nehircim rüzgara çok geçmiş olsun ama keşke kremi kallansaydın canım cilt üzerin sürülen kortizon içerikli merhemlerden minnoş çok etkilenmez üstelik yarasıda çabucak geçer böylece sıkıntı çekmemiş olursunuz tatlım. bepanten genellikle daha basit yaralar içindir.
ne olacak nasıl olacak bakalım bu ek gıda olayıı.diger topiclere baktımda.bizde yakında baslarız sanırımmmm
slm kızlar döktürmüşsünüzz :)
nehir bizim oğluşta da var o kulağının yanı pütürleşiyo kızarıyo bazen bogazında da oluyo dgordugu zamanda vardı daha çoktu ama bi gün kızarıyo bi gün geçiyo dr.prednol diye bi krem verdi o iyi geliyo tavsiye ederim dün mesela kızarıktı onu sürdüm bugün hiç bişi yok hücreleri yenileniyo oyüzden böyle oluyo demişti dr.bana ilk zamanlar çok takıyodum ama artık takmıyorum çok önemli bişi olsa tahlil fln isterdi demek ki diil ...
pitos çok güldüm sana yaa :):) ağladıkları zaman elimiz ayağımız birbirine giriyo dimiii :S
bende banyodan sonra yağlayamıyorum hem ağlıyo hem üşücek diye korkuyorum banyo boyunca hiç sorunumuz yok ağlamıyo banyodan sonra ağlıyo çıkmak istemiyo sanırımm sıpacıkk :)
nazela içmesinler cnm sigara çocugun yanında camda mutfakta fln içsinler benim eşim öyle yapıyo bazn evde hiç içmiyo bile gerçi koca koca insanlara laf anlatamazsın onların düşünmesi gerek :S
benim oğluş iyi çok şükür geceleri bazen çok güzel uyuyo bazen her saat başı kalkıyo belli olmuyo yani bende en güzel ayağımda sallayarak uyutuyorum hem herkes öyle uyuytabiliyo babannesi fln benim işim olunca mamayı da bırakıyrm iyi oluyo
bu arada kızlar bende iki kez kakasında kırmızı sümük gibi bişi gördüm sizden de duymuştum ya anneme de gösterdim korkma dedi kan fln diil içini temizliyo işte dedi onu biraz evham yaptım ama tetikteyim bi daha olursa gidicem dr.a ...
slm kızlar döktürmüşsünüzz :)
nehir bizim oğluşta da var o kulağının yanı pütürleşiyo kızarıyo bazen bogazında da oluyo dgordugu zamanda vardı daha çoktu ama bi gün kızarıyo bi gün geçiyo dr.prednol diye bi krem verdi o iyi geliyo tavsiye ederim dün mesela kızarıktı onu sürdüm bugün hiç bişi yok hücreleri yenileniyo oyüzden böyle oluyo demişti dr.bana ilk zamanlar çok takıyodum ama artık takmıyorum çok önemli bişi olsa tahlil fln isterdi demek ki diil ...
pitos çok güldüm sana yaa :):) ağladıkları zaman elimiz ayağımız birbirine giriyo dimiii :S
bende banyodan sonra yağlayamıyorum hem ağlıyo hem üşücek diye korkuyorum banyo boyunca hiç sorunumuz yok ağlamıyo banyodan sonra ağlıyo çıkmak istemiyo sanırımm sıpacıkk :)
nazela içmesinler cnm sigara çocugun yanında camda mutfakta fln içsinler benim eşim öyle yapıyo bazn evde hiç içmiyo bile gerçi koca koca insanlara laf anlatamazsın onların düşünmesi gerek :S
benim oğluş iyi çok şükür geceleri bazen çok güzel uyuyo bazen her saat başı kalkıyo belli olmuyo yani bende en güzel ayağımda sallayarak uyutuyorum hem herkes öyle uyuytabiliyo babannesi fln benim işim olunca mamayı da bırakıyrm iyi oluyo
bu arada kızlar bende iki kez kakasında kırmızı sümük gibi bişi gördüm sizden de duymuştum ya anneme de gösterdim korkma dedi kan fln diil içini temizliyo işte dedi onu biraz evham yaptım ama tetikteyim bi daha olursa gidicem dr.a ...
ya ben az a olsa da başla taraftarıyım martın 10 ununda 4.ayımız bitecek yogurt mayalayıp yedirmeye başlıcam bende günde bi kere mesala küçük bi kase yogurt yedirim diyorum bi hafta öyle yaparım sonraki hafta çorbalara geçerim sonra öğününü arttırırım diye düşünüyorum dogru mu düşünüyorum bilmiyorum dr.a gidince sorucam bakalım ..
ıyı olur aslında.ben emmeyi bırakırmı diye cok korkuyorum.
senle aramız 1 hafta sanırım bızı kızda dun doldurdu 4.ayı
benim oğluş emerken uyuya kalıyo meme düşüyo agzından yatıyrm yerine 1 saat sonra yine kalkıyo sanırım uyuya kaldığı için tam karnını doyuramıyo o yüzden hemen uyanıyo diy düşünüyorum bu sabah emzirirken kucagımda öylece uyumuşum oda uyumuş tabi tam 1 saat öyle uyumuşuz gözümü bi açtım oktay kucagımda boynum omuzum her yerim tutulmuş eşim uyandırmış meğerse oktay uyumuş niye yerine koymuyon diye :)
ya bu saatten sonra pek sanmıyorum emmeyi bırakcaklarını çünkü iyi alıştılar anne kokusuna memeye geçen bizimki gögüsümü veriyorum daha ucunu agzına vermeden yan tarafını emiyo bende çekmedim bakim ne yapıcak diye 5 -10 dk emdi öyle yani süt geliyo diye diil sırf emmek olsun diye emiyo sıpaa :)
sen istanbuldamıydın??calısmıyosun daha galiba degil mi??
benımde kayınvalidem burdaydı bebişime baktı gitti oglende hafta sonu esimle beraberiz artık.ctesi gunu tabi.pazara annem gelecek ptesi için ona degişik gelecek bebek en 2 ay once gordu cunku
ay sorma bi uykudan kalkışı var ben yanındaysam bi gülücükler saçıyo çok tatlılar kimse bakmadıgı zaman kendi kendine konuşuyo bende masal anlatıyorum agzıma içine düşücek en sonunda bitttiii diyorum bi gülüyoo dünyalara bedeller yaa ...
ne güzel ev sahibi olucaksınız rabbim bizede nasip etsin inşallah biraz zor ama Allah büyüktür ..
inşallah bakalım kısmet artıkk ..
derin de uyuyo sanırım böyle burda olduğumuza göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?