merhaba,
dün evde yoktuk yazamadım.izmir fana soğudu.nolllur bahar gelsin artık.gerçi o zaman işe başlayacam çalışmaya başlayanlaı okuyunca(elif ve fahriye) içim daralıyor.neyse güzel şeylerden bahsedelim demi? geçende sizleri düşündüm yani kafamdaki silüetinizi.nehirle tanıştık zaten.(sarışın renkli gözlü arkadaşım)
nazelayı okuduğumda zayıf,koyu kısa küt saçlı, esmer, konuşkan biri, (beyaz önlükle tabee)
besteyi okuduğumda, kahverengi saçları dalgalı, hafif göbişli(korseden:), yüzfadesi biraz sıkıntılı biri,
fahriyeyi okuduğumda bi okul geliyor gözümün önüne ve koşturan bir öğretmen.gölgeli saçlı ama açık değil.çok zayıfta değil(malum doğum yaptık)
canhay, sanki kapalı bir bayan gibi geldi o da esmer yaşı genç yüzünden anlaşılıan cıvıl cıvıl biri
tsiraa yok ortalarda ama okuyormuş madem yazayım esmer saçları arkadan bağlı genelde..
nuray, karşıyaka kızı kesin havalıdır:)
okurken gözümün önüne işte böyle geliyorsunuz ne kadar doğru bilemiyorum.
geçende işyerinden arkadaşım geldi sizinle hala yazıştığımı söyledim şaşırdı..herkese sürdüremiyor galiba.frekansımız tuttu bence..
evet ya beste abla nerdeeee
oğluşum gece 12 de yatıyo öglen 12 de kalkıyo vallaa :) tabe 2 saatte bi kalkıp emmek şartıylaa sonra da 2 saatte bi uyuyoo .. ben kucağımda ya da gögüsümde emerek uyutuyrm kaynanamda annemde ayakta uyutuyolar kucağımızda tutamıyorz diyolasr kolları agrıyomuş hasbamlarınn :)
merhaba,
dün evde yoktuk yazamadım.izmir fana soğudu.nolllur bahar gelsin artık.gerçi o zaman işe başlayacam çalışmaya başlayanlaı okuyunca(elif ve fahriye) içim daralıyor.neyse güzel şeylerden bahsedelim demi? geçende sizleri düşündüm yani kafamdaki silüetinizi.nehirle tanıştık zaten.(sarışın renkli gözlü arkadaşım)
nazelayı okuduğumda zayıf,koyu kısa küt saçlı, esmer, konuşkan biri, (beyaz önlükle tabee)
besteyi okuduğumda, kahverengi saçları dalgalı, hafif göbişli(korseden:), yüzfadesi biraz sıkıntılı biri,
fahriyeyi okuduğumda bi okul geliyor gözümün önüne ve koşturan bir öğretmen.gölgeli saçlı ama açık değil.çok zayıfta değil(malum doğum yaptık)
canhay, sanki kapalı bir bayan gibi geldi o da esmer yaşı genç yüzünden anlaşılıan cıvıl cıvıl biri
tsiraa yok ortalarda ama okuyormuş madem yazayım esmer saçları arkadan bağlı genelde..
nuray, karşıyaka kızı kesin havalıdır:)
okurken gözümün önüne işte böyle geliyorsunuz ne kadar doğru bilemiyorum.
geçende işyerinden arkadaşım geldi sizinle hala yazıştığımı söyledim şaşırdı..herkese sürdüremiyor galiba.frekansımız tuttu bence..
kolay gelsin sana nazelacım.bize bugun yıne tatil oldu kar tatili 2 gundur evdeyim.ama kızım asılardn dolayı hıc durmuyorrr.cok mızmız.battaniye de sallayıp uyutuyoruzzz annemle.
insallah tez zamanda gecer de bırazcık rahatlarızzzz.
nazela senın hastalardan geciyor olmasın bu grıp sureklı hastalarla ugrasıyosunuz yaaa.ben kendimce oyle dusunuyorummm
günaydın şekerler;
nuraycım hiç üzülme canım hepimiz aynıyız üstelik siz evdesiniz ben bide o pasaklı halimle işe gidip geliyorum
kızlar birde diş için herhangi bir jel vb. kullanıyormusunuz? dün dra sordum hayır geregk yok dedi ama emre tüm gün parmaklarımızı kemirmek istiyor vermezsek mızır mızır hiç susmuyor ve heryer tükürük evde koltuklar, halı vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?