kızlar gruba nasıl katılıyoruz?bende face üyeyim kübra çelebi kürklüoğlu face olan arkadaşları eklerim öpüldünüz taze anneler
ekledim şekerim hatta yorum bile yaptım resimlerine :):)
nell83 Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al da bi üyeliğin var mıı ?
angel ekledim ben seni
msn i de pc ye yüklüyorum hemen ve ekliyorum nehir seni diğer kızlaqr da yollasınlar adreslerini elif abla ( nazela ) sende ver adresini gerçi hepimiz aynı anda olur muyuz nette bilemiyorum malum çocuklarrr ...
Canım facebooka üyeliğim var, grubun adı şubat anneleri mi? Ben öyle arattım, istek yolladım ama doğru şeyi mi yaptım bilmiyorum :44:
Ya kızlar bu arada canım acaaiippp sıkkın!!! Sabah kızımın altını değiştirirken genital gölgesinde sarı sarı tüycüklerin çoğaldığını farkettim, hatta benim hüsnükuruntum mu acaba diye anneme de gösterdim, o da onayladı. Hemen dr.u aradım çarşamba götürcem gene, hormonlara falan bakarız dedi, offf uğraş dur şimdi! Benim arkadaşımın bi tanıdığının da başına gelmiş, onunki ıslak mendilden olmuş, ama ben onu bildiğimden sadece uni baby'nin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum hani şu saf su ve pamuktan olanı.Acaba bu aralar çok pişik kremi kullandım ondan mı oldu ki, offf offf
merhaba kızlaarrr :119:
uzun zaman oldu girmeyeli üstün körü okuduğum kadarıyla herkesler iyi gibi ciddi bişi yok gibi sevindim bu duruma
Biz uzun zmandır annemin evine çökmüştük resmen böyle olmuyo sana yakın taşınalım bari dedik taşındıkta sevgili kayınpederim - kayınvalidem - kaynım ve eltim iç mimar - dekoratör her ne derseniz işte o sıfatla geldiler parlak fikirleriyle bizlere yardımcı oldular çok şükürde yerleşebildiktaşınma esnasında bebeğim annemde kalıyorddu kayınpederimin egoları tatmin olsun diye boya ve temizlik malzemeleri kokan buz gibi eve kuzumu getirdik hastalandı tabi bunlar ertesi gün defolup gittiler! o günden beri bir kez aradılar çocuğu sormak bile yok çocuk hasta dedim sormayınca onlar. soğuk eve geldi tabii dediler sanki onlar istememiş küsüp trip atmamışlar gibi eve gelsin die çocuk!
1 ay oldu tek bir cevapsız aramaları dahi yok telefonlarımın hiç birinde nasıl kafam rahat anlatamam
Nehir sana özendim resmen (kayınvalide diyaloğuna) yha maşşallah nazar değesin
kızlar ferro sanol (demir damlası) ben günde 2 kez 1o ar damla veriyorum bence sizler ebeleri boşverin doktorunuzu dinleyin doktorlar bebeğin gelisimine ve ihtiyacına göre kaçar damla verilmesi gerektiğini söylüyorlar zaten.
dişlerimiz için bize de dentinox verdi doktor ama benim oğlum onu yiyooo
kucağıma alıyorum iki eliyle saçlarımı kavrıyo kafamı kendine doğru çekio ve çeneme yapışıyo kurtar kendini kurtarabilirsenşaka maka acıtıyoda canımı
zaten dökülüyor saçlarım bide oğlum yoluyo kesin seneye kel'im
ek gıdaya gelince ne yiyorsak veriyoruz yememde demiyor sağolsun :))
annem brokoli çorbası vermiş bitince kıyameti koparmaya başlamış.
günlük yoğurt mayalıyoruz (annem sağolsun tabii)
ferro sanol ü zaten meyve suyu yada pekmezli suyla veriyorum
dün mesela çok çok az tuz ve çok çok az tereyağıyla yoğurt çorbası yaptım bi kase yedi üstüne birde emdi utanmadan
bizim doğumdan beri burun problemleri yakamızı bırakmadı ne yazık ki kuzumu burnundan bile sevemiyoruz çıldırıyo
Tonimer 5 ml'lik flakon, Tonimer Sprey 20 Ml, Tonimer Baby Sprey, Serum Fizyolojik derken en son doktorumuz Kids-Xlear Nasal Spray tavsiye etti çok memnunuzz. kesinlikle tavsiye ederim :))
damlatırken sorun olmuyor serum fizyolojik yada diper damlalar gibi .. benimki speyi görünce çıldırıyor du zaten kullanımı da çok kolay...
hatta damlattıktan sonra asp. ile çekmiyorum bile emekleme pozisyonuna getiriyorum veledi o kendi kendine boğuşurken çıkıveriyo sümüklerayh yazacak o kdr çok şeyim var ki ama kuzum çığlık çığlığa söyleniyor hepinizi çok öpüyorummmmm
tsiraa dün aramışsın şimdi gördüm öğleden sonra arayacam seni... bu arada hoşgeldin canım...
ya kızlar msn face derken burayı unutmayın ben sizleri süt sağarken okuyorum ama....sağım arkadaşlarım oldunuz artık
gelelim hafta sonuna... cmt oğluşla birlikte e-bebeğe gittik bayıldı oraya her yer rengarenk tabi... öğleden sonra eve geldik altını açar açmaz şok oldum.. kıpkırmızı alerji olmuş.. sabah yarım nohut kadar yumurta sarısı vermiştim ondan heralde. doğru çocuk hastanesine gittik. bizimkine bir iğne vurdular kıyamet koptu tabi... ardından da tüm akşamı ve pazarı bize zehir etti. mız mız herşeye ağlar, memnuniyetsiz off off..en son yarım ölçek calpol rahatlattı bunu (sanırım dişleri ağrıyor) da uyudu...ama eşimle bana kal getirtti valla...
nellcim geçmiş olsun canım. bende uni baby kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şükür...inş. bişicik çıkmaz meraklanma sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?