- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
slm kızlar;
gözyaşları ve mızırtılarla dolu uykusuz geçen bir hafta sonunu atlattık çok şükür. emreninde sanırım diş etleri ağrıyor veya huysuzluğu üzerinde hafta sonu kabus gibiydi. hiçbirşey çocuğu mutlu etmeye yetmedi ya... ağrı kesici şurup da işe yaramadı valla... kızlar ben o kocaman soğutulan diş kaşıyıcılardan aldım ancak emre onun tamamını ağzına sokamadığı için çok ağladı huysuzlandı, bunun üzerine bende silikon küçük bişi aldım onunla çok mutlu şimdi ağzına girebiliyor tamamı neredeyseve hafif olduğu için taşıyabiliyor. ama yinede ağzına sokmaktan en keyif aldığı nesne bizim parmaklarımız...
demir damlasını banada 9 damla dedi sağlık ocağındaki ebe ama drmuz 6.aydan sonra başlarız dedi bende o nedenle vermedim henüz.
kızlar yapılan testimiz riskli sınırlar arasında çıktığı için kistik fibrozisten şüpheleniliyor allah korusun.. günlerdir ağlıyorum inşallah oğlum sağlıklıdır diye... ne olur sizde dualarınızı esirgemeyin bizden...
ben suyu mecburen veriyorum 15 cc kadar reflüsü için kullandığımız ilacı anne sütünün içinde verince içmiyor sıpa... ama onun dışında su vermiyorum hiç kızlar...bu arada hafta sonu emmeyide reddetti sadece kucağımda oda oda gezerek ve zıplayarak emzirebildim kollarım koptu tabi...inşallah bbir daha böle olmaz
nazela, geçmiş olsun, onlar ağladı mı bizim de bütün enerjimiz gidiyor, bizde öyle birkaç gün yaşamıştık.inş.bir daha olmaz.ben damak ağrısına takıldım..ilk dişleri altta çıkmayacak mı?hatta annem geçende parmağımı sürdüm kabarmış dedi.
beste aldığı korseden memnun musun? nbb demiştin demi? ben nette baktım belden dize kadar nerdeyse ondan mı..rahat mı bilemedim..bende sadece göbek sorunu var.
kızlar burda da hava soğuk ama artık alışsın diye de biraz çıkarmak istiyorum. ama benim oğlan hem dışarı çıkınca hemde ev gezmesine gidince basıyor yaygarayı. babası gibi ev kuşu olacak sanırsam.
elini hala emiyor ve tam istediği kadar sokamayınca sinirleniyor. emzik denedim tekrar ama almadı yine.
büyüyor ama beni de çokkk yorarak büyüyor. off offff....
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
evet canım yazdıktan sonra farkettim:)))hamilelikte olur canım oyle agrılar.kanaman yoksa cok onemlidegildir sanırım bı dogum doktoruna danıs telefon et istersen.biz gecen yılın subat hamillesiydikk.simdi bebillerimiz oldu.sagsalım kavusursun umarım bebegıne
arkadaşlar benimde ikinci bebeğim geliyor 5 hafta oldu dün dr mu bulamadım yarın gidip bakıcam ben kan pıhtılaşma hastasıyım iğne yapılmak zorunda hergün... çok zor ouluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?