Şubatta hamile kalanlar buraya..

elifcim masallah emreye benim kiz donmuyo ya daha dogrusu yarim donuyo ama kalkmaya calisiyo baya baya...bide fena alismis kucaga yatmayi hic sevmiyo:122:

canan ve nuray teyzeleri teşekkür ederiz iii dilekleriniz için...

canan cığım gece çok sık uyanması açlıktan olmayabilir emrede saat başı kalkıyo bir iki fırt çekip uyuyo memede sonra yatağına koyunca hooop başa dönüyoruz...oysaki süt var emmiyor sıpa... hele son iki gündür beni hiç emmedi biberonla verince alıyor memeyi verince ağlıyor ya... anlamadım neden...

bu arada biz doğum olarak sizden 1 ay öndeyiz ama düzeltilmiş yaşımız sizle aynı yani gelişim olarak emreyi 4 aylık olarak değerlendiriyolar erken doğduğumuz için. bebeklerde önemli olan anne karnında geçirdiği gelişim bu nedenle dra göre bizde 4 aylığız...

nuraycım başlarda emrede öle yapıyodu sonra iki gecebizi mahvetti büyüme atağından sonra sabah kalktık dönüyo artık durdurabilene aşkolsun... dün akşam saatlerce sohbet etti bizimle hiç susmadı canım bebişim benimtabi sonrasında da uyumak istemedi kıyamet koptu...

kızlar kocaelide buzzz gibi offf nerde bu bahar??

hafta sonu geliyormusss
bende temizlik yapıyorum oglende eskı komsularım gelecek.bi tatlı bıde tuzlu bişeyler yapıcammm.
okul 9:15 de bitti.bugun dersim azzz.
herkese kolaylıklar diliyorum arkadaslarrrr.

aynen canim 2 gundur bizde ayniyiz emmiyo nasi iktiriyo gogsumu durmuyo hep mizirdaniyodu bgn iyi hic sesi cikmiyo uslu uslu duruyo bakalim ne ogrenmis olcak:97:

fahriye valla nazar değmesin seni görünce öğretmen olmadığıma bin pişman oluyorum offf offf...

kızlar bişi sorucam d vit damlalarını bir ay olunca atıyormusunuz yoksa bitene dek kullanıyormusunuz? ben kullanıyorum ama bugün öğrendimki atılmalıymış?

selam kızlar

Rüzgarda iki gündür mızmız benden nezle bulaştı hafif atlatıyor allahtan ama memeyi pek keyifsiz emiyor hatta dün almamazlık bile yaptı ilk kez sizdede olmuş neden öyle yapıyorlar acaba doktor sabret bişi olmaz dedi,elif(pitos)da memeyi almıyor uras demişti naptılar acaba

elifcim şimdi prospektüsüne baktım 25C altındaki oda sıcaklığında ağzı kapalı ışığa maruz kalmadan saklayınız diyor öyle bişi olsaydı yazardı mesela gaz için içilen şuruplarda yazıyor sağlık ocağındanda bişi demediler yoksa bir ay olunca atın derlerdi ben kullandım yani...

selam kızlar..
yazamadım kaç gündür..vallahi iyiki varsınız.. bebişler aynızamanda aynı şeyleri yapıyor ya ben sizleden duyunca bi rahatlıyorum. demekki benimkinde sorun yok diye.

benim kuzuda öksürüyor iki gündür. ıhlamur verdim biraz. bugün biraz daha vericem. mızmızlık hat safhada.

elifcim, fahriyenin yazısını okuyunca bende senin düşündüğünü düşündüm. keşke öğretmen olsaydım diye. ama 3-4 ay yaptım öğretmenlik ama bana göre değilmiş.ama çocuk olduktan sonra çok iyi olurdu diyorum.

kızlar benim arkadaşım d viti radyatörün üzerine koymuştu bende bozulmuştur diye sağlık ocağından yenisini istedim. hemşire şaşırdı bu kadar zamanda bitmez diye. yani bitene kadar kullanmamız gerekiyor. atın diye bişey demediler bizede.

kızlar bişey sorucam, ardanın gazı son zamanlarda çok kötü kokmaya başladı. kakası da kokuyor. zaten kakasını artık az yapıyor. günde bir sefer ve çok az. demir ilacından mıdır? ilacı vermeye başlayanlar sizin bebişlerinki de öyle mi?

hadi sağlıcakla kalın.

bende kullaniyom valla ayni siseyi kimse bisey demedi
bestecim ipeginde kokuyo valla ama benden kaynakli sanirim yediklerimden zira daha demir ilacina baslamadim hala cesaret edemiyom baslasam iyi olcak artik:97:

fahriye kolay gelsin canim ben agirlamiyom bayadir misafir simdi hepsi ust uste gelcek eve gidince :18:
biraz dahami kalsam kaynanamda napsam bilemedim simdi

ay canim sorma ya iktiriyo resmen memeyi esimde toktur zorlama cocugu diyo gece rahat emiyo ama gunduz yok anca uykudan kalinca emiyo sonra istemiyo bende diyorum belki daha uzun sure tok kaliyolar artik sutun kalitesi artti,ac olmadigi icin istemiyodur:44:

d vitaminini bitene kadar kullanıyrz biz size tamam diyene kadar kullanacaksın dedi hemşire
oktayın da kakası çok fena kokmaya başladı gazı da ve koyu yeşil kakasının rengi üşüttü mü diye dikkat ediyrm hareketlerine öksürüğü hapşuruğu yok çok şükür ishal gibi de diil katı ve koyu yeşil anlamdım ya 2 sefer öyle yaptı bide kan damlası niye 7 damla dedi ya sizler hep 9 damla veriyosunuz dimi

Son düzenleme:

bir bayan için en uygun meslek hele de cocuk oluncaaa.ben bilerek secmedim ama.anadolu öğretmen lisesinde okuyunca mecburen ogretmen oluyorsunnnn.

misafirlerim gitti herkes ugramıs sohbete.benımkı de pek bi şen bugunlerdeee.gülüyor cıglıklar atıyor babasıyla oynuyolar simdi.babası guluyor diye benı cagırıyor.bı bakıp geleyim....

eline alt acmasını almıs havada ucuruyor oda kahkahalar atıyor.kızımı hep oglana benzetiyorlar.keltosss benımde cok sacım yok zaten genetik olarak az ve ince telli sacımız ailecekkk.
neyse ben misafirlerimi agırladımm.kızımda durdu onların yanında.cocuk 5 aylık oluyor eskı komsum daha ancak geldi.neyse benden bu kadar.iyi aksamlar.

yaa guzel gibi amaaa.bazen 40 dakikada deli ediyolar adamıııı.herkes katlanamazz yanıı..

evet oyle canım.demir ilacı kakayı kokutuyor.kızımın kakası kokuyor verince.

d vitamını benımkı multı tabs.zaten 30ml.gunde 1 ml veriyorum tam 1 ayda bitiyor.

bende 7 damla veriyorum.7-8 damla dedi ebe.ben 7 damla veriyorum.demir ilacı boyuyormus kakayı canım

kızlarrr birde aile hekimi arkadasıma bosuna demir yuklemsi yapmayın cok fazla.ben bebegime 15 verip 15 gun vermiyorum demıs.bende oyle yapıyorum cok fazla yuklemeye gerek yok tadı zaten ıgrenc bugun kasıgı yaladım kuscaktımmm

günaydın kızlar;

emrede memeyi, gündüz almıyor hatta çoğu zaman gece uyuyana kadar bile almadığı oluyor... eğer toksa damaklarının arasına sıkıştırıp sağa sola çekiştiriyor memeyi... sanırım oyun oynuyor..ama o emmeyince benim süt hepten azalıyor offf...

kızlar ben daha demir damlasına başlamadım drumuz anne sütü alıyor gerek yok 6. aydan önce dedi... siz çok erken başladınız ya. sağlık ocağındakiler banada verdi damla bende dr başlama dedi ne yapayım diye sordum o zaman başlama dediler yani bişi bildiklerinden değil herkese veriyolar rutine bağlamışlar.

bestecim artık kakalarının ve gazının kokması normal büyüyolar ve barsak floraları değişiyor canım merak etme...

canan eğer ek besin veya mama vermişsen kakasının rengi değişiyor canım meraklanma ama eğer yeşil kötü kokulu ve kıvamlı yaparsa o zaman dra götürmelisin.

off şimdi ne yapacağımı bilemedim bu dvit konusunda neyse kullanmaya devam edeyim ozaman. zaten kullanıyodum...

fahriyecim ben asla öğretmen olamam biliyorum okadar sabır yok bende hastaya bile bişeyi 3 kere anlatmak zorunda kalınca cinleniyorum bide bir sürü sıpatoşla uğraşsam iiice kafayı sıyırırdım heralde...

evet nehircim bizde öyle emme problemi yaşadık geçen hafta.okudumda hemen hemen herkes aynı şeyi yaşıyor.benimki ile gündüzleri mücadele halindeydim.emme saati karışmıştı.emmeye başlıyor en ufak bi seste(parke sesinde bile) emmeyi bırakıyor.ağlıyor memeyi çekiştiriyordu.doyup doymadığını anlamıyordum, dolayısı ile gündüz uykularıda kesintili ve kötü olmuştu...neyse dayanamayıp dr.umuzu aradım.şu andan itibaren 2 saat emzik dahil hiçbirşey vermeyeceksiniz dedi(bu aşamayı yazmıştım size hatta) gerekirse dışarı çıkarıp oyalayın dedi.o 2 saat çok zor geçti ağladı bizimki uyumadı açıkcası annemle zor dayandık..2 saat sonunda emzirdim ve uyudu.dr.umuzu tekrar aradım emzirdiğin saatten sonra 3 saat vermeyeceksin dedi..haydaa dedim 3 saat geçmez asla..uyandı bizimki 2 memeyide aldığı için (aç olmayınca 1 memeyi zor bela emiyordu) 1 saat uyudu.neyse 3 saat geçti ve yine 2 memeye de saldırdı. sonuç.. o gün bu gündür 2.5-3 saatte bir emziriyorum ve uyutuyorum..inanın günlerime düzen geldi.yemek vb.işler artık emmesine göre ayarlı..iyi ki aramışım dr.u..inşallah işinize yarar.ilk 2 saat dayanmak zor ama söyleyimmmm

kızlar bişey sorucam bebeklerınız gunduz nasıl uyuyor bizimki 1 saatten fazla uyumuyor.dort bes defa boyle uyuyorrr.sizde de aynı mı???

günaydın şekerler;

canım çok sıkkın kızlar;emre son 2 haftada hiç kilo almamış hatta 200 g kaybetmiş doğru dürüst emmiyor aynı elifin yazdığı gibi her sesten etkileniyor ve aşırı hareketli...gündüz ayakta sallarsak 30 dl en uzun uykusu hal böyle oluncada zayıflamış off offf..

bugün itibari ile ek besinlere başlayacaktım sabah bi kalktık boğazı şişmiş sesi kısılmış off yine hastayız ek besin verme işide kaldı...

yarabbi benim oğlum neden bukadar sık hastalanıyor anlamıyorum valla...kötü anneyim bakamıyorum çocuğa heralde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…