fahriyeciğim çoook güzelsin maşallah canım...
**fahriyecim seni gördüğüme sevindim.evet benim kafamdaki fotoya yakınsın:)) okulun en hoş öğretmeni sensin bu arada..
**elifcim benim oğlanda iyice kıpraşık oldu.oturtuyorum 5 dk sonra sıkılıyor, yatırıyorum yine aynı ha kucakta evi tur atarsak iyi tabii:))
**nehircim saatler değişince bizimkinin uyku saatleri karıştı.akşam 7 de uykusu geliyor ama hava aydınlık evimizinde yakınında park var çocuk seslerinden uyuyamıyor..bi huzursuzluk geçen 7 de uykusu geldi 9 da uyuttum anca. bide 6.ayda büyüme atağı varmış sık emmek isteyecekmiş ve huzursuz oluyorlarmış.4 den 5 e geçerken i duymadım.yada yaşadık farkında değiliz.
**bugün gömlek ve pantolon giydirdim küçük erkek oldu oğluşummm.hergün şükrediyorum ve dua ediyorum hem kendi oğlum hemde bütün çocukların kötü ruhlu insanlarla karşılaşmaması için........
selam kızlar..
fahriyecim, elife ve pitosa katılıyorum gerçekten çok güzel ve hoş bir bayansın..nazar değmesin canım..
ben de oğluşu banyo yaptırdım yatırdım..dün ve bugün öğlene kadar sıkıntılıydı. bugün öğleden sonra masum kesildi benim oğluşş.dedesi gelmişti ona sonra babasına oyunlar oynadı durdu..bu çocuk beni sevmiyor anlaşılan..
pitoscum maşallah kuzuna..boyuda kilosuda süper. bizim kontrolümüze daha çok var. biz buçuklu aylarda gidicez bundan sonra..bende çok sık emzirmeye başladım son bi kaç gündür. nerdeyse 1,5 saatte bir emziriyorum. önceden 3 saatten önce almazdı memeyi. doymuyor desem. altını ıslatıyor,kakasını da yapıyor.açlıktan ağlaması da yok..çok hareketlendi bu aralar ondan sanırsam..
bizimkini de uzun süre bişeyle oyalamak çok zor. hemen sıkılıyor. pozisyon değiştiriyoruz.
pitoscum ne iyi ya. ben heyet raporu alamadım. 40 gün rapor hakkım varmış bir senede. hepsini kullanırsam gerçekten hasta olduğumda napıcam diye düşünüyorum ayrıca eğer ücretsiz izin alıcaksam son 20 gün rapora sıcak bakmazlar iş yerinde. bakıcı ayarlayamadığımdan ücretsiz izin alıcam sanırsam.ek gıdayı ve diş çıkarma furyasını yanında atlatayım istiyorum. amirim biraz halden anlayan birisi olsaydı yarım gün idare ettirmek için izin isterdim. ama nerde...
biz de durumlar böyle..
sağlıkla kalın...
kızlar bebişlerin ayak tırnaklarını kestiniz mii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?