Şubatta hamile kalanlar buraya..

canım gecmısss olsun.kısa zamanda ıylesir insallah

selam kızlar...
evettt bu da başladı.. diş çıkarma eylemleri. daha dün doğdu doğacak derken şimdi de diş çıkarma, ardından ek gıdaya geçiş, sonra emekleme, yürüme.."anne" dedi diycez. hergün yeni bir heyecan ne güzel ya...

vallahi bizim oğlanda sürekli elini emiyor. oyuncağını verince ağzına götürüyor. kaşıyıcıyı tam tutamıyor ama biz destek verince ağzına götürüyor. diş çıkarma eylemleri mi bunlar bilemiyorum. ama bi ağladımı ben de bazen susturamıyorum. bir de bizim oğluş da misafirliğe gitme fobisi var. nereye gidersek gidelim basıyor yaygarayı. sonra susturana aşkolsun. o ağlayacak diye bi yere de gitmek istemiyorum vallahi.

elifcim emreye çok geçmiş olsun canım. daha önce de pitos da söylemişti. bazen bilmemek daha iyi. sen doktor olunca çok irdeliyorsun. bak bizler öyle değiliz. bebektir deyip geçiyoruz. ha çok büyük sıkıntılar yaşamadık ama. umarım emre çabuk iyileşir canım.

fahriyecim, ev okul arasında mekik dokuyarak geçecek bütün vaktin vallahi. ama yine de bizden şanslısın.Allah kolaylık versin canım.

benden bu kadar. kolay gelsin hepinize.

nazela, geçmiş olsun, onlar ağladı mı bizim de bütün enerjimiz gidiyor, bizde öyle birkaç gün yaşamıştık.inş.bir daha olmaz.ben damak ağrısına takıldım..ilk dişleri altta çıkmayacak mı?hatta annem geçende parmağımı sürdüm kabarmış dedi.

beste aldığı korseden memnun musun? nbb demiştin demi? ben nette baktım belden dize kadar nerdeyse ondan mı..rahat mı bilemedim..bende sadece göbek sorunu var.

slm kızlarrr
nazela çok geçmiş olsunn inşallah kötü bişi yoktur çok evhamlısın ya dr.olmakta çok iyi diilmiş demek kii
oktayımız çok şükür iyi herşeyimiz düzenli uykumuz ( nehir sayesinde :) ) yemeğimiz kakamız :) babamızla aramız çok iyi hatta hep ona kahkaha atıyo ne bana ne de başkasına bi tek babasına kahkaha atıyo bende birazcık kıskanıyorum sanırım :)
istanbul da hava çoook soguk evden dışarı çıkmıyoruz bunaldık iyice bu hafta ısıncakmış hava ama hla çok soguk ve salgın bi şekilde grip var herkes hasta ev gezmeside yapamıyoruz oyüzden evimizde oturuyoruz paşa paşa ..
otri bebe aldım burun temizleyici ama oktay pek sevmedi her temizlemeye çalıştıgımda ağlamaya başlıyo boşuna aldım gibi :S

Son düzenleme:
Beste, elif, canan çok haklısınız bazen herşeyi bilmek iii olmuyor malesef. ben okuldaykende böyleydim her gördüğümüz hastalığın bi belirtisini mutlaka kendimde bulurdum taki başka bir hastalığı öğrenene kadar ooff off...şimdide kuzucuğum bundan nasibini alıyor ya... inşallah iiidir oğlum bu lanet hastalığı ona yakıştırdığım için kendimden utanıyorum ama elimde değil işte... üzüntüden bütün sütüm çekildi yine mamaya döndük.

emre ise bütün olan bitenden habersiz her geçen gün daha şebek bir hal alıyor kuvvetole muhtemel hafta sonu büyüme atağındaydı da okadar çile çektik çünkü dün bütün gün şekilli baloncuklar yapmış tükürüğünden resmen onlarla oyun oynuyor bir balon yapıor bir ağzına geri çekiyor tükürüğünü... üstüne birde sesli çığlıklar eklendi resmen bizimle sohbet ediyor miniğim.

izmittede hava çok soğuk burada ev gezmesine gidecek birileri de olmadığı için bizde eve hapsolmuş durumdayız emrenin gittiği gördğü tek yer hastane oldu malesef yaz gelsede dışarı atsak kendimizi...

canancım emreninde en sinir olduğu şey otri bebe daha elimde gördüğü an ağlamaya başlıyor valla ama kaçışı yok.. üstelik ben tam burnunu aspire ederken oda hortumundan tutup bana engel oluyor... ve nedense anlamadım onunla bile burnundan tek damla mümük çıkmıyor ya...

elifcim, korseyi 2-3 haftadır kullanıyorum. evet nette olan belden dize kadar. aslında korse gibi değil. sıkı bir tayt gibi. benim de sadece göbeğim var. ama tek bel korsesinde etler sağdan soldan çıkınca sinir oluyordum. bu hepsini toplamış oluyor. bunu giyinince göbeğim yokmuş gibi düz bir hal alıyor. aslında kadın doğum doktoru bana pentinin "paçalı korse çorap" olanını önerdi. o da dokuması korse gibi olmayan bir türmüş. ben buralarda bulamadım. eşim de baktı bulamadı.alışveriş merkezlerine gidene kadar geç kalırım diye uğraşmadım açıkçası. çıkarınca hala göbeğim var ama. olacak o kadar sanırsam. hala regl olmadım çünkü.

kızlar burda da hava soğuk ama artık alışsın diye de biraz çıkarmak istiyorum. ama benim oğlan hem dışarı çıkınca hemde ev gezmesine gidince basıyor yaygarayı. babası gibi ev kuşu olacak sanırsam.
elini hala emiyor ve tam istediği kadar sokamayınca sinirleniyor. emzik denedim tekrar ama almadı yine.
büyüyor ama beni de çokkk yorarak büyüyor. off offff....

bestecim emrede emzik almıyordu öyleki en az 10 çeşit emzik alıp denedim şimdiye dek. taki nuby nin anne göğsü gibi olan doğal form yassı emziğini alana dek onu biraz almaya başladsı özellikle ben işteyken annem uyuturken veriyor. emzik anne göğsü gibi sünüyor ve uzuyor başıda aynı meme gibi yassı olunca aldı emre dene derim çok rahatlıkmış emzik olayı...

konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum

nazela okyanus suyu da sıkıyo musun ben önce okyanus suyunu sıkıyorum sonra çekiyrm çıkıyo baya, henüz anlayamıyo ama gözlerini açıyo kocaman sonra basıyo yaygarayı sıpammm :)
oktay da tutmuyo emziği artık bıraktım ugraşmıyorum ellerini emiyo sürekli salyası akıyo sürekli ..

üzüntüden bütün sütüm çekildi yine mamaya döndük.

canım yaaa.uzme kendını bak ne guzel bebegın var.umarım en kısa zamanda sutun olur yıne.cok uzuluyorum sen boyle anlatınca.

sen basak burcu falan mısın yoksa??boyle pınpırıksın.ne kadar takarsan o kadar senı buluyor.rahat ve gamsız olcaksın ozaman ıyı oluyorrr.gercı bazı seyler soylemekle olmuyor ama.

benımkı de yanımda ellerini yıyecek...ben yazı yazıyorum yaa benle ilgilensın istiyor.konussun ilgilensın butun gun boyleyizzz.neyse ben ilgileniyim bebişimlee

merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...

hamilelikte olur canım oyle agrılar.kanaman yoksa cok onemlidegildir sanırım bı dogum doktoruna danıs telefon et istersen.biz gecen yılın subat hamillesiydikk.simdi bebillerimiz oldu.sagsalım kavusursun umarım bebegıne

evet canım yazdıktan sonra farkettim:)))
rabbim uzun ömür versin bebişlerinize...

canan okyanus suyu olarak ne kullanıyosun canım ben tonimer baby kullanıyorum ama çekince geriye sıktığım sprey geliyor ya...

fahriyeciğim haklısın ama elimde değil rahat olmayı hayatım boyunca beceremedim ben başak değil boğa burcuyum aslında ama galiba kişilik meselesi...

selam kızlar..
topiği yeni yerinde bulmak ne kadar da zor oluyor.2 sayfaya düşmüşüz...
umarım herkes iyidir...
bizde iyiyiz.. oğluşum annesine acımaya başladı sanırsam. maşallahı var..üzmüyor 2 gündür beni. ama yine de bel ve sırt ağrılarından dolayı acayip mutsuzum. yapıştı resmen bana bu ağrılar.

sabah doktorum programında bebek beslenmesi vardı. başını kaçırdım ama yine de yarısını izleyebildim. çok güzel konuşuyorlardı. hatta yurtdışında çölyak hastalığına karşı tahıllı gıdalara 5. ayda başlanması gerektiği yönünde çalışmalar olduğunu söylediler. ben zaten sebze çorbası ile 5. ayı tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyordum. nette tekrarı olabilir izleyin derim arkadaşlar..

baby fizz i kullanıyorum evet çekince su geliyo ama mümükleri de çıkıyo :)
evet beste abla bende tv de gördüm hatta siteye girmeden baktım da bulamadım daha koymamışlar heralde yarın koyarlar .. senin oğluş eve alıştı iyicene desene ama büyüyolar çok şükür dogdu dogacak derken 4 ay oldu maşallahh ben şimdiden bişiler vermeye başladım ağzına geçen sarımsaklı yogurt yedirdim bi yedi ki tabi çok fazla diil azıcık ekmeğe batırıp verdim agzına çok hoşuna gitti artık farklı tatlar istiyo sanırım ...
nehir yine gitmiştir gezmeleree :)

arkadaşlar benimde ikinci bebeğim geliyor 5 hafta oldu dün dr mu bulamadım yarın gidip bakıcam ben kan pıhtılaşma hastasıyım iğne yapılmak zorunda hergün... çok zor ouluyor.

bende 6 haftalık hamıleyım ıkı tane dusuk yasadım senınle aynı durumdayız kan pıhtılasması bende de var ılac ve ıgne kullanıyorum

sarımsaklı yogurt için erken degil mi canım yaaa.ben doktorumuza sorucam bu hafta sonu bakalım.ama ebeler kilo alımı iyi ilk 6 ay sadece anne sutu demıslerdi gecen ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…