canan cığım inan bende özlüyorum kuzumu hemde sadece uyurken değil başkasının kucağındayken bile gözüm üstünde miniğimin... ama yapabileceğim birşey yok malesef ev kredisi ödüyoruz ve ben çalışmak zorundayım. bazen diyorum evi satsak borcu kapatsak bende kuzum büyüyene dek çalışmasam ama onun geleceği için çalışmalıyım bunuda biliyorum ooofff ooofff
bu arada canım anne sütüyle doyuyordur oğlun ancak ane sütünün sindirimi bebeğin bünyesine uygun olduğu ve kolay sindirildiği için 2 - 3 saatte bir zuzuların acıkması doğal, mama daha geç sindirildiği için daha uzun süre tok kalıyorlar.. bu arada hero baby yerine aptamil conformil 1 vermeni tavsiye ederim mama olarak...birde deliği küçük olan yavaş akış biberonlarını bebekler sevmşyor çünkü çekerken yoruluyorlar ama deliği büyük biberonlarda yorulmadan beslendikleri için işlerine geliyor tabi..benim oğluşumda öyle..emziğede alıştıramadım malesef sevmiyor ya almadığım emzik türü kalmadı, silikon, kauçuk, düz, kiraz, damaklı vb. ıııhhh eğer tatlı bir şeye batırırsam 2-3 kezemiyor sonra diliyle atıyor hemen uyanık sıpa
nehirim takma kafana bende başlarda ne kadar çok ağladım bilemezsin hergün ağlıyordum mama verirken şimdi oğluşumun iyiliği için ne gerekiyorsa onu yapmalıyım diye düşünüyorum inan.. hadi bakalım zuzun beğenir inşallah biberonu bizim 7-8 tane biberonumuz oldu chicco, dr browns,nuby, medela, bebedor vb. ama ben genellikle nubyi kullanıyorum üstelik bunun kaşıklı halide var 3. ayın sonunda onu kullanacağız ek besinlerde falan işe yarar heralde.
kızlar birşey soruca size benim gebelikten önce hi göbeğim yoktu şimdi kocamna bir göbeğim varya siz bu konuda ne yaptınız? halbuki oğumdan sonra 9 kkiloya kadar düştüm ama sütüm olsun diye yiyince tatlıları 53 kg kadar çıktım şimdi ama göbeğim 5 aylık gebe gibi kaldı ya ooofff
hiçbir pantolonuma giremiyorum ben