slm güzel anneler okuduğum kadarıyla bebeklerin keyfi yerinde aman onlar iyi olsunda başka birşey istemiyoruz nazela verdiğin cevaplar için tşkler kızlar bebeğim arabada taşıma koltuğundan düştü yazarken bile ağlıyorum çok canı yandı kuzucuğumun arkadaşımla p.zartesi kipaya gittik emniyet kemerini arkadaşım bağladı ama taşıma koltuğunun kemerini bağlamamış yolda indi az ilerledim fren yapmamla beraber kızın yere düştü çığlık çığlığa ağlamaya başladı yoldan kadının birini çevirdim rica etti kızımın yanında oturdu hemen hastaneye gittim 2 saat göz altında tuttular eşimi arayıp hiçbirşey diyemedim akşam anlattım olanları inanın hiç ağlamayan kızım 2 gündür uykusunda bile ağlıyor suç bende daha dikkatli olmalıydım aman kızlar bebişlerinizi iyi bağlayın hepiniz sağlıkla kalın....
beste abla kolay gelsin sana bebekle misafir ağırlamak zor oluyo ..
elif abla sana da kolay gelsinn ..
nehir yaa ben snei çok farklı hayal ediyodumm sarışınım dmeiştin ama ne bilimm ben seni hep kumral kısa boylu bi elinde çanta bi elinde rüzgar paso gezen biri olarak düşünmüştüm haa bide çantanın oldugu elde telefon sürekli dr.la konuşan biri :):) ama rüzgar gerçekten çooookkk tatlı bi bebişş tontişşşş yalnız sevincin de senin de bebişler tontişş bi benim oğluş zayıf sanırsamm :)
beste abla,elif abla sizin yok mu face ...
slm güzel anneler okuduğum kadarıyla bebeklerin keyfi yerinde aman onlar iyi olsunda başka birşey istemiyoruz nazela verdiğin cevaplar için tşkler kızlar bebeğim arabada taşıma koltuğundan düştü yazarken bile ağlıyorum çok canı yandı kuzucuğumun arkadaşımla p.zartesi kipaya gittik emniyet kemerini arkadaşım bağladı ama taşıma koltuğunun kemerini bağlamamış yolda indi az ilerledim fren yapmamla beraber kızın yere düştü çığlık çığlığa ağlamaya başladı yoldan kadının birini çevirdim rica etti kızımın yanında oturdu hemen hastaneye gittim 2 saat göz altında tuttular eşimi arayıp hiçbirşey diyemedim akşam anlattım olanları inanın hiç ağlamayan kızım 2 gündür uykusunda bile ağlıyor suç bende daha dikkatli olmalıydım aman kızlar bebişlerinizi iyi bağlayın hepiniz sağlıkla kalın....
sağol elif ablişşş sevindim bu duruma bana zayıf gibi geliyo da :Scanancım saol canım.. oktayı gördüm faceden öle çok zayıf değil bence çook tatlı maşallahhh... sevinçcim gelinime iii bakmışsın maşallah emreyi döver o gözüm korktu.
merhaba taze annecikler;
beni unutmadınız umarım, çok boşladım biliyorum affedin beni:::)))geçmişi okudum şöyle bir bebekler gayet iyi,uyku düzeni dışında bir sorun yok gibi çok şükür
beren su da uyumuyor bende muzdaribim bu konuda kızlar ya her sese kalkıyor,45 dkdan fazla uyumuyor,bölük pörçük uyuyor,gece 5-6 defa kalkıyor,sallanmaya kötü alıştı offf offf nasıl düzene giricez hiç bilmiyorum(
inanın buraya girince hamilelik dönemimi hatırlıyorum hep ve sizden haber alınca çoook mutlu oluyorum :))))özellikle eski dostlardan nehirday,nazela,pitos ve c_n sizleri seviyorum:)))
bu arada faceden benide ekleyebilirsiniz özge yiğitcan hoshan
canancım senin o galatasaraylı oğlun aynı kıvanç tatlıtuğ gibi bişey olcak ayrıca kilosu gayet normal gözüküyo, bence bizimkiler şişko :)
valla bu yakışıklı oğluşlarınızın ortasına kızımı koymak istiyorum hepsine yakıcı gülücükler atsın :) ama kertmesi emre :)
elifcim nisa emreyi döver demişin ama senin oğlan varya bence nisayı biran önce görmek istiyor ondan sen onu kapılarda yuvarlanmış buluyorsun. Şu yaz bi gelsin de kavuşsun kızıma
sevinçcim facede grup kurmuşsun gördüm oranın chat'inden konuşmak zor olur sayfadan çıkamazsın falan hem nazelanın face'i yok belki başka arkadaşlarında yoktur neden grup msn'ni kurmuyoruz hep beraber online sohbet ederiz ne dersiniz birebir eğer ok derseniz açarım ben...
kızlar ben, joys, alacan, sibel 2010, belis başka varmı satı 29 ocak olan merak ettim valla türkiye nüfusu 5 kasımda patlama yaşayacak valla bu gidişle AB'ye zor gireriz kaydirigubbakcemile3
kızlar şu 3 ay bi bitse rahatlayacağız valla.
mide bulantılarım devam ediyor, genelde sabah ama bazen akşamda 1-2 öğürmeyle karşılaşıyorum. kussam rahatlayacam ama öyle bir şey yok
bu arada benimkide planlı bir hamilelikti ama ara ara acaba başarabilecekmiyim, acaba bakabilecekmiyim, onunla ilgilenebilecekmiyim diye strese girmiyor değilim.
bu arada kime toksoplazma testi yapıldı yazarsa sevinirim? benim yaptırdığım idrar ve kan testinde yer almıyordu. ama benim toksoplazması olan 7 yaşında kedim olduğu için sanıyorumki toksoplazma taşıyorumdur. bu gebelikten önce bünyenin kaptığı birşeyse gebelikte bir soruna yol açmıyor fakat sonraysa büyük zararlara yol acabiliyormuş.
daim kedim kumu ve sevilmesiyle ben ilgilendiğimden kesin bunu bünyem almıştır. her ihtimale karşı ben yinede artık çok yakınlaşmamaya dikkat ediyorum.
benimde içime erkek doğuyor ama tuzlu ve ekşiden yana çok daha istekliyim. artı canımın ne istediğini tam bilmiyorum sadece şımarıklığımdan ne görürsem ay olsada yesek diyebiliyorum hehe kaydirigubbakcemile3
bugun sat tarihim olan 28 ocaka göre 8+2 günlük oldu. bebişlerimiz büyüyor kızlar:CüvCüv:
slm kızlar bugun gelirken yolda seftali agacları cıcek acmıstı içimden kızım gıbı dedim pembe ve canlı kıpır kıpır gozukuyordu.bir kez daha sukrettim bıze evlatlarımızı verdiği için allaha.
dun gece arkadasım geldi onun oglu 11 aylık bizim hanımcık onun eelinden kaptı oyuncagını aglayarak 3 kere aldım benımkınden 3unde de agladı tutcakmıs bakacakmıs oyuncaga yazık cocuk hıc ses cıkrmadı zilli kızım daha nee marıfetlerini gorucez bakalım.
7 kısı olmusuz grupta joys basta olmak uzere.
nazela,beste ,nell83 ve angel17 yok sizleride bekliyoruz kızlar coook zevklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?