selam kızlar...
ahh kızlar ahhh.. eşim dün acil antalya ya gitti. annem geldi yanımda kalmaya. benim oğlan annemi görünce bastı yaygarayı. neyse zar zor uyudu. bugün yine mızmız kalktık. öğleden sonra ağladı ağladı susturamadım. ablamda gelmişti çok şükür. biz de kalktık doktora gittik. doktor baktı bişey yok. röntgen çektirdik. karnında gazlar göründü tabi. meğerse gaz sancısıymış. kakasını da çok az yapmıştı sabah. damla ve fitil verdim. banyo yaptırdım. sonra rahatladı kuzum. ama o kadar çok ağladı ki. ben de yanı sıra. annelik ne zormuş ya...o ağlıyor sen çare olamıyorsun.
neyse çıkıyorum ben perişanları oynuyorum bugün. gidip dinleneyim.
kızlar ek gıdaya geçiş konusunda doktorlarınız ne diyor ve siz ne düşünüyorsunuz,bizim doktorumuz 4,5aylıkken başlıycaz dedi ama benim tereddütlerim var,çorba ile başlamamız uygun diyor tatlı tadlara yatkın olmasın diye madem öyle neden altı ay sadece anne sütü diyorlar dedim o yeterliyse kilo alımı iyiyse geçerli diyor,ben arada mama verdiğim için başlamamızın uygun olduğunu düşünüyor sanırım..
bende doktordan geldim henuz.bu ay 650 gr almısız.6100 gr,boyumuz 63 cm olmus.kılo alımını kontrol edelim dedi.ek gıda içinde gecersem diye aldım.sebze corbası ıle baslarız sonra meyve suyu sonrada yogurt bide muhallebi tarıf etti.
bende gece 7 den sonra 1 saatte bi emzirmeye basladım işe basladıgımdan beri yoruluyorum sanırım.sutum azalıyor.gece olmazsa bı ogun mama verirsin dedi.12 den sonra yıne 3 saatte bı emiyorda ...ah beee ıs olmasa sorun yoktu bu zamana kadar.
1 yıl işe gitmememli bence anneler dogumdan sonra.gelecek nesli yetiştiriyoruz biz yaa
selam kızlar...
bulmuşsunuz birbirinizi döktürmüşsünüz vallahi...okumakta bayağı vakit geçirdim.
nellcim çok geçmiş olsun.üzülme canım eşine ve bebişe... umarım sorunsuz atlatırsınız..üzülm ki sütün çekilmesin.
fahriyecim kayınvalidene alışmıştın iyice. şimdi de annen gelicek ne güzel..dönüşümlü bakacaklar sanırsam.cananın da dediği gibi biz de bakacak birisi bile yok.(
pitoscum urasın banyo suyuyla seninde banyo yapman varmış kaderde bak gördün mü."oğlum sen banyo yaptın aynı suyla ben de yaptım dersin" anlatacak bi hikayen olur...
ahh kızlar ahhh.. eşim dün acil antalya ya gitti. annem geldi yanımda kalmaya. benim oğlan annemi görünce bastı yaygarayı. neyse zar zor uyudu. bugün yine mızmız kalktık. öğleden sonra ağladı ağladı susturamadım. ablamda gelmişti çok şükür. biz de kalktık doktora gittik. doktor baktı bişey yok. röntgen çektirdik. karnında gazlar göründü tabi. meğerse gaz sancısıymış. kakasını da çok az yapmıştı sabah. damla ve fitil verdim. banyo yaptırdım. sonra rahatladı kuzum. ama o kadar çok ağladı ki. ben de yanı sıra. annelik ne zormuş ya...o ağlıyor sen çare olamıyorsun.
neyse çıkıyorum ben perişanları oynuyorum bugün. gidip dinleneyim.
ben geldim ya kimse ugramiyo küstüm valla
NAZELA anne gogsu gıbı akısı olan bıberon hangisiydı nuby nınkımıydı???bide kac numara alıyım??
hafta sonuna denk geldin o yüzden nuraycım...geçen gün kulaklarını çınlattım nuray uğramıyor diye gezmelere gitmişsin meğerse hoşgeldin canım...
nuby'den daha güzel avent'in biberonu canım bende ikiside var nubyi çabuk bitiriyor rüzgar avent anneden emer gibi çok yavaş ben hala bir numaralı uç kullanıyorum sen ikide alabilirsin...
NAZELA anne gogsu gıbı akısı olan bıberon hangisiydı nuby nınkımıydı???bide kac numara alıyım??
bizde 2 gündür gezmelerdeyiz dün hava süperdi hemen dışarı çıktık bugün o kadar iyi diildi ama komşu da kuran vardı ona gitti oğlum uslu durdu çok şükür herkes çok güzel zayıflamışsın dedi özgüvenim yerine geldi valla :) 4 kilo fazlam var o kadarcıkta olsunn ...
tam olarak adını yazabilirmisin.ucunu da nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
kızlar cmt temizlik yapınca dün çok hastalandım 39,5 derece ateşle kıvrandım tüm gün gecede acile gittik ama ateşimi düşüremediler malesef... bugünse çok kötüyüm ama çalışıyorum offf... kuzucuğuma dün babası baktı ben ölece yattım ağzımda maske vardı ama inş. emreye bulaşmaz...
bizimkide bu aralar çok mızmız özellikle gece uyumak istemiyor saatlerce ağlıyor benimde içim gidiyor tabi... gece saat başı emme bizd de var fahriyeciğim bsyıltıyo beni aynen memede uyudupu için doymuyor her dakka kalkıyor ondan sonra birde drmuz gün içinde seni özlediği için acısını çıkartıyor diyor artık hsngisi doğru bilemiyorum.
kızlar oğluşum cumadan beri kakasını yapmadı kabız olmuş nasıl ıkınıyor görseniz kıyama ya... bu sabah müdahale ile birazcık yaptı neyseki offf annelik ne zormuşl meğerse o ıkınıyo benim canım acıyo o ağlıyo benim içim parçalanıyo...
neyse kızlar bugün hiç halim yok görüşürüz sonra:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?