya basladim. kalkanin içinde biriken sutu emzirmeden once bieronla veriyorum sonrada gogsumu veriyorum.
masallah canim kiscene allah omur versin...
benimde yaradan dolayi doymuyodu iki gece birer ogunde aptamil verdim doydu 4 saat deliksiz uyudu ama simdi ondanmidir bilmem kakasini yapmadi aksamdan beri o zorlandikca benim icim parcalaniyo:2:
kızlar selamlar... öyle uzun zaman olduki sizlerle görüşmeyeli... maşallah herkes anne olmuş hepinizin gözü aydın, allah evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah.... ben ve oğluşumda iiiz bugün tam 44 günlük olduk, gelişimimiz erken doğmamıza rağmen gayet iii ama uykusuz bir bebişiz gün içerisinde sadece 5-10 dk uyuyoruz geceleri ise bir kez 2 saat uyuyup sonra ayaktayız malesef... buda beni inanılmaz yıpratıyor... çalışmaya başlayınca ne olacak iç bilemiyorum...
süt konusuna gelince benim sütüm hala çok az malesef, sağdığımda 40 cc falan geliyor her iki göğüsten bu nedenle doğumdan beri mama veriyorum kuzucuğuma (aptamil conformil). bide inanlımaz gaz sancısı çekiyoruz saatlerce ıkınıp ağlıyoruz... zinco verdi drumuz ama pek bir işe yaramıyor galiba... şimdilik bizden bu kadar ben ve oğluşum sizleri öpüyoruz....
şekerler geriye doğru bikaç sayfa okudum ama malesef ben 100lü sayfalarda bırakmıştım okumayı okadar çok yazışmışsınızki maşalah... hepinizinin ii olmasına çok sevindim inanın, bende çok acılar çektim günlerce hastanede kaldım (21 gün), üzerine 24 saat normal doğum sancısı çektim 6 cm açılmam oldu, gece druma ulaşılamadığı için boşuna sancı çektirdiler, ertesi sabah drum geldiğinde sezeryan olmam gerektiğini bebeğimin prematüre olduğunu daha fazla acı çekmemesi erektiğini söledi.. üzerine sezeryan oldum... ertesi gün bebişim sarılık oldu (halada tam olarak düzelemedi malesef). tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimle boşanmanın eşiğindeyiz... oof oooff.. henüz bebişe bakacak birini bulamadım 31 aralıkta işe aşlayacağım bakalım nolacak ama görüştüğüm bakıcı adaylarını kıskanıyorumve onlara gıcık oluyorum sanki oğlumu elimden alacaklarmış gibi geliyor... tsiraa valla çok şanslısın annen bakacakmış bebişine ne güzel yaaaaa...
angel canım bebişimin sarılığı en son aın 13 ünde ölçüldü 7 çıkmıştı bilirübin değeri bana göre hala yüksek çükü o dönemde neredeyse 1 aylıktık biz ama kendi drumuza göre odeğer önemli değil çünkü adam tahlil bile istemiyor rengi ii bunundiyor her seferinde. hala göz diplerimiz sarı renkte ama drumuz 3-4 ay sonra düzelir diyor...yani anlayacağın adam beni delirtiyor ama neyapacaksın... sizin değeriniz kaç canım?fototerapi aldınızmı? inşallah bebişlerimiz bir an önce düzelirler ooff oofff..
nehirciğim benim miniğiminde en büyük zevki memede uyumak... beni yalancı emzik niyetine kullanıyor minik sıpahatta süt gelmediği zamanlarda bile memde duruyor yaaaa...işe başlayınca ne olacak bu durum bilemiyorum baya bir zorlanacak galiba..
kizlar kafayi yemek uzereyim emzirmek resmen iskence oldu bana berbat bi halde goguslerim ne yaptiysam duzelmedi hickira hickira agliyorum bebegimide uzuyorum napcam bi akil verin denemedigim yontem kalmadi 20 gundur gecmiyo:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?