Şubatta hamile kalanlar buraya..

canım çok geçmiş olsun vallahi ağladığı zaman içim eriyor annelik çok başka bir duyguymuş anlıyorum seni hiç dayanamıyorum bende ağlamasına çok geçmiş olsun önemli bişi değilmiş çok şükür bir daha yaşamayın...

kızlar ek gıdaya geçiş konusunda doktorlarınız ne diyor ve siz ne düşünüyorsunuz,bizim doktorumuz 4,5aylıkken başlıycaz dedi ama benim tereddütlerim var,çorba ile başlamamız uygun diyor tatlı tadlara yatkın olmasın diye madem öyle neden altı ay sadece anne sütü diyorlar dedim o yeterliyse kilo alımı iyiyse geçerli diyor,ben arada mama verdiğim için başlamamızın uygun olduğunu düşünüyor sanırım...

slm arkadaşlar bende hamileyim dün öğrendim ama daha hastaneye gitmedim çok kasık ağrılarım oluyo ama güzel bi duygu üç aydan sonra geldi ilk bebeğim inşallah herkese nasip olur

Son düzenleme:
zaten 6 aydan sonraya kalınca da zor alısıyorlarmıs yaaa.yavas yavas baslarız artık anne sutune yıne devam edicez nasılsa.

ben mama yerine dolaba koydugum sutlerden baslıcam.mama verecegime onları tuketıyım once diyorum daha dogru olur sanırım.emzirdim uyuttum.yolda da hep uyudu kuzucum.
esim metro ya girip alısveriş yaptı ben oturdum bı gun bunların acısını cıkarıcam.ona vericem bebişi gezicem...

guzelim zorlada olsa razı et derim ben.daha coook kucukler ya.hayırlısı olsun hakkınızda arkadasım.

selam kislarrrrrr ben geldimm
neler yapiyonuz konuyu buldum ama okuyamadim okadar cok yazmissinizki
biz gezmelerdeyiz hergun bi yerde bizim kiz alisti valla evde durmuyoz 2 hafta kusadasinda 1 hafta urlada kaldik her gittigimiz yerde ilk gun huzursuz oldu sonra alisti...neyse evimizdeyiz artik insanin evi gibisi yok gercekten ama havalar boyleyken gezmek iyi geldi bize...
ek gidalardan bahsetmissiniz bana daha erken gibi geliyo 5 bitsin bari diyodum bende ama sorayim bi doktorumuza...ayy ozlemisim yazmayi bi okiyimde gecmisi yazarim gene

NAZELA anne gogsu gıbı akısı olan bıberon hangisiydı nuby nınkımıydı???bide kac numara alıyım??

ben geldim ya kimse ugramiyo küstüm valla

hafta sonuna denk geldin o yüzden nuraycım...geçen gün kulaklarını çınlattım nuray uğramıyor diye gezmelere gitmişsin meğerse hoşgeldin canım...

NAZELA anne gogsu gıbı akısı olan bıberon hangisiydı nuby nınkımıydı???bide kac numara alıyım??

nuby'den daha güzel avent'in biberonu canım bende ikiside var nubyi çabuk bitiriyor rüzgar avent anneden emer gibi çok yavaş ben hala bir numaralı uç kullanıyorum sen ikide alabilirsin...

bizde 2 gündür gezmelerdeyiz dün hava süperdi hemen dışarı çıktık bugün o kadar iyi diildi ama komşu da kuran vardı ona gitti oğlum uslu durdu çok şükür herkes çok güzel zayıflamışsın dedi özgüvenim yerine geldi valla :) 4 kilo fazlam var o kadarcıkta olsunn ...

tam olarak adını yazabilirmisin.ucunu da nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

evet canım nubyninki anne göğsü boyutunda ve sünebiliyor biz hala 0-3 ay uç kullanıyoruz daha doğrusu bilerek ucunu büyütmüyorum ben böylece benim göğsümü bırakmıyor sıpacım...

kızlar cmt temizlik yapınca dün çok hastalandım 39,5 derece ateşle kıvrandım tüm gün gecede acile gittik ama ateşimi düşüremediler malesef... bugünse çok kötüyüm ama çalışıyorum offf... kuzucuğuma dün babası baktı ben ölece yattım ağzımda maske vardı ama inş. emreye bulaşmaz...

bizimkide bu aralar çok mızmız özellikle gece uyumak istemiyor saatlerce ağlıyor benimde içim gidiyor tabi... gece saat başı emme bizd de var fahriyeciğim bsyıltıyo beni aynen memede uyudupu için doymuyor her dakka kalkıyor ondan sonra birde drmuz gün içinde seni özlediği için acısını çıkartıyor diyor artık hsngisi doğru bilemiyorum.

kızlar oğluşum cumadan beri kakasını yapmadı kabız olmuş nasıl ıkınıyor görseniz kıyama ya... bu sabah müdahale ile birazcık yaptı neyseki offf annelik ne zormuşl meğerse o ıkınıyo benim canım acıyo o ağlıyo benim içim parçalanıyo...

neyse kızlar bugün hiç halim yok görüşürüz sonra:2:

emzirirken beslenmenize dikkat etmeniz gerek hiçbirşeyden kısamazsın yani ee siz nasıl kilo veriyorsunuz şaşıyorum yaa...geçen gün dikkat ettim yediklerime ekmeği falan kestim yemeği azalttım anında sütüm etkilendi şu an hiçbirşey yapamıyorum ben böylede kilo falan veremiyorum emzirmekte zayıflatırmış benim dal gibi olmam lazım o zaman 24saat emziriyorum çünkü :26:

tam olarak adını yazabilirmisin.ucunu da nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

avent 125ml biberon ucuda no:1 benimki,ama istersen no:2 de alabilirsin ben daha önce aldığım için memeden kopmasından korktum o yüzden 1 numarayla verdim ama artık çok terliyor 1 numarayla 2'ye geçicem istersen biberonu no:1 uçlu al yanınada yedek no:2 uç al zor içerse 2 numarayı takarsın...

Son düzenleme:

elifcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine,bende hafif kırıklık hissettim mi hemen bakıma başlıyorum ıhlamurlar falan...

biraz su versen emreye suyunada zeytinyağı damlatsan iyi gelir diye biliyorum dene istersen,bunlar ananelerimizin tarifleri :=)) ...

gece saat başı emmek istiyor diyorsun ya gece yatmadan önce mama verip yatırsan doysa karnı güzelce daha derin uyumaz mı ben öyle yapıyorum,rüzgar 7 de uyuyor önce emziriyorum arkasından 100cc mama veriyorum uyuyor 11'de kalkıyor o 4 saat bana çok iyi geliyor hem sütüm birikmiş oluyor şişiyor memişkolarım tekrar emiyor emerken uyuyor 3 saat sonra kalkıyor yine emiyor bir 3 saat daha saat 5 oluyor yine emiyor 1 saat daha uyuyup 6 da güne başlıyor :=)) benim uyumayı en sevdiğim saatler allahtan babamız bir saat erken kalkıp onunla ilgileniyor 7 de görevi devralıyorum

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler,
bugün karma aşımız vardı, biraz mızmız oğluşum..onun haricinde iyiyiz çok şükür..
kaka olayı bizde daha değişik.3 defa kaka yapıyor uras ama ondan sonra sürekli ıkınıyor.anlamadım gitti yani.demir damlasına başladıkya kabızlık yapıyormuş bakalım bundan sonra nasıl olacak?
*nehir bizim dr umuz 6.aydan önce başlamayacaz dedi ek gıdaya.belki kilosuna göre söyledi bilemiyorum.ama bence önce başlanmamalı tereddüt etmekte haklısın.neden anne sütü diye kampanya yapsınlar de mi? birde mide bağırsak sistemi 6.ayda başlamaya göre olabilir.
*eşim uyku sorunlarına çözümler diye bir kitap almış orda gündüz uykularının öneminden bahsediyor.gündüz ne kadar düzenli uyursa gece uykusu da o kadar kaliteli olur di,yor..ve bebeğin davranışlarını iyi gözlemleyip uykusu geldiğinde hemen yatırmak gerekiyormuş.ve sanılanın aksine akşam ne kadar erken uyursa o kadar çok uyurmuş(sabaha kadar yani) bende genelde 8 de uyutmaya götürüyorum.geç kalırsak uyumakta zorlanıyor zaten...benimki ağlıyor.yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…