Şubatta hamile kalanlar buraya..

ben yaptırdım 2.dozunu..bildiğim kadarıyla zehirli ishal aşısı.normal ishal gibi değil.önümüz yaz.nolur nolmaz dr.umuz yapmak istedi bizim.aslında bu aşı devletin aşı listesinde olmalı.karma aşıları bile yeni yapmaya başlamış sağlık bakanlığı.geçen senelerde yokmuş.demek istediğim bakanlığın listesine göre gerekli veya gereksiz diyemeyiz.

slm kızlar
geçmiş olsun elifcim emrenn resimlerini yüklede bakalım merak ediyorum onu...:))

annem gelince bahane oldu ona güvendiğim için birlikte çıkabildik havada çok güzeldi ee ne de olsa kemer burası hep yaz gibi....yoksa tek çıkmaya cesaretim yok avm den başka:)))beren suya pek güvenemiyorum çünkü:))))

bizm burda hava birz kapalı ama biz yne de çıktık anneme gittik ilk kez kanguruyu kullandım çok rahattımm ...
oğlum daha bi hareketli ve çeneli anne der gibi sesler çıkarıyo sürekli anne dedi diye dolanıyrm ortalıktaa :):)
kan damlası kafama takıldı herkes 9 damla veriyo bana niye 7 damla dedi kii :S

elifcim soyledigin iyi oldu valla bende yarin gidelim diyodum bosuna kskden oraya okadar gitcem emzirmek icin bide geri arabayami gitcem sacma is yapmislar valla:120:

ben şöyle sütümü aman aman artırıcak hiçbir şeye raslamadım şimdiye kadar çok şükür yetiyor ama kıtı kıtına denemediğim şey kalmadı herkesin bünyesi ile ilgili bencede elifcim...

migros yeni yapılan bir yer koca binayı yıktılar yaptılar bebek bakım odasını düşünememişler mi yazık vallahi ben gittiğimde öteki katlar tam olarak hizmete girmemişti orada vardır diye düşünmüştüm yok mu baktın mı alla alla kuzenim migrosta çalışıyor ona söyleyim bakalım eleştirilerimizi nereye iletebiliriz diye...

bizde yaptırdık rotavirüsü doktorumuz bize sormadı bile yapıyorum dedi bende yaptırmamayı hiç düşünmedim zaten önlem sonuçta,ikinci dozunu 5.ayda yaparız dedi...

kızlar sonunda il dısına cıktık ilk defaaa
akhisardan yazıyorum size 2 saat yolculuktan sonra eve geldik yolda 2 defa kıyafet degiştirdik cook terledi gunes cok sıcaktı yolda.ama guzel gecti bakalım donusumuz nasıl olacak.
yarın babanemler umreden donecekler onlarıda gorup eri donucez

ay canim ne guzel ne ii yapmisiniz havada sansina tam gezmelik akhisar yakin ya hemen hemen aynidir izmirle :)
allah kabul etsin canim ne guzel...gozunuz aydin saglikla gelsinler insallah...

Kızlar merhaba,
Bizde rotavirüsü yaptırmadık, doktor hemen bakıcıya veya kreşe bırakmayacaksanız gerek yok demişti, arkadaşlarımın doktorları da fazla önermemiş, bir arkadaşımın yakını da hacettepe'de çocuk prof.uymuş, o da yaşam standardınız çok düşük olsaydı..vs. yaptırın derdim ama bu şartlarda önermiyorum demiş. İnternette okuduğum bazı yorumlarda kafamı karıştırdı, aşıdan sonra bağırsak sistemi bozulanlar falan olmuş, benimki zaten gazdan kakadan müzdarip, korktum açıkçası, yaptırmadım bende, neyse Allaha emanet artık...
Ya kızlar az önce facebookta arkadaşım bi video paylaşmış, çok kötü oldum yaaa, bu çinliler bebek te yiyorlamış! Bildiğimiz insan fetüsü ya inanamıyorum hala, kesin rüyama girecek, nasıl insanlar bunlar, mideniz kaldırırsa aratın googleda bebek yiyen çinliler diye. Of çok korkunç... Bunlar insan olamaz...

banada gelmisti o video ama ben acmadim karsilascaklarimdan korktum iyikide bakmamisim pisler:95:

slm güzel annelerr
ay öldüm yorgunluktan şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum istanbul foruma gittik bugün babamızın yanına işyerindeki arkadaşları bayıldı oktaya :) oktay da onlara hiiiç sesini çıkarmadı sıpam gülücükler saçtı etrafa nazar değecek diye korktum :S değmez inşallah yemeğimi yedik alışveriş yapalım dedik bi iki bişi aldım ağlamaya başladı uykusu geldi araamızla gitmiştik içinde uyuytmaya çalıştım uyumadı kucagımda ugraştım yine uyumadı tabi ses gürültü var uyur mu bide çok kalabalıktı çıkaldım dedik taksi de uyuya kaldı gezmeler de mama çok işe yarıyo ya güzel ve yorucu bi gün geçirdikk
sizleirn nassı geçti haftasonuu ?

ıyy o japon videosunu biliyrm iğrençlerrr

kızlar selam,
ya benim miniş kızım memee saldırır gibi dudağıma saldırıyo bazen, resmen yüzümü tutup dudağımı ısırcak gibi açıyo ağzını. yakalarsa alt dudağımı emip hemen bırakıyo.
acaba ben onu ağzından öpüyprum diye güya oda benimi öpüyo diyecem ama daha 5 aylık olmadı ne bilsin öpmeden diyorum.
buna benzer hareket varmı bebişlerinizde?

günaydın güzeller;

sondan başlayayım yazmaya: sevinçcim kuvvetle muhtemel nisanın dişleri kaşındığı için yapıyordur emrede bizim çenemizi kemiriyor sürekli zaman zamanda dudaklarımıza saldırıyor... ama sen bunu öpücük olarak değerlendirebilirsin tabi...

maşallah hafta sonu herkes gezmelerdeymiş bizde evdeydik ben temizlik yaptım misafirler gidince evin batık halini toparladım ve çoook yoruldum.

nehircim benimde sütüm hiçbir zaman dolup taşmadı hatta azıcık yemeyi azaltsam göbek gdiyor sütte gidiyor mecburen yemeye devam ama dediğin gibi kıtı kıtına... ben bunu iş stresine ve yorgunluğa bağlıyorum evde olsam belki daha çok olurdu sütüm ama bir ay daha yetsin nasılsa ek gıdalara geçicez...

nehircim ek gıdalara bir ay sonra başlıycaz biz drum emrenin kilo alışını iii buldu bize göre az ama o nedenle ek bsinlere geç başlayacağız...

özzgecim resim yükleme işini beceremiyorum ben ya ama ilk işim öğrenip yükleyecem oğluşumun fotosunu... ama kızın aşık olursa oğluma karışmam ha

kızlar çinliler ne bulursa yiyen bir millet hiç şaşırmadım fetüs yemelerine ama dünyanın pekçok ülkesinde ceninden elde edilen maddeler güzellik uğruna kullanılıyor artık malesef...

kızlar emrem iiice şebek oldu görseniz bayılırsınız değişik sesler çıkartıyor zaman zaman anne baba gibi sesler çıkartıyor kuzucum. artık sırtüstünden yüzüstüne ve tam tersine dönebiliyor yerde yuvarlanıp duruyor şebeğim benim...odanın içinde yuvarlanarak geziyor kendi kendine şarkı söylüyor sanki maşallah zuzuma...

ay canim ne guzel ne ii yapmisiniz havada sansina tam gezmelik akhisar yakin ya hemen hemen aynidir izmirle :)
allah kabul etsin canim ne guzel...gozunuz aydin saglikla gelsinler insallah...

sagol canım.gittik geldik sona dogru biraz agladı.ama rahat gecti sayılır.

evden cıkmıyoruz ya rahatına cok duskun oldu..evdeki rahatını aradı hep.arabada aglayan cocuk evde kahkalar atmaya basladı.
oralarda hava nasıl bilmiyorum kızlar ama burası cok soguduuu yaaa.buz gibiiiii.ben araya geldim yine gidicem bakalım.herkese iyi gunlerr:79:

maşallah emreciğe :) tabi o bizim veletlerden 1 ay büyükk oktay da yan yatırınca sırt üstü dönüyo kalkmak isteyince yarıya kadar kalkabiliyo ama elleri ayakları hiiç durmuyo :) tabii çenesi dee garip garip sesler çıkırıyo ve en sevdiği şey tükürüyle oynamak :)
artık benim sütümle hiiiiç doymuyo geceleri iyi oluyo sütüm ama bi kaç gecedir 1 saatte bi kalkıyo artık gece de mama vermeye başlıcam sanırım emmeyi tatlı niyetine emicek sanırım :) bugün biraz çorba verdim vermiyorum diye nassı kızıyo nassı bagrıyo görmelisiniz verdim mi susuyoo yavrum yaaa ...
ay allahım bi hamile haberi daha geldi üzerine çaydanlık dökülmüş diye anlattığım arkadaşım var ya 9 aylıktı yanan bebiş daha çoook erkenn ama nassı olduğunu bilmiyorum diyo kazayla olmuşş allahım korkuyorumm yaaaa şu hapa başlasam rahatlıcam ama ne zaman başlamam gerektiğini de bilmiyorummmmmmmmm

izmirde sogudu kizlar bugun is yaptim butun gun kayinvalidemde kaliyoz evi temizledim dus aldim ama dondum klima acik kalin kazakla oturuyom valla

ayyy bak iyice korktum yaa dunde forumda ole bi konu gormustum bende hamilelikten once yasmin kullaniyodum...ay nolcak bilmiyom valla hakkimizda hayirlisi en iyi kardes kardes takilmak cocuklar buyuyene kadar tabi bunu kim takcak o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…