valla fahriye tavsiye veremem ama ben chicco kullanıyorum ağır, katlanamaz, kocaman bişi eşim bile söyleniyor arabayı indirirken... yani chicco alma...
bu arada kızlar özge (ıkya) nerelerde? haberi olan varmı?
selam kızlar...
fahriyecim bizim arabamız pier carden.çok ağır değil. benim ev 2. katta. katlayıp indiriyorum. 3 kademeli pozisyon ayarı var. şimdi hafif yatar halde kullanıyorum. fiyatı da çok değil. 180 TL ye almıştık.
QUOTE]
hangi modeli yazabılır mısın???
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende dün öğrendim hamile oldugumu.şuan 5 haftalık...inanın benimde 2.5 sene sonra nasip oldu.Allahım isteğen herkese nasip etsin inşallah.ÇOK GÜZEL BİR DUYGU....
hangi modeli yazabılır mısın???
canancım ve nuraycım iii dilekleriniz için teşekkürler ama sanırım emrenin alerjik durumu yoksa bu kadar sık bronşiolit olması işten değil.
beste bence rota aşısını yaptır canım ben oğluma yaptırdımne olur ne olmaz ishal bebveklerde ölüme bile götürebilen tehikeli bi hastalık nede olsa... birde ardaya kaşık maması başla istersen canım eğer hiç kilo almamışsa...tarifide dene mutlaka ben bu sabah aceleden yemedim süt yok yine offff
dün ilk kez bir avmye gittik emre çılgına döndü açtı ağzını habire sağa sola bakındı çok farklı geldi herhalde. ama kendisini sevmeye çalışan insanlardan sıkıldı ve snunda koptu kıyamet bizde apar topar eve döndük..
fahriyecim aslında bir arkadaşının arabasını bir dene kuzu severse araba al canım ben bi dolu para bayıldım arabaya ama emre sıpası 5 dk durmuyor içinde kurtlu benimki
oğluşuma yazlık ciciler aldım çok şirin şeyler kızlar ama ne yalan söyliim o pembe yazlık ebiselerde eteklerde gözüm kaldı bi kız şart bana :84:
nuraycım annem onlar gelince gitti daha doğrusu kaçtı kadın onlara hizmetçilik yapamam diye haklı valla...
canancım allah ablanın gönlüne göre eli ayağı düzgün bi kız versin inşallah...
elifcim tarifini dün gördüm hemen eşime dut kurusu aldırdım ve yaptım yalnız ben kaynayan süte değil hepsini süt ile kaynatarak yaptım yanlış hatırlamışım süt kesilir gibi topak topak oldu seninkide öyle oluyor mu bilmiyorum ama blendırdan geçirip kupa koydum üzerine kırık cevizleri atıp kaşıkla yedim ve acayippp lezzetliydi bakalım faydası olacak mı sütüme,dün gece herkesede yedirdim şifa diye eşime,kayınvalideme,kayınpederime yaşlı insanlarda enerji patlaması yaşattımm
ben kaşık mamasına karşıyım kızlar neden içinde tam olarak ne olduğunu bilmediğim hazır bir mamayı yedireyimki zaten formül sütten yeteri kadar rahatsız oldum ben kendim hazırladığım çorbaları,püreleri vermeyi daha mantıklı buluyorum...
elifcim siz 5.aydasınız o yüzden dedim kaşık mamasına hiç bulaşmadan direk çorba ile başlayabilirsiniz, doktorda bize 5.ayda çorba ile başlarız dedi bakalım...
onlara çok az verdim canım şifa niyetine yediler...
sabah yedim birazdan yine yicem şu anlık öyle aman aman bir süt artışı yok ama bakalım görücez...
elifcim siz 5.aydasınız o yüzden dedim kaşık mamasına hiç bulaşmadan direk çorba ile başlayabilirsiniz, doktorda bize 5.ayda çorba ile başlarız dedi bakalım...
onlara çok az verdim canım şifa niyetine yediler...
sabah yedim birazdan yine yicem şu anlık öyle aman aman bir süt artışı yok ama bakalım görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?