selam kızlar
Rüzgarda iki gündür mızmız benden nezle bulaştı hafif atlatıyor allahtan ama memeyi pek keyifsiz emiyor hatta dün almamazlık bile yaptı ilk kez sizdede olmuş neden öyle yapıyorlar acaba doktor sabret bişi olmaz dedi,elif(pitos)da memeyi almıyor uras demişti naptılar acaba
elifcim şimdi prospektüsüne baktım 25C altındaki oda sıcaklığında ağzı kapalı ışığa maruz kalmadan saklayınız diyor öyle bişi olsaydı yazardı mesela gaz için içilen şuruplarda yazıyor sağlık ocağındanda bişi demediler yoksa bir ay olunca atın derlerdi ben kullandım yani...
fahriye valla nazar değmesin seni görünce öğretmen olmadığıma bin pişman oluyorum offf offf...
kızlar bişi sorucam d vit damlalarını bir ay olunca atıyormusunuz yoksa bitene dek kullanıyormusunuz? ben kullanıyorum ama bugün öğrendimki atılmalıymış?
selam kızlar..
yazamadım kaç gündür..vallahi iyiki varsınız.. bebişler aynızamanda aynı şeyleri yapıyor ya ben sizleden duyunca bi rahatlıyorum. demekki benimkinde sorun yok diye.
benim kuzuda öksürüyor iki gündür. ıhlamur verdim biraz. bugün biraz daha vericem. mızmızlık hat safhada.
elifcim, fahriyenin yazısını okuyunca bende senin düşündüğünü düşündüm. keşke öğretmen olsaydım diye. ama 3-4 ay yaptım öğretmenlik ama bana göre değilmiş.ama çocuk olduktan sonra çok iyi olurdu diyorum.
kızlar benim arkadaşım d viti radyatörün üzerine koymuştu bende bozulmuştur diye sağlık ocağından yenisini istedim. hemşire şaşırdı bu kadar zamanda bitmez diye. yani bitene kadar kullanmamız gerekiyor. atın diye bişey demediler bizede.
kızlar bişey sorucam, ardanın gazı son zamanlarda çok kötü kokmaya başladı. kakası da kokuyor. zaten kakasını artık az yapıyor. günde bir sefer ve çok az. demir ilacından mıdır? ilacı vermeye başlayanlar sizin bebişlerinki de öyle mi?
hadi sağlıcakla kalın.
d vitaminini bitene kadar kullanıyrz biz size tamam diyene kadar kullanacaksın dedi hemşire
oktayın da kakası çok fena kokmaya başladı gazı da ve koyu yeşil kakasının rengi üşüttü mü diye dikkat ediyrm hareketlerine öksürüğü hapşuruğu yok çok şükür ishal gibi de diil katı ve koyu yeşil anlamdım ya 2 sefer öyle yaptı bide kan damlası niye 7 damla dedi ya sizler hep 9 damla veriyosunuz dimi
bende 7 damla veriyorum.7-8 damla dedi ebe.ben 7 damla veriyorum.demir ilacı boyuyormus kakayı canım
selam kızlar
Rüzgarda iki gündür mızmız benden nezle bulaştı hafif atlatıyor allahtan ama memeyi pek keyifsiz emiyor hatta dün almamazlık bile yaptı ilk kez sizdede olmuş neden öyle yapıyorlar acaba doktor sabret bişi olmaz dedi,elif(pitos)da memeyi almıyor uras demişti naptılar acaba
elifcim şimdi prospektüsüne baktım 25C altındaki oda sıcaklığında ağzı kapalı ışığa maruz kalmadan saklayınız diyor öyle bişi olsaydı yazardı mesela gaz için içilen şuruplarda yazıyor sağlık ocağındanda bişi demediler yoksa bir ay olunca atın derlerdi ben kullandım yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?