Şubatta hamile kalanlar buraya..

bestene canım ateşimiz fln geçti çok şükür ama huzursuzluğumuz devam ediyor sanırım biraz da gaza bağlı bugün 11:3o gibi işten döndüm 15o e kadar ağladı sonunda paketledim bir güzel taksi çağırdım hastaneye gittik
medical park yakın evime oraya gidelim dedim taksiciye demez olaydım acilden gidiyorum muaynehanelere aldılar önümde 3 randevulu hasta varmış bekleyecekmişim! acil doktorunuz yokmu kontrole gelmedim 3.5 saatti ağlıyor bu çocuk dedim!
çok haklısınız ama rabdevulu hastalar var dedi hemşirenin biri ödeme yaptığım yere geri döndüm paramı iade edin acile geldim ben randevulu hastalardan bahsediyorlar dedim!
görevli hem tamam diyor hemde telefona sarılmış kat görevlilerini arıyor bir yandan da bana çokmu hastası var diye soruyor!
bana vakit kaybettiriyorsunuz işlemi yapın başka bir hastaneye gideceğim diye bağırdım sinirden artık!

son 1 haftada 3 farklı doktor gezdik mecburiyetten hepsi başka bişe söliyo çıldırmak üzereyim parkmedicalden sonra gittiğim doktor da anne sütü ile birlikte mama verme sütün tüm besleyiciliği gidiyor dedi gaz için başka bir ilaç verdi

Nurse Harvey's ben de oğluma günde 4-5 defa birer çay kaşığı kullandım canım ilk zamanlar iyi geldi gibi sonrası yine sıkıntı.
yalnız Nurse Harvey's kapağı açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmeli aklında bulunsun

Canım benim kızım da emzik almadı, pekmezle falan denedik fayda etmedi, pekmez bitince atıyordu direk. En sonunda chicconun tamamen kauçuk emziğini aldım hem de 4 aylık için olanını, bizimkinin ağzı biraz büyük te onu anne memesi sanıp aldı yavrum, denemediysen bir de onu dene istersen. Silikonlar çok sert çünkü.

selam kızlar yarı kırk yaptık oğlumla gezdik 3 gün ama çok soğuk çıkmayacağım birkaç gün zor oluyor soğukta çıkmak yarın sadece doktorumuza gideceğiz kontrol için...
bestecim oğlum uslu bir bebek beni üzmüyor çok şükür ama sütüm yetmediği zaman ağlaması beni üzüyor nasıl mama yaptığımı bilemiyorum elim ayağım karışıyor ağlamalarına hiç dayanamıyor insan yaa bende salak salak herşeye ağlıyorum çok duygusalım bir an önce altı aylık olmasını istiyorum oğlumun ilk aylar çok zormuşşş hamileliğim ve doğumum harikaydı ama bu ilk günler çok zorrr bir daha doğurmam mucize :)))
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum benim mevlüdümde cuma günü bende beklerim kızlar çıkın çıkın gelin

emzik gerçekten çok rahat kızlar ben avent'in 0-3 ay anne ucuna yakın memesini aldım ilkverişte tuttu ve çok memnunum onunla çok rahat uyutuyorum isterseniz deneyin...

geçmiş olsun tsiraacım sorunuz gaz sancısı gibi eğer öyleyse sap diye bir ilaç var özel getirtiyorsun onu deneseniz herkes çok memnun benim kuzenimde onu getirtti almanyadan çok memnun kaldılar onun kızı acayip gazlı resmen inliyor çocuk gazdan...offf büyüsün artık şunlar yaa dertlerini anlatabilsinlerr çabuk isyan etmeye başladım ben :)))

merhaba kızlar..
tsiraacım çok geçmiş olsun canım. umarım çözersiniz gaz sorununu. sen de rezene falan içsen o da iyi gelir. şimdilik nurse harvey bize iyi gelicek mi bilemiyorum. devam edip göreceğiz.
nehircim sen erken başladın. ben de bir an önce büyümesini istemiyor değilim. ama bugünleri de geçirmemiz gerek büyümek için vallahi. sınanıyoruz bence. ama umutsuz değilim. 10 kasım gelir mi derdim hep. geldi geçti. oğluşum 1 aylığı da geçti. demekki o günlerde gelecek. en azından bundan yana umutluyum. sabah nasıl oluyor. akşam nasıl oluyor anlamıyorum vallahi. gerçi eşim yanımdaçok şükür. o işe başlayınca vay halime.
nuraycım süt olsun diye ben hergün rezene anason karşımı çay içiyorum. bol su. bir de bir kase hoşaf. meyve suyu. birde hergün çorbam var muhakkak. başka da bişey yapmıyorum.
kauçuk emziği ben de duymuştum. ama almadım. bende alayım bari. çünkü emzik olmadan ben çok yorulacak gibiyim.
benim oğluşda bugün çok huzursuz. gece nasıl olacak bilmem. Allah yardımcım olsun.
kızlar mevlütleriniz hayırlıs olsun. Dualarla korunsun bebişleriniz inşallah.
sağlıklı kalın.

kızlar selamm
depresyonum biraz geçti gibi ama yine de takıyorum herşeyi
oğluşum eski düzenine geri döndü aşının huzursuzluğu 2 gün sürdü yıkayamadıkta tabi dün bugün yıkadık misler gibi uyudu sürekli uyuyo gece de gündüz de 3 saatte bi kalkıyo emiyo uyuyo kakasını da bugün hiç yapmadı dün bi kere yaptı büyüdüğü içinmiş kaynanam öyle diyo ama ben yine de tedirginim gaz şurbunu veriyorum babuline bitkisel anason yağı nane yapı fln var içinde gazını iyi çıkarıyo ama kakasını yapmadı bakalım bekliyoruz :)
bizde haftaya p.tesi kırklanıcaz salı da mevlüdümüz olucaz Allah izin verirse bende beklerim kızlarr :):)
kızlar ben ne zaman bulgur pilavı kısır fln yesem sütüm kaynıyo akıyo deneyin derim..

canancım sevindim iyi olmana canım. umarım daha iyiye gidersin.
ben depresif durumlardayım bugün. sol göğsümün altında bi kitle çıktı. dün akşam farkettim. hemen kötü seneryolar geldi aklıma. sabah doktora koştum. kötü olmayan bi yağ bezesine benziyor dedi doktor ama ultrastondan sonra anlarız dedi. aciliyetli bir durum değil gibi dedi. 6 ocakta ultrason için gün aldım ancak. ama bütün gün ağladım. oğluşda durmayınca zaten o da ağladı. akşama kadar emdiği ne varsa geri çıkardı. şimdi de 4 saattir uyuyor. kaldırıp emzirmek istiyorum ama kıyamıyorum. akşama kadar öyle perişanladı ki. her geçen gün beni daha perişanlatıyor. napıcam bilemiyorum. gerçi eşim çocuğun bişeyi yok sen abartıyorsun diyor. yoksa bana kalsa bugün kaç kez doktor kapısındaydık.
üşüttüm mü acaba çocuğu diye düşünüyorum. ilaç falan da vermek istemiyorum. bakalım hayırlısı. yarında böyle olursa anlayacağız.
canancım bizimde pazartesi çıkıyor kırkımız. sen benden 1-2 gün önce doğurmamışmıydın. biz doğduğu günü bir diye başlıyoruz. 11 kasımda doğmuştu. 20 aralık 40. gün oluyor. biz de mevlüt yapmak yok da. ben kırkımız çıktıktan sonra bi kaç kişiyle dua okutucam.
biz de durumlar böyle. bi atlatsaydık şu günleri. ne zaman düzen girer bilmem uykusu. gerçi hiç de iyi olmayan bi uyku düzeni var. akşama kadar uyumayan akşam 7 den sonra uyumaya başlayan bi düzen.
bu bitkisel şurup nurse harveyin bi yan etkisi var mı acaba. bileniniz var mı? çünkü bugün onu verdikten sonra ağız dolusu kustu yavrum.
sağlıkla kalın.

kizlar sukur mevlutumuzu yaptik dun... bugunde kirkimiz cikti...kizimda bende kirklandik
simdilik bi sorunumuz yok gazdan baska bide kakasini iki gunde bir yapiyo ama normalmis...gaz icin zinco kullaniyoruz bide elma yagi ama bulursam bandrollu ispirto alicam onla ayagina masaj yapmak cok iyi geliyomus pit pit cikariyomus hemen...bakalim buyuk marketlerde vardir heralde...
hala goguslerim gecmedi kizlar silikon gogus ucu kullaniyodum onla biraz rahatladim ama gece kizimi emzirmek icin kalktim cocugun azini kanlar icinde gordum uyku falan kalmadi gogsumden sut akar gibi kan akiyodu emziremedim oyle nasil mama yaptim bilmiom kizim agliyo acliktan ben agliyom:84::84:sabahtan beri bi sorunumuz yok ama kanama gibi...
bide kizlar ben adet oldum.. zaten dogumdan beri hic kesilmemisti kanamam damla damlada olsa geliyodu.ama iki gundur cok yogun bildigin adet kanamasi yasiyorum..sizlerde varmi bisiler...ben galiba her ay olucam adet kimisi aylarca olmuyomus bunye meselesi demekki...
ay simdilik bu kadar kizlar gorusuruz kendinize iyi bakin sutunuzle kalin

nuraycım kırkınızda mevlüdünüzde hayırlı olsun canım. darısı bize bakalım. canım ya göğüslerin inşallah yakın zamanda düzelir. aynı senin yaşadıklarını arkadaşım da anlattı. onunkilerde öyle olmuş. çok geçmiş olsun.
ben de kanamadan çok pembe kahverengi akıntı şeklinde devam eden akıntılar var. arasıra damla damla kan geliyor. ama adet olmadım daha. aslında olmak isterim. ben adet olmayı seven biriyim zaten. kendime geldiğimi hissediyorum çünkü.
benim ufaklığa emziği alıştıramadım dün de chicconun kauçuk emziğini aldım ama o da işe yaramadı. ağzında büyütüyor yavrucak. nasıl alıştırcam bilemiyorum. ama bir kişi kadar faydası varmış. ondan dolayı alıştırmak istiyorum. yalnız napıcam çünkü.
sağlıkla kalın kızlar..

İyi geceler arkadaşlar, dün gece kolik sancımız tavan yaptı, sabah 5.30'a kadar çığlık çığlığa ağladı kızım, ama bende de gaz vardı sanırım benden aldı yavrum O ağladıkça ben de ağladım, onun dudaklarını büze büze ağlamasına, acı çektiğini görmeye dayanamıyorum. Kızımın ağlamasını bir tek saç kurutma makinası dindirdi valla. Şimdi bi sitede 1 saatlik saç kurutma makinası sesi indirdim valla yoksa elektrik faturasına yetişemicez. İsteyen olursa linkini verebilirim, işe yarıyo tavsiye ederim

Canım vazgeçme sakın, benimki de hala çok çok istekli almıyo ama zorla da olsa veriyorum kauçuğu, hatta akşamüstü 2 saat kadar emdi, nasıl mutlu oldum anlatamam

Bestecim tesekkur ederim canim...bende wee almistim emzik bulunsun diye ilk zamanlar rahat kullandik yenisini actim ayni meme ama atiyo eskisini aliyo ne anliyosa:26:eskiyide kullanmak istemiyom kaynatmaktan yamulmus zaten bi emzigi bir aydan fazla kullanmayin diyolar..yolladim simdi kocisi chicco kaucuk al diye bakalim alir onu insallah gercekten cok ise yariyo cunku:97:

ah ah nerde o eski gunler...topik hep tepelerdeydi simdi dogurdu herkes bebislerden firsat bulup giremiyoz bile gerci ben gene hep online
kizlar okuyup cikmayin arada yazin merak ediyoruz hepinizi:94:

slm kızlar bendeki son durumları anlatıyım size malum çok sık giremiyoruz,beren su çok uykulu bir bebek değil,gaz sancımız devam ediyor,emzik tutturamıyorum,biberon aldıramıyorum,sol göğsümde iltihap toplamış sancılanıyor,ayrıca aynı göğsümün ucunun alt tarafı açılmış resmen,göğsümle kavga ede ede yaptı sanırım çünkü ağzının içinde hep pamukçuk oluştu oda ağrı yapıyor,emzirmek işkence oldu bana ama gösümü boşaltması lazım yoksa ameliyata kadar gidiyomuş Allah korusndurumum bu akşam babamız gelince 1-2saat rahatlıyorum bugünde siteye girip kafamı dağıtayım istedim iyi geldi bana:)
biden böyle...

özgecim avatardaki senin kızın dimi.çok tatlı ya. Allah nazarlardan saklasın. memeyle kavga etme olayı bende de var. allah yardımcımız olsun canım. senin annenler falan gittiler sanırsam.yalnız mı kaldın? pazartesiden sonra ben de yalnızım. eşim işe başlıyor.
nuraycım haklısın canım. bebişler geldi. sayfalar geç ilerliyor. yazan pek olmuyor. ama bence deneyimlerimizden yararlanalım derim.
kızlar ayrıca, ben bi başka yerde konu açtım ama size de sorayım. isme göre bebek ninnilerinin olduğu bir site vardı. kapanmış sanırsam ulaşılamıyor. Arda nın ismine göre ninni arıyorum. daha önce bu siteden bu isimde ninni indiren birisini biliyorsanız bana yardımcı olur musunuz? bana gönderebilmek konusunda. çok hoş bir ninni. görümcemin kızı ancak onunla uyuyabiliyor. elimde doruk ve öyküye göre ninniler var. ama kendi oğluşumun adında yok.
benim oğlum 2 gündür iyi. en azından hasta olmadığına kanaatim var. evhamım azaldı. umarım daha iyiye gidicez.
sağlıkla kalın kızlar.

selam herkeseee

bizde mevlütümüzü yaptık çok şükür,yarı kırk gezmelerine gidiyoruz...oğluşumla birbirimize alıştık artık yavaş yavaş dilinden anlamaya başladım demekki zamana ihtiyac var bu süreçte ilk günler bir kaos oluyor...şimdi uykudan uyandık o uyuyunca bende uyuyorum hemen...
herkesin iyi olmasına sevindim benim oğlumda avent'in memesini ilk günden beri cuk cuk emiyor :)))
uyuturken falan çok rahat oluyor...kızlar sizin facebook hesabınız yok mu oradan görelim birbirimizi hem bebeklerimizi...

arkadaslar emzik sikintiis çekenlere tavsiyem;

kesinlikle premature bebekler için olan silikon emzik alin. hemen tutuyorlar. birde emzigi tuttururken asagi dogru bastirin silikon kismi bebegin damagina degsin. damagina dokununca çok kolay tutuyor insaallah.

bana bunu tavsiye etti gorumcem ve eltim. çok rahat ediyorum valla. dogduktan sonra uçuncu gunu verdim tutuyor çok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…