bu ek gıda olayı hakkaten zor yaaa.evet ilk 6 anne sutuyse neden baslıyorlar 4 aylıkkeenn
pitos masallah kuzuna..
son ayda ne kadar aldı???
sadece anne sutu mu alıyor bizimki bu ay 2-3 arasında 700 almıs bana az gelmıstı...
pasta guzel olur yaslarına gırınce kesrız artıkkk
3 kasım bızımkı daha 6 gunumuz varrr
dr.umuz demir damlası verdi..2 yaşına kadar günde 8 damla verilecekmiş.başlayanınız var mı?
*nehircim geçenlerde hava güzeldi.arabasına koyup teleferiğin altındaki çay bahçesine götürdük urası.emzirme yeri yok ama 1 saat oturduk..güzeldi.hava aldık hep birlikte.havanın güzel olduğu bir gün gidebiliriz.oğluşlar tanışsın bakalım..bizim ev jeotermalli ama pencerelerimiz aliminyum.bide çok esiyor burası.sizin evdeki jeo.ısısı yok bizde.ama buna da şükür.ev sahibi döşetmesydi yanmıştık..
kızlar diş kayıcıyı vermeye başladınız mı
bende elmayı veriyrm emiyo baya çekince ağlıyo dişlerinden dolayı diye düşündm diş kaşıyı tuttum ağzına da soğuk verin diyo o zmn da hasta olmaz mı yaa !
merhaba kızlar hafta sonu kimsecikler yok galiba.
benım kızımında damak agrıları arttı 2 gundur agrı kesici veriyorum deli aglıyor içince de rahatladı.ne zor ya gaz gecti ne guzeldi simdi de diş olayı baslayacakkkk.
hayat daha dogustan zor.masumcuklar hep aglıcaklarmı???
Ne kullanıyorsun canım ağrı için? Bize de lazım olacak eninde sonunda? Bir de damağının ağrıdığını nasıl anladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?