bizimde kontrolmuz oldu.
ebe ferro sanol vardı demir ilacı.ama tadı coook iğrenc bende tattımda.7-8 damla yazmıs.aynıdır herhalde hepimizin.mızmızlık var asılarmızı olduk yaaa
*nehir bizim dr umuz 6.aydan önce başlamayacaz dedi ek gıdaya.belki kilosuna göre söyledi bilemiyorum.ama bence önce başlanmamalı tereddüt etmekte haklısın.neden anne sütü diye kampanya yapsınlar de mi? birde mide bağırsak sistemi 6.ayda başlamaya göre olabilir.
**nehir öğlen uykusuna yatırırken yani yöntemi uygularken odasına mı götürdün? gece uykuya dalmasında problem yok.gündüz ayaktan kurtarmam lazım.yoksa bana fenalık gelecek..gündüz nasıl uygulayacam bilemedim.gündüz uyku rutinimiz yokki!!
günaydın şekerler, izmitte karlı ve soğuk ama ben oğluşumu yeni uyanmış halde sıcacık, yumuşacık bırakıp yollara düştüm yine....
valla nehirim maşallah rüzgara emreyi biz saatlerce sallıyoruz ayakta, kucakta tam dalyor kolları falan düşüyor koy yatağa aynı saniyede uyanıyor ve birdaha asla uyumuyor. son 1 haftadır akşam 6,30 dan sonra ne yaparsak yapalım uyumuyor ve saatlerce ağlıyor sıpa ya...dün akşamda aynıydı annem sinirlendi bana bırak kızım senin oğluna yöntem falan kar etmez dedi...gece ise 2 saatte bir uyanıp emicem diye deli gibi ağlıyo 2 fırt çekip memede uyuyor ondan sonra yatağa koyunca hadi başa dönüyoruz artık çok yoruldum ya...ha birde ağzına emzik verince uyutulacağını anlıyo artık asla ağzını açmıyo emzik vermeye çalıştığımızda
karlı bır bursa gununden herkese gunaydınnn
günaydın şekerler, izmitte karlı ve soğuk ama ben oğluşumu yeni uyanmış halde sıcacık, yumuşacık bırakıp yollara düştüm yine....
valla nehirim maşallah rüzgara emreyi biz saatlerce sallıyoruz ayakta, kucakta tam dalyor kolları falan düşüyor koy yatağa aynı saniyede uyanıyor ve birdaha asla uyumuyor. son 1 haftadır akşam 6,30 dan sonra ne yaparsak yapalım uyumuyor ve saatlerce ağlıyor sıpa ya...dün akşamda aynıydı annem sinirlendi bana bırak kızım senin oğluna yöntem falan kar etmez dedi...gece ise 2 saatte bir uyanıp emicem diye deli gibi ağlıyo 2 fırt çekip memede uyuyor ondan sonra yatağa koyunca hadi başa dönüyoruz artık çok yoruldum ya...ha birde ağzına emzik verince uyutulacağını anlıyo artık asla ağzını açmıyo emzik vermeye çalıştığımızda
kızlar beste görünmüyo arda kuzusuna bişi olmamıştır inşallah...
bu arada tsiraa ile görüştüm annesinin yanına taşınmış uyanık, kayraya annesi bakıyodu ya kolaylık olsun diye taşımış evi...şanslı hatun vesselam. buna rağmen hala annesinde kalıyomuşokumaya fırsatı oluyomuş ama yazmak için fırsatı olmuyomuş hıh... bide bizim gibi hem çalışıp hemde çocuk baksa napacak acaba...
nehirim çalışırken bebiş büyütmek çok zor sen başka bişiler yapıyosun evdekiler başka... ben oğlumu kucağımda pışpışlayarak uyku arkadaşı ile uyutmaya çalışıyorum, annem ayakta sallıyor, babası zıplatarak uyutuyor çocuk ne yapsın???
pitoss dooğru tespittt hem kapalıyım hem esmer ama çok esmer diilim buğday tenliyim gencim 23 yaşındayımm evt cıvıl cıvılım polyanacılık oynarım genelde :) eşim sarışın oğlum da sarışınn :)merhaba,
dün evde yoktuk yazamadım.izmir fana soğudu.nolllur bahar gelsin artık.gerçi o zaman işe başlayacam çalışmaya başlayanlaı okuyunca(elif ve fahriye) içim daralıyor.neyse güzel şeylerden bahsedelim demi? geçende sizleri düşündüm yani kafamdaki silüetinizi.nehirle tanıştık zaten.(sarışın renkli gözlü arkadaşım)
nazelayı okuduğumda zayıf,koyu kısa küt saçlı, esmer, konuşkan biri, (beyaz önlükle tabee)
besteyi okuduğumda, kahverengi saçları dalgalı, hafif göbişli(korseden:), yüzfadesi biraz sıkıntılı biri,
fahriyeyi okuduğumda bi okul geliyor gözümün önüne ve koşturan bir öğretmen.gölgeli saçlı ama açık değil.çok zayıfta değil(malum doğum yaptık)
canhay, sanki kapalı bir bayan gibi geldi o da esmer yaşı genç yüzünden anlaşılıan cıvıl cıvıl biri
tsiraa yok ortalarda ama okuyormuş madem yazayım esmer saçları arkadan bağlı genelde..
nuray, karşıyaka kızı kesin havalıdır:)
okurken gözümün önüne işte böyle geliyorsunuz ne kadar doğru bilemiyorum.
geçende işyerinden arkadaşım geldi sizinle hala yazıştığımı söyledim şaşırdı..herkese sürdüremiyor galiba.frekansımız tuttu bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?