- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
ben almadım pompa çünkü sütüm sağacak kadar çok değil diye ama kimiside sağmak sütü çoğaltır diyor hem o kadar para verip işime yaramamasıda vardı ama bunu alabilirim fiyatı ne kadar tatlım ??
canım benim sütümde sağacaak kadar çok değil ama işe başladığımdan mecburen sağmaya çalışıyorum tüm gün tek göğsümü veriyorum diğerini sağayım diye ama henüz 60 cc yi biraz geçebildik
pompayı sıkı bir pazarlık sonunda 30 liraya aldım canımMESELA BURADA 33.90
ben mama vermedim kızıma ama sütüm sagacak kadar da cok degil .sizler sagıyosunuz galiba ne guzel.
bu arada nazela ile en son geçtiğimiz salı konuştuk, henüz içine sinen bir bakıcı bulamamış - emre bebek nerdeyse hiç uyumuyormuş - ve sütü azmış tüm bunlara rağmen ne kadar iyi olunursa o kadar iyiydi...
önümüzdeki pazartesi işe başlayacakmış artık sık sık yazar sanıyorum..
bendede ayni pompadan var gayet memnunum ama acidan sagamiyorumki goguslerim duzelmiyo duzelmiyo duzelmiyooooooooooooohala kopcak gibi delircem ilaca verdigim parayla en iyisinden elektrikli pompa alirdim valla bu gidisle en fazla bi ay daha emziririm gibi geliyo dayanamiyorum cunku allah sonumu hayir etsin:84: herkes gecer sabret diyo ama yasamayan bu acinin nasi bisey oldugunu bilmiyo:95:
sut icinse herseyi denedim(bulgur,helva,ayva kom.,kayisi) ama tek sut yapan sey bira ben gecen gece bi tane light bira ictim ilk defa sutumun fiskirdigini gordum tabi size kalmis doktora sordum haftada bi tane icebilirsin ama light dedi denemek isteyen olursa diye soyluyorum
**kızlar burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum ben..burun damlası verdi dr.damlatıp pompayla çekiyorum ama nafile gece hep tıkanık.bu yüzden çok sık uyanıyor hep huzursuz..buhar makinası alan veya kullanan var mı alsak mı acaba?? yazarsanız sevinirim..
nuraycım lıght bira yerine maltana neden içmiyorsun (alkolsüz bira) hem istediğin kadar içebilirsin içeriği aynı benimde sütümü çoğaltı birde ısırgan çoğalttı onun haricinde hiçbirşey çoğaltmadı...daha önce ayrıntılı yazmıştım maltanayı kesinlikle deneyin ananaslısı süper bimde satılıyor hatta eşim almaya gitti şimdi bana birde pompa alacak elektirikli almışken en iyisini al dedi annem benim hediyem olsun dedi çok şanslı oğlum ananesinden babannesinden :))) gitti bakalım eşim almaya biz gidicektik alışveriş merkezine ama rüzgar uyudu şimdi uyandı gidemedik...sağıcam bende bundan sonra sütlerimi aslında meme ucları yara olanlarada çok iyimiş elektrikli pompa birde bepanten krem kullanmış arkadaşım açık bırakmış göğüslerini emzirmeden öncede ılık suyla yıkamış çok kısa sürede iyileşmiş dene istersen nuraycım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?