günaydın şekerler;
elifcim cananın abla dediği benim merak etmeölede bunalıma girme sakın ne güzelki hemen anneliği tatmışsın canım...yıllarca bekleyenlerde var...bu arada canım emrede artık eskisi gibi almıyor memeyi ama benim sütüm oldukça azaldı 3 saatte 30 cc ancak çıkıyor her iki göğsümden ben ona bağlıyorum sende bir sağ ve bak istersen...birde artık beslenme aralıkları uzuyor sıpaların 4-5 saat gibi ondan da olabilir.
dalanda kaka lekelerini çıkarmıyor tek başına canım ben onun için mümkünse hemen akıtıyorum kirini, mümkün değilse eğer 1 damla domestosu ılık suyla seyreltim lekenin üzerine döküyorum ve bol suyla durulayıp yıkıyorum.
canancım maşallah size gencecik çok isterdim bende genç anne olmayı ama nasip böyleymiş...Lise aşkımı??? allahım benim lisede aşık olduklarım hatta üniversitede aşık olduklarım nerdeler ya??? bir kez daha tebrik ettim sizi
ya kızlar emrenin boy uzaması çok az ayda 2 cm civarında acaba az uyuduğu içinmidir bilemedim?? canancım bende yine mama vermeye başladım mecburen süt azaldığı için... hatta benim arkadaşımın bebeği 15 gün küvözde kaldığı için hiç emmedi annesini eee o hiç konuşamaz o zaman. öyle saçma şey olurmu ya... artık mamalar süper tekniklerle yapılıyor anne sütüne çok yakınlar eskisi gibi pirinç unu değilki bunlar... hatta eskiler bile konuşmuş, büyümüş bizim süper mamaları yiyenlermi büyümeyecek. üstelik aylık 700 g alımı gayet iii merak etme... emrede bu ay 600 g almış sadece dr çok bile dedi...birde damlayı tek seferde vereceksin tatlım.
ya bide dogum kontrol hağına ne zaman başlanır biliyomusunuz ben netten araştırdım da tam bulamadım bişi bilgisi olan var mı ?
kondom mahvetti beni kaşıntı tahriş yanma azab çekiyorum resmen ...
merhaba kızlar..
bebek arabası alıcam hafıf katlanabilir kullanıslı olsun istiyorum.havalar guzel yaa gezdirelim artık bebişi.tavsiyenız var mı???[[/
canancım emzirdiğin sürece dkh kullanamazsın canım ya prezervatifle veya spiral ile korunacaksın tercih senin. veya bizim gibi yapıp kardeş olacaksınbugün itibari ile 1 yıl 1 aydır birlikte olmamışız
güzelim bebiş kaşıkları var plastik onlardan al damlayı o şekilde kaşığa damlatarak ver böylece dişlerine değmemiş olur.. emrede 7 kg civarında her gören tombiş diyo, oktay niye zayıf olsunki... her kafadan bi ses çıkıyo işte off off, gelde sinir olma..
bizimde dün kayınvalidemler geldi hemen bu çocuk çok kilolu çok yediriyosun sonra yürüyemez diyo. sanki yemek yediriyorum hayret ya..
emrenin boyu 66 cm civarında canım aslında boy uzaması normal çünkü 47 cm doğmuştu ancak toparladı yaşıtlarını yakaladı sayılır ama önceleri daha hızlı uzadığı için bu ay biraz daha az uzamış o nedenle tedirgin oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?