kızlar siz yaptırdınız mı rotavirüs aşısının 2. dozunu? ben 2 dozluk olandan yaptırmıştım 2. ayda. rotarix markalı olandı. aşıyı yaptırmakla doğru mu yaptım acaba diye düşünüyorum. yoksa 2. dozu yaptırmasammı?
**nehircim benim sütümü tarhana çorbası acayip arttırıyor.herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama..
**bu arada yeni açılan 5M migrosa(balçova) gittik salı günü..emzirme odası yok!! ordan palmiye AVM ye gittik.orada da emzirme odası yok.inanamadım bebişi emziremediğim ve altını değiştiremediğim için erken döndük.bi daha gitmem.netten yazacam dedim bu durumu.inşallah birileri okur.
**nehircim benim sütümü tarhana çorbası acayip arttırıyor.herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama..
**bu arada yeni açılan 5M migrosa(balçova) gittik salı günü..emzirme odası yok!! ordan palmiye AVM ye gittik.orada da emzirme odası yok.inanamadım bebişi emziremediğim ve altını değiştiremediğim için erken döndük.bi daha gitmem.netten yazacam dedim bu durumu.inşallah birileri okur.
kızlar sonunda il dısına cıktık ilk defaaa
akhisardan yazıyorum size 2 saat yolculuktan sonra eve geldik yolda 2 defa kıyafet degiştirdik cook terledi gunes cok sıcaktı yolda.ama guzel gecti bakalım donusumuz nasıl olacak.
yarın babanemler umreden donecekler onlarıda gorup eri donucez
banada gelmisti o video ama ben acmadim karsilascaklarimdan korktum iyikide bakmamisim pisler:95:Kızlar merhaba,
Bizde rotavirüsü yaptırmadık, doktor hemen bakıcıya veya kreşe bırakmayacaksanız gerek yok demişti, arkadaşlarımın doktorları da fazla önermemiş, bir arkadaşımın yakını da hacettepe'de çocuk prof.uymuş, o da yaşam standardınız çok düşük olsaydı..vs. yaptırın derdim ama bu şartlarda önermiyorum demiş. İnternette okuduğum bazı yorumlarda kafamı karıştırdı, aşıdan sonra bağırsak sistemi bozulanlar falan olmuş, benimki zaten gazdan kakadan müzdarip, korktum açıkçası, yaptırmadım bende, neyse Allaha emanet artık...
Ya kızlar az önce facebookta arkadaşım bi video paylaşmış, çok kötü oldum yaaa, bu çinliler bebek te yiyorlamış! Bildiğimiz insan fetüsü yainanamıyorum hala, kesin rüyama girecek, nasıl insanlar bunlar, mideniz kaldırırsa aratın googleda bebek yiyen çinliler diye. Of çok korkunç... Bunlar insan olamaz...
ay canim ne guzel ne ii yapmisiniz havada sansina tam gezmelik akhisar yakin ya hemen hemen aynidir izmirle :)
allah kabul etsin canim ne guzel...gozunuz aydin saglikla gelsinler insallah...
maşallah emreciğe :) tabi o bizim veletlerden 1 ay büyükk oktay da yan yatırınca sırt üstü dönüyo kalkmak isteyince yarıya kadar kalkabiliyo ama elleri ayakları hiiç durmuyo :) tabii çenesi dee garip garip sesler çıkırıyo ve en sevdiği şey tükürüyle oynamak :)
artık benim sütümle hiiiiç doymuyo geceleri iyi oluyo sütüm ama bi kaç gecedir 1 saatte bi kalkıyo artık gece de mama vermeye başlıcam sanırım emmeyi tatlı niyetine emicek sanırım :) bugün biraz çorba verdim vermiyorum diye nassı kızıyo nassı bagrıyo görmelisiniz verdim mi susuyoo yavrum yaaa ...
ay allahım bi hamile haberi daha geldi üzerine çaydanlık dökülmüş diye anlattığım arkadaşım var ya 9 aylıktı yanan bebiş daha çoook erkenn ama nassı olduğunu bilmiyorum diyo kazayla olmuşş allahım korkuyorumm yaaaa şu hapa başlasam rahatlıcam ama ne zaman başlamam gerektiğini de bilmiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?