Şubatta hamile kalanlar buraya..

günaydın şekerler;

dün ilk kez oğluşumla babasının işyerine gezi düzenledik... oğluşum hiç zorluk çıkarmadı yol boyunca uyudu ama babasının iş arkadaşları bunu sevmek için uykudan kaldırınca surat etti hepsine bir kez bile gülmedi o güleryüzlü çocuk kaşlarını çatıp durdu dönüş yolunda yine uyudu...

kızlar dün aventin elektronik göğüs pompasını aldımoff dehşet bişi... medela göğüs ucumu eşşek kadar yapıyodu çıkan süt 50 cc bunda öle bişi olmuyor hatta ses çıkarmasa sağdığını bile anlamıyorsun ve 2 katı süt geldi inanamadım ya... elifcim biraz pahalı ama alacaksan bunu al mutlaka...hatta benim aldığım sitede 100 tl daha ucuz piyasadan istersen adını yazarım...

kızlar valla nasıl teknolojiksiniz be...gözlerim yaşardı... sevinçcim evde hala net yok. işyerinde de çok yoğunum o nedenle msnyi açmayı unutuyorum canım ama açıcam bundan sonra...

ahhh ahhh ilk günler nasıl heyecanlıydık... şimdi evlerimizde cennet melekleri var onlarla boğuşuyoruz...rabbim her dileyene versin inşallah...

kızlar bazılarınıza facede bazılarınıza buradan mesaj atıyorum gönderdiğim adresi kişi ekleden msn'lerinize kaydedin hadi bekliyorum sizi arada unuttuklarım olursa özeldan mesaj atın gönderim adresi hem bebeklerle ilgilenir hem arada gelip yazarsınız...

Son düzenleme:
kızlar gruba nasıl katılıyoruz?bende face üyeyim kübra çelebi kürklüoğlu face olan arkadaşları eklerim öpüldünüz taze anneler

kübracım bende ekledim seni (sevinç) onaylayınca gruba dahil ederim
anasayfadayken sol tarafta şubat annelerine tıklıyorsunuz grup içine bakmak için

nehircim valla ben msn grubuna bakıyorum kimse olmuyo :)

7 haftalık hamileyim. Keseyi gördüm kendisinide. Henüz çok minik. Kalp atışını gördüm ama sesini duyamadım gittiğim hastanede dopler yokmuş :S

Canım facebooka üyeliğim var, grubun adı şubat anneleri mi? Ben öyle arattım, istek yolladım ama doğru şeyi mi yaptım bilmiyorum :44:
Ya kızlar bu arada canım acaaiippp sıkkın!!! Sabah kızımın altını değiştirirken genital gölgesinde sarı sarı tüycüklerin çoğaldığını farkettim, hatta benim hüsnükuruntum mu acaba diye anneme de gösterdim, o da onayladı. Hemen dr.u aradım çarşamba götürcem gene, hormonlara falan bakarız dedi, offf uğraş dur şimdi! Benim arkadaşımın bi tanıdığının da başına gelmiş, onunki ıslak mendilden olmuş, ama ben onu bildiğimden sadece uni baby'nin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum hani şu saf su ve pamuktan olanı.Acaba bu aralar çok pişik kremi kullandım ondan mı oldu ki, offf offf

Şubat anneleri toplandık toplandık toplandık:)

guzelim doktor bana kumas parcasını suda yıka saf su ıle sil dedi hıc olmuyor pişik

ben msn ve face kullanmayı sevmediğimden dolayı burdan takılayım diye düşünüyorum..zaten çok fazla bilgisayar başında olamıyorum..

oğluşumda ben de hastayım ondan kaç gündür giramiyordum...sırt ağrılarım bana aman vermiyor.günümügecemi zehir ediyor...off.off.

inşallah korkulacak bişi yoktur nell ben ilk doğduğunda pamuk ve saf su dolu bi kabın içine koymuştum ordan pamukla siliyodum ama artık yapmıyorum büyüdü ya oğlum :):)
geçmiş olsun beste abla keşke girebilsen iyi oluyo hep beraber konuşurduk neyse seninle ve elif ablayla burdan konuşcaz artıkın ...

gecmiş olsun bestecim.

bende hasta oldum bogazım cook agrıyor ve oksuruk var.yorgunum yazıyım da yatıcam kızımı uyuttum gece uykusu olur artık insallah.

bursa da tum ingilizce öğretmenlerini semıner duzenlemısler herkes gitmek zorunda.bende bebişimle her gun gıdıp gelmek olmaz dıye rapor aldım daha dogrusu mudur bey rapor almam gerektıgını soyledi.yanı 1 hafta kızımla basbasayızzzz.cok mutluyum oyuzden.benden simdilik bu kadar gorusuruz kızlarrr

ben ek gıda verme ısınııı bıraktım 4 gun denedim 6 ayımız dolunca vericemmmm

Son düzenleme:
elifle beste sizide bekliyoruz...bestecim msn adresi alamaz mısın oradan anında ulaşıyoruz birbirimize paylaşımlar çok güzel oluyor seninde gelmeni istiyoruz...

merhaba kızlaarrr :119:

uzun zaman oldu girmeyeli üstün körü okuduğum kadarıyla herkesler iyi gibi ciddi bişi yok gibi sevindim bu duruma
Biz uzun zmandır annemin evine çökmüştük resmen böyle olmuyo sana yakın taşınalım bari dedik taşındıkta sevgili kayınpederim - kayınvalidem - kaynım ve eltim iç mimar - dekoratör her ne derseniz işte o sıfatla geldiler parlak fikirleriyle bizlere yardımcı oldular çok şükürde yerleşebildik taşınma esnasında bebeğim annemde kalıyorddu kayınpederimin egoları tatmin olsun diye boya ve temizlik malzemeleri kokan buz gibi eve kuzumu getirdik hastalandı tabi bunlar ertesi gün defolup gittiler! o günden beri bir kez aradılar çocuğu sormak bile yok çocuk hasta dedim sormayınca onlar. soğuk eve geldi tabii dediler sanki onlar istememiş küsüp trip atmamışlar gibi eve gelsin die çocuk!
1 ay oldu tek bir cevapsız aramaları dahi yok telefonlarımın hiç birinde nasıl kafam rahat anlatamam
Nehir sana özendim resmen (kayınvalide diyaloğuna) yha maşşallah nazar değesin

kızlar ferro sanol (demir damlası) ben günde 2 kez 1o ar damla veriyorum bence sizler ebeleri boşverin doktorunuzu dinleyin doktorlar bebeğin gelisimine ve ihtiyacına göre kaçar damla verilmesi gerektiğini söylüyorlar zaten.
dişlerimiz için bize de dentinox verdi doktor ama benim oğlum onu yiyooo
kucağıma alıyorum iki eliyle saçlarımı kavrıyo kafamı kendine doğru çekio ve çeneme yapışıyo kurtar kendini kurtarabilirsen şaka maka acıtıyoda canımı
zaten dökülüyor saçlarım bide oğlum yoluyo kesin seneye kel'im
ek gıdaya gelince ne yiyorsak veriyoruz yememde demiyor sağolsun :))
annem brokoli çorbası vermiş bitince kıyameti koparmaya başlamış.
günlük yoğurt mayalıyoruz (annem sağolsun tabii)
ferro sanol ü zaten meyve suyu yada pekmezli suyla veriyorum
dün mesela çok çok az tuz ve çok çok az tereyağıyla yoğurt çorbası yaptım bi kase yedi üstüne birde emdi utanmadan
bizim doğumdan beri burun problemleri yakamızı bırakmadı ne yazık ki kuzumu burnundan bile sevemiyoruz çıldırıyo
Tonimer 5 ml'lik flakon, Tonimer Sprey 20 Ml, Tonimer Baby Sprey, Serum Fizyolojik derken en son doktorumuz Kids-Xlear Nasal Spray tavsiye etti çok memnunuzz. kesinlikle tavsiye ederim :))
damlatırken sorun olmuyor serum fizyolojik yada diper damlalar gibi .. benimki speyi görünce çıldırıyor du zaten kullanımı da çok kolay...
hatta damlattıktan sonra asp. ile çekmiyorum bile emekleme pozisyonuna getiriyorum veledi o kendi kendine boğuşurken çıkıveriyo sümükler ayh yazacak o kdr çok şeyim var ki ama kuzum çığlık çığlığa söyleniyor hepinizi çok öpüyorummmmm

Son düzenleme:

hossssgeldin canım sonunda gecte olsa geldin yaaa

selam kızlar..
tsiraacım hoşgeldin canım.. kayrayı büyüttün maşallah. bizimkilerden 1 ay büyük senin oğlan. ek gıda faslını da atlattınız. darısı bize bakalım..

kızlar annelik akademisinden "bebeğim" kitabı ücretsiz gönderiliyormuş. sadece kargo parasını ödeyerek kitaba sahip olabilirmişsiniz. ben geçen hafta talepte bulundum. prof. dr Sabiha paktuna keskinin editörlüğünde çıkan bir kitap. ben yazarın "anne işte" kitabını aldım okuyorum şimdi. tavsiye ederim sizlere...

hepinize iyi geceler...

tsiraa dün aramışsın şimdi gördüm öğleden sonra arayacam seni... bu arada hoşgeldin canım...

ya kızlar msn face derken burayı unutmayın ben sizleri süt sağarken okuyorum ama....sağım arkadaşlarım oldunuz artık

gelelim hafta sonuna... cmt oğluşla birlikte e-bebeğe gittik bayıldı oraya her yer rengarenk tabi... öğleden sonra eve geldik altını açar açmaz şok oldum.. kıpkırmızı alerji olmuş.. sabah yarım nohut kadar yumurta sarısı vermiştim ondan heralde. doğru çocuk hastanesine gittik. bizimkine bir iğne vurdular kıyamet koptu tabi... ardından da tüm akşamı ve pazarı bize zehir etti. mız mız herşeye ağlar, memnuniyetsiz off off..en son yarım ölçek calpol rahatlattı bunu (sanırım dişleri ağrıyor) da uyudu...ama eşimle bana kal getirtti valla...

nellcim geçmiş olsun canım. bende uni baby kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şükür...inş. bişicik çıkmaz meraklanma sen...

ek gıdalar nasıl gidiyor duzene gırdı mı???kolay gelsin.
bizde simdi kontrolden geldik.700 gr almıs 35 gunde kızım.ıyı mı bu aya gore bilmemmm.artık azalacakmıs yaaa

nazelacım hipp urunleri joker de %15 indirime gırmıs haberin olsun

bende evdeyimm bu hafta yaa ama kızım daha bı naz yapıyor bana.az once ebeyi gordu nasıl agladı.babası bınanın dısından duymus yabancı ınsan kucagına aldımı aglıyor.
dunde arkadaslara gıttık eşi aldı bebişi sevmeye 10 dak.aglamıstır evde alıstı rahata tabbiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…