sarımsaklı yogurt için erken degil mi canım yaaa.ben doktorumuza sorucam bu hafta sonu bakalım.ama ebeler kilo alımı iyi ilk 6 ay sadece anne sutu demıslerdi gecen ay.
ya öyle kaseyle vermedim cnm bi iki lokma biz yiyoduk masaya atılıyodu aldım kucagıma küçücük ekmeği batırdım yogurda verdim ağzına çok hoşuna gitti 2-3 defa verdim çorbaları da öyle kaşıkla bi iki kaşık veriyorum taddırıyorum şimdiden ama boğazlı olucak gibi :):)
selam kızlar....
nehircim tebrik ediyorum canım seni gezme konusunda. ben de bi problem var sanırsam. ya da hava kötü üşütücem diye korkum var.daha tek başıma oğluşla bi yere gitmedim. eşim gelince anca gidiyoruz.bugün akşam bi şansımı daha deneyeyim abimlere gideyim bakalım.
hafta sonuda avm ye gitmeyi düşünüyorum.
kilo konusunda ben de hiç bir çaba sarfetmedim. ama emzirdikçe enerji harcadım sanırsam. ama göbeğime çare arıyorum. haftaya elektro terapiye gidicem.
canancım süpersin vallahi. bizimde evde kaçırılmayacak ev yapımı pekmez var. bitmeden oğluşum da faydalansın dedim. parmağımın ucuyla verdim bi kaç kez. ama bugün devamını istedi. ağladı. ondan dolayı bi daha vermiycem. tatlıyla başlamış oldum ama bundan sonra sebze çorbası vericem ya da yoğurt.
nellcim maşallah kuzuna. bence kilosu gayet iyi.artık hareketlenmeye başladılar canım..
dikkate edin kızlar kendinize...
ben normalde de çok gezen biriyim belki ondandır bestecim...bu arada bencede bir daha pekmez verme anne sütünü bile beğenmeyebilir sonrasında allah korusun doktorumda çorba ile başlama taraftarı ne zaman başlayacaksınız ek gıdaya bizim doktor 4,5ay diyor çok erken geldi bana karar veremedim ne dersiniz?
nehir çıkmış sanırım.size dün başıma geleni anlatayım..ben artık bebeğinin küvetine düşmüş bi anneyim:) şaka gibi dün annemle urası yıkdıktan sonra giydirirken bizimki herzamanki gibi çığlık çığlığa ağlamaya başladı.yağını almayı unutmuşuz.hızla almaya giderken.......ayağım takıldı ve kendimi küvetin içinde buldumüstelik küvet kirli su doluydu ve devrildi yetmedi kovasında kalan suda döküldü.bu arada kolum ve bacağım acayip acıdı..annem elinde çıplak ve tabii ağlayan bebek kakakaldı:18:.yaa neymiş bebek ağlayınca telaş yapmayacakmışsın..
Nehircim 6 ay bitmeden kesinlikle ek besine başlatmıyor bizim doktor.
Bu arada diş olduğunu zannetmiyorum nazelacım, çünkü köpek dişinin yerinde o beyazlık, neyse yarın anlaşılacak artık.
Bu arada canım acaip sıkıldı kızlar, eşimin karaciğer değerleri çooookkk kötüüü, alt diye bi değer varmış max. 42 olması gerekirken 136 çıktı, doktor bu değer 20-30 senedir alkol kullananlarda veya sarılık hastalarında görülür demiş, sebebi araştırılacak işte, trigliserid değerleri zaten olması gerekenin hep 2-3 katı, ilacla normale dönüyordu şimdi de bu enzimler çıktı. Sabahtan beri ağlıyorum, Allahım kızımla bana bağışlasın onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?