slm kızlar epeydir giremiyorum beren su hiç uyumuyor kucağa alıştı kucağımızda uyuyor sadece,birde çok gaz sancısı var çılgınlar gibi bağırıp ağlıyor zinco veriyorum elma yağıyla masaj yapıyorum faydası yok o yüzden girmiyorum btün gün kızımla ilgileniyorum,birde emzik tutturamadım napabiliirm fikri olan var mı acaba?
nuraycım kırkınızda mevlüdünüzde hayırlı olsun canım. darısı bize bakalım. canım ya göğüslerin inşallah yakın zamanda düzelir. aynı senin yaşadıklarını arkadaşım da anlattı. onunkilerde öyle olmuş. çok geçmiş olsun.
ben de kanamadan çok pembe kahverengi akıntı şeklinde devam eden akıntılar var. arasıra damla damla kan geliyor. ama adet olmadım daha. aslında olmak isterim. ben adet olmayı seven biriyim zaten. kendime geldiğimi hissediyorum çünkü.
benim ufaklığa emziği alıştıramadım dün de chicconun kauçuk emziğini aldım ama o da işe yaramadı. ağzında büyütüyor yavrucak. nasıl alıştırcam bilemiyorum. ama bir kişi kadar faydası varmış. ondan dolayı alıştırmak istiyorum. yalnız napıcam çünkü.
sağlıkla kalın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?