Şubatta hamile kalanlar buraya..

slm güzel anneler okuduğum kadarıyla bebeklerin keyfi yerinde aman onlar iyi olsunda başka birşey istemiyoruz nazela verdiğin cevaplar için tşkler kızlar bebeğim arabada taşıma koltuğundan düştü yazarken bile ağlıyorum çok canı yandı kuzucuğumun arkadaşımla p.zartesi kipaya gittik emniyet kemerini arkadaşım bağladı ama taşıma koltuğunun kemerini bağlamamış yolda indi az ilerledim fren yapmamla beraber kızın yere düştü çığlık çığlığa ağlamaya başladı yoldan kadının birini çevirdim rica etti kızımın yanında oturdu hemen hastaneye gittim 2 saat göz altında tuttular eşimi arayıp hiçbirşey diyemedim akşam anlattım olanları inanın hiç ağlamayan kızım 2 gündür uykusunda bile ağlıyor suç bende daha dikkatli olmalıydım aman kızlar bebişlerinizi iyi bağlayın hepiniz sağlıkla kalın....

angel canım çoook geçmiş olsun çok üzüldüm valla. bende hafta sonu arabada kasisten geçerken emrenin kafasını tavandaki tutma yerine vurdum emre öle çok ağlamadı ama ben tüm gün ağladım üzüntüden

kızlar malesef benim face im yok ama birgün edinirsem bir face adresi eklerim sizleri merak etmeyin

fahriye hippin ürünleri içlreine en iiisi araştırdığım kadarıyla hem organik hem şekersiz. bulabildiğine sevindim canım.

bestecim senin tezin ne içindi canım? benimki doktora tezi malesef bizde okumanın sonu yok o nedenle daha fazla beklemedim bebiş için ben. zaten tedaviyle olduğu için tamamen süprizdi emre..Ama dün evdekilerede söyledim. ben yard. doç için sınava girmeye kalkarsam durdurun beni diye artık okumak istemiyorum bunaldım tezdi, kaynaktı, çeviriydi ya.

canancım saol canım.. oktayı gördüm faceden öle çok zayıf değil bence çook tatlı maşallahhh... sevinçcim gelinime iii bakmışsın maşallah emreyi döver o gözüm korktu.

ilahi canan güldürdün beni paso geziyorum evet sadece onu tutturmuşsun boyum uzun cep telefonuda kullaanmıyorum doktoruda sürekli değil arada bir arıyorum aramazsam bile o beni arar zaten...

geçmiş olsun çok üzüldüm dikkatli olmak lazım kuzenimde bebeğini pusetten düşürmüştü allah korusun...

canancım senin o galatasaraylı oğlun aynı kıvanç tatlıtuğ gibi bişey olcak ayrıca kilosu gayet normal gözüküyo, bence bizimkiler şişko :)

valla bu yakışıklı oğluşlarınızın ortasına kızımı koymak istiyorum hepsine yakıcı gülücükler atsın :) ama kertmesi emre :)

elifcim nisa emreyi döver demişin ama senin oğlan varya bence nisayı biran önce görmek istiyor ondan sen onu kapılarda yuvarlanmış buluyorsun. Şu yaz bi gelsin de kavuşsun kızıma

sevinçcim facede grup kurmuşsun gördüm oranın chat'inden konuşmak zor olur sayfadan çıkamazsın falan hem nazelanın face'i yok belki başka arkadaşlarında yoktur neden grup msn'ni kurmuyoruz hep beraber online sohbet ederiz ne dersiniz birebir eğer ok derseniz açarım ben...

Son düzenleme:
merhaba, bende face de az önce canan, fahriye, nuray ve nehire istek gönderdim..dr.elif in face si olmadığına göre istek gönderen elif benimmm:))

merhaba taze annecikler;
beni unutmadınız umarım, çok boşladım biliyorum affedin beni:::)))geçmişi okudum şöyle bir bebekler gayet iyi,uyku düzeni dışında bir sorun yok gibi çok şükür

beren su da uyumuyor bende muzdaribim bu konuda kızlar ya her sese kalkıyor,45 dkdan fazla uyumuyor,bölük pörçük uyuyor,gece 5-6 defa kalkıyor,sallanmaya kötü alıştı offf offf nasıl düzene giricez hiç bilmiyorum(

inanın buraya girince hamilelik dönemimi hatırlıyorum hep ve sizden haber alınca çoook mutlu oluyorum :))))özellikle eski dostlardan nehirday,nazela,pitos ve c_n sizleri seviyorum:)))
bu arada faceden benide ekleyebilirsiniz özge yiğitcan hoshan

angel çok üzüldüm ya geçmiş olsunnn

canancım saol canım.. oktayı gördüm faceden öle çok zayıf değil bence çook tatlı maşallahhh... sevinçcim gelinime iii bakmışsın maşallah emreyi döver o gözüm korktu.
sağol elif ablişşş sevindim bu duruma bana zayıf gibi geliyo da :S

sallama olayı kötü ya benim oğluşta ayağında salladığın sürece kalmıyo 3 saat fln uyudu geçen gün şook oldum ben ama allahtan gece istemiyo ama sürekli uyanıyo emiyo yarım saat sonra tekrar mahvediyo benii face den baktım sana ama bulamadımm

olabilir kuşum yalnız benim sıpa ayartır senin uslu kızını haberin olsun... bizde yazın gelmesini iple çekiyoruz canım...

nehire katılıyorum kızlar msnden görüşebiliriz (çağdışyım ben faceim yok ama şükür öğrencilikten kalma bi msn adresim var)

canan emrede öle bazen 15 dk bir emmmek istşyor hatta dahada vahimi uyurken meme ağzında dursun istiyor yoksa kıyamet kopuyorsiz evdesiniz yine ben bide o bitik halimle işe gidiyorum ya off offf...

evde de olsak elif abla bi ton iş bekliyo iyi olman gerekiyo misafir geliyo sen gidiyosun fln yine de uykusuz kalmamak gerekiyo gece emdi allahtan yaa yoksa var ya gündüz nerdeyse aglıcaktımm o kadar kötü oldumm ..

beste abla nerde yaa onun yok mu acaba face
msn buluşalım arkilerrr...

şu facenin chat olayına zaten ben hiç alışamadım unutup açmıyorum onu, ben grubun ortasına yazarız facede oldukca diye kurdum valla chat olayını bilmiyorum. o iş dediğin gibi msn ortamında daha güzel olur ona her gün bağlıyım çünkü :)

elifim ben seni bayadır görmüyorum msnde

Kızlar bu arada platformumuzun şöle baş sayfalarını okudum ilk haftalar neler yaşamışız, nasıl heyecanlanmış neye üzülmüş neye sevinmişiz diye.
benim 2li test kötü çıktıktan sonra amniyosentezler vs derken uzun bi dönem yok olmuştum. o dönemi hatırlamak haricinde zorda olsa güzelmiş bea. yine hamile kalasım geldi okurken :)

elifcim bak bu yazdığına çok güldüm :))

kızlar ben, joys, alacan, sibel 2010, belis başka varmı satı 29 ocak olan merak ettim valla türkiye nüfusu 5 kasımda patlama yaşayacak valla bu gidişle AB'ye zor gireriz kaydirigubbakcemile3

kızlar msn adresi alıp hepinize özelden mesaj atıyorum kaydedin oradan sohbetimize devam edelim...

slm kızlar bugun gelirken yolda seftali agacları cıcek acmıstı içimden kızım gıbı dedim pembe ve canlı kıpır kıpır gozukuyordu.bir kez daha sukrettim bıze evlatlarımızı verdiği için allaha.
dun gece arkadasım geldi onun oglu 11 aylık bizim hanımcık onun eelinden kaptı oyuncagını aglayarak 3 kere aldım benımkınden 3unde de agladı tutcakmıs bakacakmıs oyuncaga yazık cocuk hıc ses cıkrmadı zilli kızım daha nee marıfetlerini gorucez bakalım.

7 kısı olmusuz grupta joys basta olmak uzere.
nazela,beste ,nell83 ve angel17 yok sizleride bekliyoruz kızlar coook zevklı

nehircim beni eklemeyi unutma!!!
cananoktaycım facede Şubat anneleri toplandık toplandık toplandık:)da
varım oradan ekleyebilirisn beni:)))

Canım Nasıl katılcaz gruba? Ben biraz teknoloji özürlüyüm de

kızlar gruba nasıl katılıyoruz?bende face üyeyim kübra çelebi kürklüoğlu face olan arkadaşları eklerim öpüldünüz taze anneler

ekledim şekerim hatta yorum bile yaptım resimlerine :):)
nell83 Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al da bi üyeliğin var mıı ?
angel ekledim ben seni

msn i de pc ye yüklüyorum hemen ve ekliyorum nehir seni diğer kızlaqr da yollasınlar adreslerini elif abla ( nazela ) sende ver adresini gerçi hepimiz aynı anda olur muyuz nette bilemiyorum malum çocuklarrr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…