saol canim lansinoh falan hic ise yaramadi bende sana iyi gelir umarimnuraycım geçmiş olsun yaa çok zor bir durum benimde kötü yara lansinoh sürüyorum her dakika hele ilk tutuşu işkence offfff annelik çok zormuş ya :)))
inanın saattlerdir emziriyorum hala aç doktor sevgi açlığı indirme kucağından diyor ama eee bizimkide can yanii annem kayınvalidem eşimin kızkardeşi hep beraber bakıyoruz yalnız olsam kafayı yerdim allah herkese yardım etsin inanın sütüm gelse onu doyursa yatsa uyusa iki saat bile uyusa yeter bana razıyım ama malesef oğlum hep açç yatağına yatırıyorum uyanıyor sabır kızlarr
Merhaba arkadaşlar, bende kasım annelerindenim, ayın 1inde sezeryan ile doğum yaptım. Aslında topiği hamileliğimin başından beri takip ediyorum ama yazmak şimdiye kısmet oldu. Göğüs yarasından ben de çok çektim denemediğim şey kalmadı, artık kopma noktasına gelmişti ki bi arkadaşım madecassol kremi tavsiye etti. Lavanta özlü ve süper işe yarıyo, benimkini bir kaç günde toparladı. Fiyatı da uygun eczaneden alabilirsiniz
nell hşgeldin canım. bebeğin ne kadarlık bilmiyorum amacanım ilk dönemlerde sıvı, cıvık ve sarı renkli kaka yapmaları normal canım, kusmada eğer besledikten hemen sonra yatırıyorsan eğer ondan kaynaklı olabilir canım benim oğluşumda da öyle oluyor..hangi aşının ithalinden bahsediyorsun anlamadım canım. genelde rutin aşıları sağlık ocağında yapıyorlar. eğer ateşlenmesin istiyorsanız bebeğinizi aşıya götürmeden önce calpol şurup içirebilirsiniz herhangi bir zararı olmaz özellikle verem aşısı ateş yaptığı için 2. ay aşısına götürmeden calpol içirebilirsiniz.
nehirday, canım benim de sert ve şişti doktor izimin geçmesini isteyip istemediğimi sordu tabii isterim dedim
Dermatix Si Jel die bir krem verdi oradaki dokuları yumuşattı ve şişlik geçti kremden mi zamanlamı olur bilmem ama geçtişimdide izimin geçmesini bekliyorum iki aylık düzenli kullanmam gerekiyormuş birde unutmasam da kullansam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?