joys bizde emzikle uyuyoruz dalınca atıyor emziği ama aslında emziksiz uyusa daha süper olur çünkü artık emziği çıkarıyor ağzından oynuyor tekrar geri sokmaya çalışıyor çok komik oluyor tabi ben bu durumda başında beklemek zorunda kalıyorum sürekli emziği ağzına veriyorum tekrar...
kızlar bebişlerin ayak tırnaklarını kestiniz mii ?
merhaba, daha önce yazmıştınız ama unuttum, elif ve fahriye hangi pompayı kullanıyordunuz? nehir elektrikliden memnun musun?
elifcim senın ek gıda tecrubelerini de okuyorum gercı de...sende 1 er hafta veriyosun dimi doktor bana azar azar 1 cay bardagı olsun dedi.ben alıstırma amaclı veriyorum simdilik te nasıl oturacak bu ek gıda olayı kafamda karısıyor yaaa...
sebze corbası
meyve suyu püresi
yogurt
muhallebı
ha bide kahvaltı olayı var allah yardımcımız olsun valla.6 aydan sonra anne sutu alsalar bile yetmıyormus ya sutude alıyorlar gerci de 1 ay sonra nasıl olacak bakalım merak ediyorum.zaman gecip gidiyor zaten.
buharlı pişirici ne aldınız bana da oneride bulunun kızlarrr.kızım uyudu bende yatıcam artık.gorusmek uzereeee
Merhaba arkadaslar,
benim kizim birkac gundur acik yesil ve sumuksu kivamda kaka yapiyor sizin cocuklardada boyle birsey oldu mu? Normal mi diye merak ediyorum.
Merhaba kızlar, bugün 5. ay kontrolümüz vardı. 65 cm. olmuş kızım kilosu da 7020 gr. olmuş, maşallah kuzumabu ay neyse ki alabildik biraz kilo Anne sütüne devam 1 ay daha, ek gıdaya gelecek ay geçeceğiz bu durumda. Demir damlası da gelecek ay dedi doktor. Onun haricinde her şey normal çok şükür...
Ücretsiz izne bu ay ayrılacaktım ama madem bu sene dönmeyeceksin 20 gün kalan rapor hakkını da kullan dedi müdürüm, yıllık izni de ayarlamaya çalışacaz, her şey 1 ay daha maaş alabilmek için, bebişle geçim çok zor ne de olsa. Bugün aile hekimimizle de görüştüm rapor için, o da tamam neyse ki :82: Şimdilik bizden bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?